Αριθμολογία, Η Μαντεία των Αριθμών δεν αφήνει τίποτα κρυφό!

αριθμολογια

Αριθμολογία, Η Μαντεία των Αριθμών δεν αφήνει τίποτα κρυφό!

Προβλέψεις μέσα από την μέθοδο της Αριθμολογίας 1 -2 εβδομάδων.

Αριθμολογία, πιο αναλυτικά:

Κριός: 1, 5, 8, 9

zodia-zvdia-22

Αν κρύψετε για ένα μικρό χρονικό διάστημα την ένταση των συναισθημάτων σας, το πιο πιθανόν είναι ότι το άτομο που σας ενδιαφέρει, να πλησιάσει από μόνο του, πιο πολύ!

Ταύρος: 2, 6, 8, 9

Το ξέρετε ότι έχετε κάνει κάποια λάθη με τον άνθρωπο σας, και με τα δικά του περιβάλλοντα. Μπορείτε να βρείτε και τον ώριμο τρόπο, για να ισιώσετε τα πάντα και άμεσα.

Δίδυμοι: 1, 4, 6, 7

Δεν υπάρχει κάποια άγχος από την μεριά σας πια, για τα παλιά και τα άσχημα γεγονότα που έχετε περάσει. Ξέρετε τι συμβαίνει και που πια κατευθύνεται η ζωή σας.

Αριθμολογία, Η Μαντεία των Αριθμών δεν αφήνει τίποτα κρυφό!

Καρκίνος: 2, 3, 4, 8

Μπορεί να σας δίνουν όρκους αγάπης, αλλά εσείς δεν πείθεστε με τίποτα. Μάλλον αυτό το Καλοκαίρι, θέλετε να το περάσετε σε μια πιο χαλαρή διάθεση, με όλους.

astrologia-090

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιος 2018  για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λέων: 1, 4, 7, 9

Μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό, δεν υπάρχει λόγος. Ξέρετε ότι όλα μπορούν μέσα από την καλοσύνη σας, να βρουν τον τρόπο που μπορούν να δώσουν λύσεις στην σχέση σας.

Παρθένος: 2, 4, 8, 9

Δεν θέλετε να λάβετε ακόμη μια ίδια και υπερβολική δικαιολογία, για ποιον λόγο, τελικά ο άνθρωπος σας δεν κάνει κάτι παραπάνω για εσάς. Ίσως και να μην είναι ο καιρός ακόμη.

Ζυγός: 1, 5, 6, 8

Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε. Θέλετε να είστε μόνοι αυτήν την περίοδο ή θέλετε να ξαναπροσπαθήσετε να τα βρείτε με τον πρώην σας. Πράξτε ανάλογα και σωστά.

Αριθμολογία, Η Μαντεία των Αριθμών δεν αφήνει τίποτα κρυφό!

taro-zodia-76

Σκορπιός: 2, 4, 8, 9

Δεν θέλετε να αφήσετε στην μέση κάποιες ομιλίες, που έχετε ξεκινήσει με τον άνθρωπο σας. Έχουν πια τα πράματα σοβαρέψει μέσα στην καρδιά και των δύο σας.

Τοξότης: 1, 5, 7, 9

Τα επαγγελματικά σχέδια που έχετε, δεν μπορούν ακόμη να βγουν στην επιφάνεια και να συζητηθούν με κανέναν. Καλύτερα πρώτα να ολοκληρώσετε τα έργα σας.

Αιγόκερως: 2, 5, 6, 8

Οι εντάσεις που έχουν φυτρώσει μέσα στον δεσμό σας, έχουν τις αφορμές τους, στην οικογένεια του συντρόφου σας, που όμως επί του παρόντος, δεν μπορεί να κάνει και κάτι.

zodia-88

Αριθμολογία, Η Μαντεία των Αριθμών δεν αφήνει τίποτα κρυφό!

Υδροχόος: 2, 3, 5, 6

Οι μέρες κυλούν υπέρ σας, και σας δίνουν αυτά που θέλετε για να ξεφύγετε εσείς και το ταίρι σας, από την μονότονη καθημερινότητα. Ετοιμαστείτε για διακοπές.

Ιχθείς: 4, 6, 7, 9

Αλλαγές, τροποποιήσεις και εκπλήξεις σας περιμένουν από την μεριά του ανθρώπου σας, που θέλει να σας βάλει σε μια διάθεση και πιο επίσημων δεσμεύσεων.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66