Αιγόκερως και Σχέσεις

zwdia-astrologia-αστρολογια

Κοινοποίηση:

Ο Αιγόκερως, ο μεγάλος οργανωτής του ζωδιακού, ακολουθεί τις επιταγές του νου του όσο και της καρδιάς του. Αυτό το κατεξοχήν πρακτικό ζώδιο, σπάνια κάνει κάτι χωρίς λόγο και σίγουρα δεν υποκύπτει σε αισθηματικές επιπολαιότητες. Ορισμένες φορές, μάλιστα, τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό δημιουργούν μια σχέση μόνο και μόνο για να ανέβουν κοινωνικά ή να πετύχουν στην καριέρα τους. Στους συμφεροντολόγους Αιγόκερους ταιριάζει πραγματικά η φράση: «οφείλει την επιτυχία του στην πρώτη του γυναίκα και οφείλει τη δεύτερη γυναίκα του στην επιτυχία του». Κάπως έτσι αντιμετωπίζουν τις ερωτικές σχέσεις τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο.
 

Πίσω από την παροιμιώδη επιφύλαξη του Αιγόκερου κρύβεται ένας Γήινος αισθησιασμός που θέλει να εκφραστεί συνειδητά αν και συχνά τον εμποδίζει η αυτοσυγκράτηση που χαρακτηρίζει αυτό το ζώδιο. Έτσι οι παντρεμένοι Αιγόκεροι έχουν μια έντονη αίσθηση καθήκοντος. Σέβονται την παράδοση και την οικογένεια με αποτέλεσμα να το σκέφτονται πολύ πριν ριψοκινδυνέψουν τη σταθερότητα της οικογενειακής ζωής τους για έναν εφήμερο έρωτα. Ο Αιγόκερως ψάχνει για περιπέτειες μόνο όταν μια σχέση γίνεται αφόρητα δύσκολη και αρχίζει να απειλεί την ασφάλειά του. Όταν όμως αποφασίσει να κάνει το βήμα αυτό, ο Αιγόκερως προχωρεί με την γνώριμη αποφασιστικότητά του στη σύναψη ενός νέου δεσμού.

 
Μπορεί να φαίνεται ανεξάρτητος, επιφυλακτικός, συγκρατημένος, έχοντας πλήρη έλεγχο κάθε κατάστασης, αλλά, πίσω από όλα αυτά κρύβεται μια πέρα για πέρα ρομαντική καρδιά. Για αυτόν η τέλεια σχέση είναι αυτή που τον κάνει να νιώθει τόσο ασφαλής ώστε να μπορεί επιτέλους να εκφράσει αυτό το ρομαντισμό και να απελευθερώσει τον αυθορμητισμό και το χιούμορ του καθώς και την ικανότητά του για χαρά και διασκέδαση.

zodia-zvdia-22