Αιγόκερως και Τύχη

zwdia-crystals

Κοινοποίηση:

Οι Αιγόκεροι δεν εμπιστεύονται την τύχη, γιατί γνωρίζουν πως οτιδήποτε είναι αυτό που φέρνει την καλοτυχία, μπορεί να την πάρει πίσω το ίδιο γρήγορα.

 
Είναι ρεαλιστές και πρακτικοί και έχουν επίγνωση ότι η επιτυχία δεν έρχεται μέσα σε μια νύχτα. Αντί να αφήσουν οτιδήποτε στη τύχη θα επιμένουν σε κάτι μέχρι να πετύχουν το αποτέλεσμα που επιδιώκουν.

 
Οι Αιγόκεροι δεν αποθαρρύνονται από τις καθυστερήσεις ή τα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν στο δρόμο τους. Ικανοποιούνται με την αργή πρόοδο και εργάζονται σταθερά για να πετύχουν τους στόχους τους, σχεδιάζοντας σταθερά για να πετύχουν τους στόχους τους, σχεδιάζοντας το δρόμο προσεκτικά, σε κάθε τους βήμα. Η υπομονή προέρχεται από μια σταθερή και συγκροτημένη αποφασιστικότητα να καλυτερέψουν τη θέση τους στον κόσμο.

zodia-zvdia-22

 
Συχνά κατηγορούνται ότι είναι ανεπίτρεπτα υλιστές, ωστόσο δεν ενδιαφέρονται τόσο πολύ για το ίδιο το χρήμα, όσο για την ασφάλεια που τους προσφέρει. Αυτό που τους καθοδηγεί είναι η ανάγκη τους για νοητική ηρεμία, ενώ η εξαιρετική επιφυλακτικότητά τους και η οικονομική τους οξυδέρκεια δεν τους επιτρέπουν να παρασυρθούν σε σχέδια γρήγορου πλουτισμού.

 
Παρόλο που μπορεί να καθίσουν για λίγο μπροστά σε ένα «κουλοχέρη» σε μια αίθουσα παιχνιδιού ή να ποντάρουν κάποια χρήματα στη ρουλέτα, γενικά διασκεδάζουν περισσότερο παρακολουθώντας τους άλλους να παίζουν.

 
Οι Αιγόκεροι παγιώνουν τους πόρους τους, επενδύουν έξυπνα και απολαμβάνουν τους καρπούς των κόπων τους αργότερα στη ζωή –ακριβώς όταν ορισμένα άλλα ζώδια μπορεί να αρχίζουν να μετανιώνουν για την έλλειψη προνοητικότητας. Γνωρίζουν τα όριά τους και το δυναμικό τους, επομένως είναι συχνά ικανοί να χρησιμοποιήσουν στο ακέραιο τα ταλέντα τους.