Ο άντρας Λέων

Του αρέσει να αναλαμβάνει οποιοδήποτε πρόγραμμα, αλλά βασίζεται σε άλλους να εκτελέσουν τις εξειδικευμένες λεπτομέρειες, σε οτιδήποτε το πρόγραμμα αυτό προβλέπει. Μάλλον ανυπόμονος από τη φύση του, θέλει γρήγορα αποτελέσματα, αλλά θα επιμείνει όσο χρειάζεται όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο. Ο άντρας Λέων είναι πολύ ευχαριστημένος από τη στρατιωτική ζωή, σε οποιαδήποτε υπηρεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και η στολή του με τον καιρό, θα στολιστεί με τα εμβλήματα των βαθμών: είναι πολύ περήφανος, όταν επιδεικνύει τα μετάλλια που έχει κερδίσει λόγω ανδρείας.

Ο Λέων είναι ιδανικός να συμμετέχει σε σωματεία. Του αρέσει η παρέα των αντρών, όπως και των γυναικών – στις οποίες μάλιστα, είναι πολύ δημοφιλής. Δεν θα τσιγκουνευτεί ποτέ τα κομπλιμέντα –κάτι που εκτιμούν ιδιαίτερα οι . Αν βγει με μια γυναίκα για δείπνο, θα της προσφέρει σοκολάτες και οτιδήποτε άλλο νομίζει ότι θα την ευχαριστήσει. Όταν τη πλησιάζει, της προσφέρει πολλά δώρα και μεταξύ αυτών και λουλούδια.

Ο άντρας Λέων θαυμάζει πολύ τις αριστοκρατικές οικογένειες. Αν και κατά κανόνα συμπεριφέρεται καλοπροαίρετα, μπορεί ορισμένες φορές να μην καταδέχεται κάποιους που θεωρεί ότι είναι πού κατώτεροί του. δεν έχει ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ και δεν μπορεί να ανεχθεί ένα αστείο που τον θίγει. Αλλά, είναι πολύ ευγενικός και αυτό σβήνει όλα του τα μικρά ελαττώματα.

zodia-zvdia-22

Ο άντρας Λέων δεν θέλει να σηκώνεται το πρωί και δεν είναι περίεργο, αφού τα βράδια βγαίνει έξω πολύ συχνά μέχρι τα ξημερώματα. Ο άντρας Λέων κινείται επιδέξια μέσα στην πόλη, του αρέσει όμως να διαθέτει κάποιο χρόνο και στην εξοχή.