Ωροσκόπιο Ερωτικο Ιούλιος 2018 Β

zwdia-ζωδια-zwdio-αστρολογια

Ιούλιος 2018

ζώδια Ζυγός

Τόσο ο Χείρωνας όσο και ένα τέταρτο της Σελήνης στον Οίκο της αγάπης σας στις 6 Ιουλίου σας ωθούν σε μια νέα, πιο σέξι φάση στη σχέση σας.

Παρόλο που στόχος σας είναι να ευχαριστείτε, δεν χρειάζεται να πείτε ναι σε κάθε ερωτική στάση που ονειρεύεται το ταίρι σας κατά τη διάρκεια της ηλιακής έκλειψης στον Οίκο των εξουσιαστικών προσωπικοτήτων στις 12. Μπορεί να νιώθετε τις ακτίνες αυτής της έκλειψης για τους επόμενους μήνες και θα πρέπει να τηρήσετε τα δικά σας ερωτικά πρότυπα –και του συντρόφου σας.

zodia-zvdia-22

Το τέταρτο της Σελήνης στις 19 Ιουλίου είναι στο δικό σας ζώδιο του Ζυγού, και μπορεί να γίνετε δύστροποι εάν δεν πάρετε αυτό που θέλετε. Με τους πλανήτες να συνωστίζονται στο δυτικό ημισφαίριο τον Ιούλιο, το ταίρι σας φαίνεται να έχει το πάνω χέρι είτε σας αρέσει είτε όχι.

Το επιθετικό φλερτ σας εξακολουθεί να λειτουργεί καλά για σας όταν προσελκύετε κάποιον, αλλά η σύγχυση βασιλεύει στις 25, όταν ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και νιώθετε σαν να ξαναζείτε έναν παλιό ρόλο.

Στις 27 Ιουλίου, μια σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο ελαφραίνει τη διάθεση και κάτι τόσο απλό όσο τα καινούργια εσώρουχα (ή καθόλου εσώρουχα) μαζί με ένα νέο παιχνίδι για το σεξ μπορεί να είναι αυτό που φέρνει και τους δυο σας σε ένα υψηλότερο επίπεδο αισθησιασμού.

zwdia-taro-astra

Ιούλιος 2018

ζώδια Σκορπιός

Ο Δίας γυρίζει στην κανονική του κίνηση στις 10 Ιουλίου στον πρώτο Οίκο σας του πραγματικού εαυτού και φέρνει μαζί του την υπερβολή και την επιθυμία να το παρακάνετε και να δώσετε υπερβολικά πολλά –και φυσικά να περιμένετε το ίδιο ως αντάλλαγμα. Η αίσθηση του μυστηρίου εντείνεται και ενεργεί σαν μαγνήτης ανάμεσα σε εσάς και έναν σέξι άγνωστο.

Μια ηλιακή έκλειψη στον πεινασμένο για έρωτα Καρκίνο στις 12 προσθέτει έναν αέρα περιπέτειας, και αυτό το συναίσθημα συνεχίζει να αιωρείται πάνω από τη σχέση. Εσείς οι δυο ζείτε στην ατμόσφαιρα μιας ταινίας νουάρ σε μια κατάσταση ζωής ή θανάτου. Αυτή η έκλειψη βρίσκεται σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σας, Πλούτωνα, κι εσείς, οι πάντα καυτοί Σκορπιοί, μπορεί να παρακολουθήσετε την επιστροφή ενός παλιού αλλά ακόμα ζωντανού έρωτα. Αυτό το νέο ή παλιό ταίρι (που θα μπορούσε να έχει μπει στη ζωή σας οποιαδήποτε στιγμή από την αρχή της άνοιξης) φέρνει μια αίσθηση μοιραίου και την αύρα «έχουμε συναντηθεί ξανά».

Αυτό το συναίσθημα ενισχύεται όταν ο Ερμής μένει στάσιμος στις 25 Ιουλίου και σαφώς θέλετε αυτή η σεξουαλική συνάντηση να είναι επίσης μια πνευματική εμπειρία. Εκεί που πραγματικά καταλήγουν όλα είναι στην εστίαση, και μπορεί να εστιάσετε τόσο έντονα που να φαίνεται στον κόσμο ότι σας έχει γίνει εμμονή (και ίσως να έχει).

chartomantia-087

Ιούλιος 2018

ζώδια Τοξότης

Ενώ πάντα το σέξι είναι το στυλ σας, Τοξότες, αυτό το μήνα ένα τέταρτο της Σελήνης στον Οίκο της δραματικής αγάπης στις 6 Ιουλίου φέρνει μαζί του έναν αέρα πολυτέλειας –και όχι μόνο στο υπνοδωμάτιο. Ο κυβερνήτης σας, Δίας, γυρίζει σε κανονική κίνηση στις 10 Ιουλίου και τίποτα δεν σας σταματά από την κατάκτηση. Είναι η ερωτική νοημοσύνη που όλοι οι Τοξότες φέρουν στο DNA τους τίποτα παραπάνω από την ικανότητα να γνωρίζουν ένα συμβατό ταίρι στο σεξ με την πρώτη ματιά ή είναι κάτι περισσότερο από αυτό;

Η ηλιακή έκλειψη στον όγδοο Οίκο σας της οικειότητας στις 12 φέρνει νέα και μυστικά όπλα. Δεν σας είναι άγνωστες οι καυτές επαφές, αλλά αυτό το μήνα ο συνήθως ανάλαφρος Τοξότης μπορεί να θέλει να πέσει στα σκοτεινά βάθη της παραδοσιακής λαγνείας.

Η σεληνιακή έκλειψη στις 27 στον Υδροχόο ενισχύει τη θερμότητα και θέλετε να αφήσετε το προσωπικό σημάδι σας σε αυτό το ξεχωριστό πρόσωπο, τόσο ισχυρή είναι η ορμή να

γίνετε μέρος ενός σέξι δίδυμου. Θα δαγκώσετε μια μεγάλη μπουκιά ζωής αυτό το μήνα, καθώς βουτάτε στα βαθιά νερά μιας νέας σχέσης, γι’ αυτό φροντίστε να κουβαλάτε σωσίβιο, καθώς δεν είστε άνετοι σε αιχμαλωσία.

zwdia

Ιούλιος 2018

ζώδια Αιγόκερως

Το τέταρτο της Σελήνης στον παρορμητικό Κριό στις 6 Ιουλίου ενισχύει την πάντα σε διάθεση για έρωτα στάση σας και θα ξεκινήσετε τη δράση, αλλά με τον συνηθισμένο προσεκτικό τρόπο σας.

Η ηλιακή έκλειψη στον έβδομο Οίκο σας του για πάντα μαζί στις 12 είναι η πύλη προς όλα όσα επιθυμείτε. Πάντα νοσταλγείτε εκείνο τον τόπο που στοιχειώνει τα όνειρά σας, αυτή η έκλειψη στον Οίκο της πραγματικής αγάπης κάνει τον «απατεώνα» μέσα σας να βγαίνει στην επιφάνεια και νιώθετε ότι πετάτε χωρίς δίχτυ ασφαλείας.

Στις 25 Ιουλίου, ο αφηγητής του χάρτη σας, Ερμής, γυρίζει ανάδρομος στον όγδοο Οίκο σας της οικειότητας και νιώθετε ότι είναι η τέλεια στιγμή για μια σέξι ομολογία. Λέτε μία από αυτές τις ιστορίες του παρελθόντος που δεν θυμάστε καν αν συνέβη πραγματικά ή αν το ονειρευτήκατε, αλλά όντως επιτυγχάνει να ερεθίσει το ταίρι σας. Μπορεί επίσης ένας παλιός έρωτας να μπει στο μυαλό σας σε μια τυχαία στιγμή και να συνεχίσει να σας σαγηνεύει στα όνειρά σας. Αυτό το άτομο, με το οποίο χαρήκατε τόσο πολύ που ξεμπερδέψατε, μπορεί ξαφνικά να έχει μια εντυπωσιακή, νέα γοητεία.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα φέρνει μαζί του μια επαναστατική σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 27. Θα μπορούσατε να ανάψετε αυτήν τη φλόγα μόνο και μόνο για το αίσθημα της απελευθέρωσης που υπόσχεται.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιος 2018  για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ιούλιος 2018

ζώδια Υδροχόος

Στις 6 Ιουλίου, ένα τέταρτο της Σελήνης στον απερίσκεπτο Κριό σας προτρέπει να πάρετε ακόμα περισσότερα ρίσκα από αυτά που ήδη παίρνετε. Ολόκληρος ο μήνας μπορεί να μοιάζει σαν μια παράσταση εύθραυστης εξισορρόπησης ανάμεσα σε αυτό που θεωρείτε εσείς κανονικό και στις πιο τρελές παρορμήσεις σας, αλλά αυτές οι πιο άγριες παρορμήσεις κερδίζουν μακροπρόθεσμα.

Αυτό το μήνα, ο Άρης ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο φέρνει απερισκεψία και έναν αέρα «μπορώ να τη γλυτώσω απ’ τα πάντα» στο προσκήνιο. Δεν χρειάζεται πολλά περισσότερα από ένα υποβλητικό βλέμμα, η μυρωδιά ενός γνωστού αρώματος ή ακόμη και το άγγιγμα

ενός απαλού υφάσματος για να προκαλέσει μια κατάσταση σχεδόν εμμονής. Ο Υδροχόος δεν τα πάει καλά με την εμμονή, αλλά η ηλιακή έκλειψη στις 12 σάς στέλνει το προειδοποιητικό μήνυμα να κρατήσετε αυτήν τη σχέση για τον εαυτό σας για την ώρα.

Το δικό σας ερωτικό ταξίδι είναι γεμάτο με ερωτικά διαλείμματα, κατά τη διάρκεια των οποίων σπάτε μερικούς παραδοσιακούς κανόνες και αυτό ακριβώς είναι που σκέφτεστε. Μπορείτε να αισθανθείτε τα σεξουαλικά ρεύματα και ξέρετε ότι οι δυο σας είστε μαζί πνευματικώς σε αυτό το ταξίδι.

Η 27η Ιουλίου σας βάζει σε μια κατάσταση έλξης – ώθησης. Ενώ νιώθετε τη θέρμη, απολαύστε αυτές τις αόριστες στιγμές. Υπάρχει ακόμη το σημάδι της εξόδου που αναβοσβήνει στο τέλος τους διαδρόμου.

taro-zodia-76

Ιούλιος 2018

ζώδια Ιχθύες

Το σύμπαν παίζει σκληρά αυτό το μήνα. Με τον θεραπευτή Χείρωνα και ένα τέταρτο της Σελήνης στον Κριό, ένα ερωτικό, οικογενειακό μυστικό που δεν ήσασταν διατεθειμένοι να μοιραστείτε με τον κόσμο μπορεί να μαθευτεί κατά λάθος στις 6 Ιουλίου. Είστε σε ευάλωτη κατάσταση και αυτό το αρχαίο παραμύθι σάς μετατρέπει στον συναισθηματικό εραστή που είστε πραγματικά. Όλα είναι σχετικά με τα γεγονότα αυτό το μήνα, και το σεξ είναι το βάλσαμο που θεραπεύει αυτή την παλιά πληγή.

Στις 12, η φύση της επιθυμίας σας έχει φτάσει σε επίπεδα καυτού και η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο και στον τέταρτο Οίκο σας της οικογένειας προσθέτει περισσότερο στη σύγχυσή σας.

Στις 19 Ιουλίου, ένα τέταρτο στον Οίκο των κρυμμένων, ερωτικών μυστικών προσθέτει στην ανάγκη για ειλικρινή αγάπη, η οποία σιγοβράζει εδώ και εβδομάδες. Η όλη κατάσταση γίνεται ακόμη πιο σκοτεινή καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 25 Ιουλίου, θολώνοντας τα γεγονότα που ξέρετε.

Μια σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Υδροχόου και στον δωδέκατο Οίκο σας της παρασκηνιακής αγάπης στις 27 μπορεί να αποκαλύψει αυτό το μυστικό. Τα μυστικά είναι θέματα προσωπικά και όταν μοιράζονται με έναν εραστή, αυξάνουν την οικειότητα. Πετάξτε και μια δόση άτακτου έρωτα στο μίγμα και εσείς, αγαπητοί Ιχθύες, μπορείτε να έχετε μια μυστικιστική και ερωτική νύχτα που θα σας μείνει αξέχαστη.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιος 2018  για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66