αντρας καρκινος: 10 συμβουλές για να κερδισεις τη καρδια του

Κοινοποίηση:

αντρας καρκινος: 10 συμβουλές για να κερδισεις τη καρδια του

Ο αντρας καρκινος είναι προστατευτικός, απαιτητικός και γοητευτικός στην συμπεριφορά του. Του αρέσουν οι γυναίκες που είναι συντηρητικές από τη φύση τους. Παρακάτω βρίσκονται 10 συμβουλές για να κερδίσετε την καρδιά του αντρα καρκινου.

αντρας καρκινος: συντηρητισμός

Του αρέσουν οι γυναίκες που είναι συντηρητικές στη ζωή και τις ιδεολογίες του. Στην πραγματικότητα ψάχνει για κάποια που είναι το ίδιο συντηρητική με αυτόν.

αντρας καρκινος: ηθική υποστήριξη

Συνήθως έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση, έτσι χρειάζεται ηθική υποστήριξη από τη γυναίκα που αγαπάει. Χρειάζεται συναισθηματική υποστήριξη σε οτιδήποτε και αν κάνει. Αν το κάνετε αυτό, τότε σίγουρα θα έρθετε πολύ κοντά.

zodia-zvdia-22

αντρας καρκινος: ειλικρίνεια

Σιχαίνεται την ψεύτικη συμπεριφορά σε μία γυναίκα. Του αρέσει η συντροφιά γυναικών που είναι αληθινές και ειλικρινείς στην προσέγγισή τους.

αντρας καρκινος: δώστε προσοχή στα μικρά πράγματα

Του αρέσει να δίνει προσοχή στα μικρά πράγματα. Λατρεύει την κολακεία και τα κομπλιμέντα. Όμως τείνει να είναι υπερευαίσθητος όταν η γυναίκα του κάνει κριτική. Θαυμάζει την στοργική συμπεριφορά σε μία γυναικα.

αντρας καρκινος: αξιοπιστία

Δείξτε εμπιστοσύνη στον τρόπο ζωής που ακολουθεί όταν βρίσκεται σε σχέση. Του αρέσει να εμπιστεύεται τη συντροφο του και θέλει ακριβώς το ίδιο και από εκείνη. Δεν αντέχει τα ψέμματα των γυναικων.

αντρας καρκινος: κατανόηση

Έλκεται από γυναίκες που μπορούν να τον καταλάβουν. Σαν αντρας καρκινος, βιώνει αρκετά σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή του, και δύσκολα μπορεί κάποιος να τον κατανοήσει. Μία γυναίκα που μπορεί να το κάνει αυτό, θα μπορέσει και να τον πλησιάσει.

αντρας καρκινος: καλό ντύσιμο

Έλκεται αμέσως από κομψές και καλοντυμένες γυναίκες. Του αρέσουν οι γυναίκες που μπορούν να εντυπωσιάσουν με το στυλ τους.

αντρας καρκινος: εκφραστικότητα

Ο αντρας καρκινος είναι αρκετά ευαίσθητος, έτσι χρειάζεται μία γυναίκα που θα εκφράζει συνεχώς την αγάπη της. Οποιαδήποτε έκφραση αγάπης τον τρελαίνει.

αντρας καρκινος: σοβαρότητα

Του αρέσουν οι γυναίκες που είναι ήρεμες και σοβαρές. Σιχαίνεται τις εξωστρεφείς και φασαριόζες γυναίκες. Χρειάζεται μία σύντροφο που να μπορεί να τον κατανοήσει σε βάθος.

αντρας καρκινος: πίστη

Είναι πιστός και αφοσιώνεται σε μία σχέση, ετσι περιμένει το ίδιο και από τη γυναίκα της ζωής του. Δεν εκτιμά τις γυναίκες που φλερτάρουν ανοιχτά.

αντρας καρκινος διαβάστε επίσης