Αιγόκερως και Πεπρωμένο

karkinos-dynamh

Οι Αιγόκεροι με το Βόρειο Δεσμό σε ένα ζώδιο της Φωτιάς θα βρεθούν πιθανότατα σε δίλημμα ανάμεσα στη σοβαρή επιχείρηση της κοινωνικής τους ανόδου και σε μια επιθυμία να πάρουν τη ζωή σαν παιχνίδι. Η λύση είναι να συνδυάσουν και τα δύο, χρησιμοποιώντας την αξιοπρέπειά τους για να προωθήσουν την πιο ξένοιαστη πλευρά της ζωής.. Ο καλύτερος συνδυασμός για τους Αιγόκερους είναι να έχουν το Βόρειο Δεσμό σε ένα ζώδιο της Γης που θα υποστηρίξει την αυτοεκτίμησή τους. Οι φίλοι και οι άνθρωποι με κύρος θα τους δώσουν ευκαιρίες προόδου.

 
Όταν ο Βόρειος Δεσμός πέφτει σε ένα από τα ζώδια του Αέρα, οι Αιγόκεροι πρέπει να τελειοποιήσουν την τέχνη της μετάδοσης των ιδεών και των ελπίδων τους στους άλλους. Η κατάλληλη χρονική στιγμή θα παίξει σημαντικό ρόλο αν δε θέλουν να προσβάλουν αυτούς που μπορούν να τους βοηθήσουν να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι όταν ο Βόρειος Δεσμός είναι στο Σκορπιό ή στους Ιχθύες, μιας και αυτά είναι τα ζώδια των φίλων τους και μπορούν να είναι πάντα σίγουροι για την ενθάρρυνση και την υποστήριξή τους. Και οι δύο θέσεις ενισχύουν την ταυτότητα του Αιγόκερου, ξέρουν και να τον βοηθούν να ξέρει που βρίσκεται και ποιοι θα είναι μαζί του. Αν ο Βόρειος Δεσμός είναι στον Καρκίνο θα χρειαστεί να παλέψουν για να απελευθερωθούν  από ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την ανεξαρτησία που τους χαρίζει η καριέρα τους.

 
Οι Αιγόκεροι πρέπει να εκμεταλλευτούν την κοινωνική τους θέση για να εκπληρωθεί το πεπρωμένο που καθορίζουν οι Δεσμοί. Μπορεί να τους πάρει χρόνο μέχρι να μάθουν να καταλαβαίνουν τις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων, αλλά αυτό έχει τη δύναμη να τους ανοίξει την πόρτα σε ένα καινούριο κόσμο με ενδιαφέρουσες και ικανοποιητικές εμπειρίες.

zodia-zvdia-22