Αιγόκερως και παραψυχικές ικανότητες

το-ζωδιο-του-αιγοκερω

Κοινοποίηση:

Οι Αιγόκεροι θέλουν να ξέρουν που βρίσκονται. Τους αρέσει η αλήθεια, τα δεδομένα, η λογική και δεν έχουν καιρό για «φανταστικές αηδίες». Δυσκολεύονται, επίσης, να δεχτούν οτιδήποτε δεν μπορεί να εξηγηθεί λογικά και διανοητικά και είναι σίγουρο ότι οι περισσότερο «τρελές» παραψυχικές τέχνες δε θα ασκήσουν καμία έλξη επάνω τους.

 

Είναι συχνά υπερβολικά απασχολημένοι με τον υλικό τομέα της ζωής τους για να σκεφτούν το υπεραισθητό. Έτσι, αν κάποιο από τα παραψυχικά θέματα τους τραβήξει, θα είναι μάλλον εκείνο το οποίο θα μπορέσουν να βάλουν να δουλέψει προς όφελός τους. Αν εμπιστεύονται ή όχι την παραψυχική τους αίσθηση, αυτό είναι άλλο θέμα! Όπως και οι Ταύροι, έτσι και οι Αιγόκεροι τείνουν να νιώθουν τα πράγματα με το σώμα και ένας Αιγόκερως που επιθυμεί να αναπτύξει την έκτη του αίσθηση θα βοηθηθεί αν δώσει περισσότερη σημασία στα βαθιά του συναισθήματα.

 

Αυτό το ζώδιο σχετίζεται με τη πέτρα, επομένως ενδιαφέρεται για τη μαντική των ρούνων, επειδή είναι συχνά φτιαγμένες από πέτρες. Τα κρύσταλλα συνδέονται επίσης με τον Αιγόκερω,, όπως και ο σκελετός του σώματος. Έτσι, η απασχόληση με τα κρύσταλλα και η μελέτη του χαρακτήρα από το σχήμα του σώματος και τις ρυτίδες του προσώπου θεωρούνται γενικά ικανότητες που μπορούν να αναπτυχθούν από όσους έχουν γεννηθεί στο ζώδιο αυτό.

zodia-zvdia-22

 

Θέματα όπως η αστρολογία, που εφαρμόζεται σε ένα πρακτικό επίπεδο, μπορεί να ενδιαφέρουν τα άτομα με ευρύτερο πνεύμα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό. Οι Αιγόκεροι συχνά έλκονται επίσης από θέματα που συνδέονται με κάποια αξιοσέβαστη αυθεντία ή που έχουν περάσει τη δοκιμασία του χρόνου –βοτανολογία, γιόγκα, ομοιοπαθητική.