Αιγόκερως και Σελήνη

αστρολογια

Κοινοποίηση:

Αιγόκερως – Κριός
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Αιγόκερω και της Σελήνης στον Κριό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε πολύ δραστήριο νου, γεμάτο ιδέες και σχέδια. Επίσης, είναι πρακτικός και επίμονος, πράγμα που σας επιτρέπει να βάζετε τις ιδέες σας σε καθημερινή πράξη. Διαθέτετε αρκετή περηφάνια, με πολύ ανώτερα ιδανικά και εφέσεις. Γενικά, νομίζετε ότι οι ιδέες σας είναι σωστές και συχνά προσπαθείτε να τις βάλετε με τη βία σε πράξη. Δεν έχετε αρκετή ικανότητα στις λεπτομέρειες, αλλά έχετε άκαμπτη θέληση, η οποία τελικά θα σας οδηγήσει σε όποια θέση αποφασίσετε να καταλάβετε.

Αιγόκερως – Ταύρος
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Αιγόκερω και της Σελήνης στον Ταύρο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, αυτό υποδηλώνει ότι έχετε έναν ισχυρό και επίμονο νου, είστε κάπως μαχητικοί, με έντονες ιδέες και προσκόλληση στα κοινωνικά έθιμα γενικά. Έχετε δυνατά και φλογερά αισθήματα και επίσης επιθυμία και ικανότητα για τη μελέτη της υγιεινής και τους νόμους της υγείας. Είστε αρκετά ευαίσθητοι και σας επηρεάζουν οι νοητικές καταστάσεις των άλλων. Υπάρχουν έμφυτα μέσα σας κάποια πνευματικά αισθήματα και αν καλλιεργήσετε τη νοητική σας φύση, θα είστε ένθερμοι και παθιασμένοι με όλες τις εκπαιδευτικές ενασχολήσεις, με σχέδια για την ανύψωση της ανθρωπότητας. Θέλετε να βρίσκεστε επικεφαλής των πραγμάτων και είστε ικανοί να καθοδηγήσετε και να διοικήσετε.
Αιγόκερως – Δίδυμοι
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Αιγόκερω και της Σελήνης στους Διδύμους, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, από το συνδυασμό αυτό φαίνεται ότι, έχετε ένα μελετηρό και πολύ δραστήριο νου, με αγάπη για την επιστήμη, τη φιλολογία, τη ρητορική και τις καλές τέχνες. Είστε καλός οργανωτής και εξαιρετικός στην κατάστρωση σχεδίων. Μερικές φορές έχετε ιδέες που βρίσκονται πολύ πέρα από τη δύναμη και την ικανότητά σας  να τις  πραγματώσετε, και έτσι, σας αρέσει να χτίζετε κάστρα στον αέρα. Θα γίνετε καλός ομιλητής, αν καλλιεργήσετε αυτή την ικανότητα. Προτιμάτε κατά πολλούς τρόπους τη δημόσια ζωή από την οικογενειακή. Ίσως να πετύχετε σε μια φιλολογική ενασχόληση ή σε μια θέση, όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί η διάνοια, ενώ δεν είστε τόσο κατάλληλοι για σωματική εργασία. Διαθέτετε οξεία αντίληψη της αξίας των λέξεων.

Αιγόκερως – Καρκίνος
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Αιγόκερω και της Σελήνης στον Καρκίνο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, ο συνδυασμός αυτός δείχνει ότι τρέφετε μεγάλη αγάπη και έφεση για την ομορφιά, τη λεπτότητα, τον ιδεαλισμό και το μεγαλείο. Σας αρέσουν οι επιτεύξεις και οι άνθρωποι που είναι έξυπνοι. Είστε πολύ προσεκτικοί και συνετοί –μερικές φορές σε υπερβολικό βαθμό. Είστε συνετοί όσον αφορά τα χρήματα. Δεν πρέπει, όμως, να το παρατραβάτε με την οικονομία και καλό είναι να αποφεύγετε την υπερβολική αγωνία για τα χρηματικά ζητήματα. Είστε πολύ ευαίσθητοι και νιώθετε το καθετί που συμβαίνει γύρω σας. Επιθυμείτε πάντα τη δύναμη και να είστε επικεφαλής των πραγμάτων. Έχετε την ικανότητα να προσέχετε τις λεπτομέρειες και μάλιστα το κάνετε χωρίς προσπάθεια. Καθώς θα περνούν τα χρόνια, θα εξισορροπείτε τα αισθήματα με τη διάνοια.

zodia-zvdia-22

Αιγόκερως – Λέων
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Αιγόκερω και της Σελήνης στον Λέοντα, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, φαίνεται ότι έχετε μια ισχυρή ερωτική φύση και πρέπει να προσέχετε όσον αφορά τα αισθήματα, τις ορέξεις και τα πάθη. Είστε αυθόρμητοι στις πράξεις και ένθερμοι και ενθουσιώδεις σε ό,τι κάνετε. Δεν ενδιαφέρεστε για τον έλεγχο ή την αυτοσυγκράτηση, επειδή έχετε μια υπερβολικά δυνατή θέληση. Αλλά, αν υποτάξετε τη θέλησή σας στη λογική και την ενόραση, θα γίνετε ένα δραστήριο, ευγενικό και φιλάνθρωπο άτομο, πρόθυμο για αγαθοεργίες και με σχέδια για την προστασία των φτωχών και των αδυνάτων. Έχετε την τάση να είστε υπερβολικά ανοιχτοχέρηδες με τα χρήματά σας, σε βάρος σας. Έχετε μια ροπή προς τη θρησκευτικότητα και επιθυμείτε να κατανοήσετε τα πνευματικά θέματα. Η αγάπη και η υπόληψη είναι οι κεντρικοί άξονες πάνω στους οποίους γυρίζει το πεπρωμένο σας και ανάμεσα στην αγάπη και το καθήκον θα δοκιμάσετε τις πιο ζωντανές εμπειρίες σας.

Αιγόκερως – Παρθένος
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Αιγόκερω και της Σελήνης στην Παρθένο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι πρόκειται για μια έξοχη ανάμειξη της γήινης τριπλότητας, που θα σας κάνει να αναπτύξετε έναν πολύ συνετό και διακριτικό νου και σας χαρίζει κάποια φιλολογική ή επιστημονική ενασχόληση. Ο νους σας βρίσκεται σε τάξη, είναι λογικός, αναλυτικός αλλά και κριτικός και υπάρχουν ελάχιστοι κλάδοι μελέτης με τους οποίους δεν μπορεί να ασχοληθεί. Επίσης, σας χαρίζει εκείνο το επιχειρηματικό πνεύμα, που μπορεί να κατανοήσει και να εκτιμήσει πλήρως την αληθινή αξία των αντικειμένων. Αν όλα τα άλλα είναι ευνοϊκά στο ωροσκόπιό σας, αυτή είναι μια έξοχη πολικότητα όσον αφορά την έκφραση, επειδή σας κάνει επιμελείς και επίμονους, αν και μερικές φορές ίσως να σας λείπει η πρωτοβουλία. Μπορείτε να μελετήσετε τους νόμους της υγιεινής επωφελώς, και αν δεν είστε υπερβολικά αποσυρμένοι και συγκρατημένοι, ίσως μπορέσετε να αντιληφθείτε το αληθινό νόημα της υπηρεσίας.

Αιγόκερως – Ζυγός
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Αιγόκερω και της Σελήνης στον Ζυγό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι είστε οξυδερκείς και διορατικοί, με ικανότητα και φιλολογικές ενασχολήσεις. Είστε επιμελείς στις επιχειρήσεις, γιατί τα σχέδια και οι διευθετήσεις σας είναι προσεκτικά σχεδιασμένες ώστε να πετύχουν. Διαθέτετε αρκετή ικανότητα πρόγνωσης και μια επιθυμία για τα μεταφυσικά και τα πνευματικά πράγματα και, αν καλλιεργήσετε τον έλεγχο της σκέψης και ζείτε αγνά, θα μπορείτε εύκολα να διαβλέπετε τα γεγονότα εκ των προτέρων. Έχετε κάποιο ταλέντο για δημόσιες ομιλίες και συνήθως στρέφετε τις ενέργειες και τις ικανότητές σας προς τα μέσα, έτσι ώστε στην ομιλία σας μερικές φορές λέτε πράγματα, τα οποία δεν είχατε επίγνωση ότι τα γνωρίζατε μέχρι τη στιγμή που τα είπατε. Η αντίληψή σας είναι πολύ καλή, και διαθέτετε επίσης λογική και ψυχραιμία. Αυτή είναι μια ανάμειξη του Κρόνου και της Αφροδίτης, που δείχνει αγνότητα, λεπτότητα και ειλικρίνεια.

Αιγόκερως – Σκορπιός
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Αιγόκερω και της Σελήνης στον Σκορπιό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι είστε πολύ επιφυλακτικοί, θετικοί και αξιοπρεπείς. Έχετε μεγαλύτερη τάση να γράφετε τις σκέψεις σας, παρά να τις λέτε. Είστε μάλλον συντηρητικοί και ικανοί να αναπτύξετε μια έντονη θετικότητα. Μερικές φορές ίσως να είστε υπερβολικά απαιτητικοί, όσον αφορά τους άλλους. Συχνά δεν σας αρέσει ο χειρωνακτικός μόχθος, αλλά έχετε μεγάλη ικανότητα να διοικείτε, να τακτοποιείτε, να σχεδιάζετε και να οργανώνετε. Πρέπει να προσέχετε την οργή, γιατί αν ποτέ σας προσβάλει κανείς, δεν θέλετε να έχετε πια καμιά σχέση μαζί του. ωστόσο, δεν τον αφήνετε να το καταλαβαίνει, επειδή μπορείτε να κρύψετε τα αισθήματά σας. Οι κρόνιες και άρειες επιρροές στο ωροσκόπιό σας είναι πολύ έντονες, κάνοντάς σας έναν εξαιρετικά δυνατό χαρακτήρα.

Αιγόκερως – Τοξότης
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Αιγόκερω και της Σελήνης στον Τοξότη, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι, έχετε μεγάλη νοητική ενεργητικότητα και την τάση να δράτε με την πρώτη σκέψη ή παρόρμηση, χωρίς να την αφήνετε να ωριμάσει ή χωρίς να την κάνετε πρακτική. Επομένως, είστε επιρρεπείς σε επιχειρηματικές αποτυχίες και λάθη. Εξαιτίας της ατομικότητάς σας τρέφετε μεγάλη αγάπη για το μεγαλείο και τη λεπτότητα και  για αυτό είναι πιθανόν να είστε υπερβολικοί και να σας λείπει η ορθή εκτίμηση των χρημάτων. Είστε πολύ σπάταλοι όσον αφορά τα οικονομικά, και θα πρέπει να προσέχετε στον τομέα αυτό, διαφορετικά μπορεί να χάσετε την περιουσία σας. Πρέπει να καλλιεργηθούν η εργατικότητα και η οικονομία, γιατί διαφορετικά δεν θα πετύχετε. Σας αρέσει η ρητορική και η έκφραση μέσω ομιλίας. Γενικά, σας αρέσει η φύση. Ο συνδυασμός αυτός υποδηλώνει τόσο συστολή, όσο και διαστολή.

Αιγόκερως – Αιγόκερως
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Αιγόκερω και της Σελήνης στον Αιγόκερω, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, φαίνεται ότι, έχετε ένα διαυγή, δραστήριο εγκέφαλο, μεγάλη συγκέντρωση στο σκοπό και ικανότητα να ολοκληρώνετε οτιδήποτε αρχίζετε. Δεν είστε κατάλληλοι για σωματικό μόχθο, αλλά για γενικές επιχειρήσεις και σχεδιασμό, διοίκηση κλπ. Σας αρέσει η τάξη, η αρμονία και η λεπτότητα και επιθυμείτε να διατηρείτε ένα τέτοιο περιβάλλον, αν είναι δυνατόν. Είστε πολύ ανεξάρτητοι και δεν σας αρέσει να δείχνετε εμπιστοσύνη ή να κάνετε στενές φιλίες. Κατά το μεγαλύτερο μέρος στρέφετε όλη την προσοχή σας σε επιχειρηματικά και εκπαιδευτικά θέματα. Έχετε εξαιρετική ικανότητα αυτοελέγχου. Δεν δείχνετε ιδιαίτερη προτίμηση για την οικογενειακή ζωή, ωστόσο θα την κάνετε πολύ αρμονική. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να απομακρύνεται υπερβολικά ή να γίνεται άκαμπτος απέναντι στους ξένους ή τους κατωτέρους.

Αιγόκερως – Υδροχόος
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Αιγόκερω και της Σελήνης στον Υδροχόο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι, έχετε μια πολύ δραστήρια, ανήσυχη φύση, καθώς και κάποια περηφάνια. Δεν σας ικανοποιεί μια μοναχική ή ήσυχη ζωή στην εξοχή, αλλά πρέπει, αν είναι δυνατόν, να βρίσκεστε σε επαφή με το κοινό. Έχετε ικανότητα για όλες τις εμπορικές ασχολίες και κάποιο ταλέντο για την πολιτική οικονομία. Σας αρέσει το σπίτι και η οικογένεια, αλλά ακόμα καλύτερα ο κόσμος. Καλό είναι να μην μπλέκεστε με κανενός είδους συνεταιρισμούς, εκτός και αν μπορείτε να συνεργαστείτε με άτομα που βρίσκονται σε καλές θέσεις, γιατί, μια δημόσια ή πιο εξωτερική ζωή είναι πιο κατάλληλη για σας, από μια ζωή ηρεμίας. Είστε σε θέση να σχηματίζετε ακριβή κρίση για την ανθρώπινη φύση και μπορείτε να φτάσετε σε μερικές πολύ ανώτερες επιτεύξεις, αν αφιερωθείτε στη μελέτη της δικής σας εσωτερικής φύσης.

 
Αιγόκερως – Ιχθύες
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στον Αιγόκερω και της Σελήνης στους Ιχθύες, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, αυτό υποδηλώνει ότι έχετε μια επίμονη και εργατική φύση, η οποία σας κάνει μελετηρούς και οικονόμους, με αγάπη για την επιστήμη και την γενική γνώση. Αλλά, μερικές φορές, είστε υπερβολικά αγωνιώδεις και ανήσυχοι. Δεν σας αρέσουν πολύ οι γενικεύσεις, ενώ είστε καλοί σε όλα τα θέματα των λεπτομερειών και πάντα θα θέλετε να γνωρίζετε τη χρησιμότητα των πραγμάτων. Έχετε κατασκευαστική ικανότητα και μπορείτε να  γίνετε καλοί επιβλέποντες ή επιστάτες σε κάθε επιχείρηση. Είστε ανεξάρτητοι στο χαρακτήρα και τις πράξεις, αλλά ωστόσο, συμπονετικοί και ευγενικοί και επιδιώκετε πάντα να είστε επιμελείς σε οτιδήποτε αναλαμβάνετε.