Αιγόκερως και σεξ

capricorn-gir

Κοινοποίηση:

Αν οι Αιγόκεροι δεν είναι πολύ σίγουροι για το σύντροφό τους ίσως να μην απολαύσουν μια απόλυτα ικανοποιητική ερωτική ζωή. Αυτό το ζώδιο σπάνια υποκινείται από τον πόθο, παρ’ όλο που οι γυναίκες Αιγόκεροι έχουν δυνατότερη λίμπιντο από τους άντρες και είναι πιο πιθανό να επιδιώξουν την ανάπτυξη μιας σεξουαλικής σχέσης. Ωστόσο είναι αρκετά προσεκτικές όταν επιλέγουν σύντροφο.

 
Αντίθετα με πολλά ζώδια, οι Αιγόκεροι μπορούν να ανεχθούν για αρκετό καιρό μια μη ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Ακόμη κι αν συναντήσουν κάποιον καινούριο, ελκυστικό σύντροφο, μπορεί να μην ανταποκριθούν αν δεν βεβαιωθούν απόλυτα ότι πρόκειται για αξιόλογο πρόσωπο. Οι νεότεροι Αιγόκεροι είναι τόσο απασχολημένοι στην επιδίωξη να ικανοποιήσουν άλλες φιλοδοξίες ώστε δεν έχουν χρόνο να διαθέσουν στο αντίθετο φύλο, ενώ τους ωριμότερους τους βαραίνουν οι σημαντικές ευθύνες που έχουν αναλάβει. Γενικά, οι Αιγόκεροι, έχουν μεγάλη υπομονή και μπορούν να περιμένουν ατέλειωτα σε ό,τι αφορά στο σεξ.

 
Όταν οι Αιγόκεροι βρουν πράγματι έναν κατάλληλο σύντροφο, προσεγγίζουν το θέμα με πολύ μεγάλη σοβαρότητα. Συχνά προτιμούν η σεξουαλική τους δραστηριότητα  να ασκείται σε ορισμένες ώρες και σε ορισμένα μέρη, γεγονός που δυσκολεύει έναν πιο περιπετειώδη από ερωτική άποψη σύντροφο.

zodia-zvdia-22

 
Είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε θέματα που σχετίζονται με το σεξ. Μπορεί να χρειαστούν περισσότερο καιρό από οποιοδήποτε ζώδιο για να χαλαρώσουν, αλλά μόλις αποκτήσουν μια σταθερή σχέση ίσως αποκαλύψουν την πιο εκφραστική πλευρά τους και αφήσουν ελεύθερη τη μεγάλη αίσθηση του χιούμορ τους.