Μεγαλο Ερωτικό ωροσκόπιο Ιούλιος 2018

ζωδια-ερωτικο-σαββατοκυριακο-zwdia

Ιούλιος 2018

ζώδια Κριός

Απαλύνεται το δέρμα σας με αυτό το ολισθηρό και σαγηνευτικό λάδι τριαντάφυλλου και βάλτε την πινακίδα «μην ενοχλείτε» στην πόρτα σας, όταν αυτός ο μήνας ξεκινά με ένα σέξι τέταρτο στο δικό σας ζώδιο στις 6 Ιουλίου.

Τον Ιούλιο, ο πάντα πολύ ένθερμος κυβερνήτης σας, Άρης, είναι ανάδρομος και κατευθύνει τη σεξουαλική σας ζωή μέσα από καυτά νερά. Το ταίρι σας διεγείρεται σιγά σιγά από τις νέες, δικής σας επινόησης κινήσεις αποπλάνησης.

zodia-zvdia-22

Προγραμματίστε μια σέξι απόδραση μεταξύ της ηλιακής έκλειψης στις 12 και του τετάρτου της Σελήνης στις 19, καθώς αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη από μοιραία ενέργεια. Ο ένας ή και οι δυο σας μπορεί να υποκύψετε στις μαγικές στιγμές που στέλνει στο δρόμο σας το σύμπαν.

Με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στον ανέμελο Λέοντα στις 25 Ιουλίου, είστε έτοιμοι για απεριόριστα πυροτεχνήματα, που πρόκειται να σκάσουν αυθόρμητα. Αυτό που θα συμβεί αυτή την ημέρα θα καθορίσει τον ρυθμό για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Μια σεληνιακή έκλειψη στις 27 ρίχνει το φως της στον Πλούτωνα και απορροφά κυριολεκτικά την ένταση αυτού του μικρού βράχου στο πέρα άκρο του ζωδιακού και σας χαρίζει περισσότερη δύναμη. Οι μύθοι για άντρες (και γυναίκες) που ουρλιάζουν κάτω από το φεγγάρι, μπορεί να είναι αυτή η μεταφορά που εξηγεί ακριβώς τις ζωώδεις ορμές που έρχονται στην επιφάνεια.

zwdia - love

Ιούλιος 2018

ζώδια Ταύρος

Δεν μπορεί κανείς να βιάσει έναν Ταύρο στη ζωή, στην αγάπη ή στην κρεβατοκάμαρα και ο προσωπικός σας κώδικας ηθικής κάνει το σεξ με κάποιον ξένο ταμπού, αν και ο πειρασμός είναι μεγάλος. Το γκρινιάρικο τέταρτο της Σελήνης στον δωδέκατο Οίκο σας των μυστικών και του παρασκηνιακού έρωτα στις 6 Ιουλίου μπορεί να κάνει τον πειρασμό πολύ δυνατό και στέλνει ένα μήνυμα για να δείξει πώς θα εξελιχθεί το υπόλοιπο του μήνα. Εάν θα υποκύψετε στον πειρασμό, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να φροντίσετε ότι αυτή η καυτή συνάντηση θα είναι πραγματικά, μα πραγματικά, μυστική.

Γύρω από την ηλιακή έκλειψη στις 12 εισάγεται ένα βαθύτερο επίπεδο φετιχισμού –στο μυαλό σας, πρέπει να αποφευχθεί οποιοσδήποτε υπαινιγμός συμβατικού. Ποτέ μην παίρνετε μια έκλειψη ελαφρά. Είναι ηθική αυτουργός και η Σελήνη στον Λέοντα του Σαββατοκύριακου μπορεί να προκαλέσει μια μοιραία επαφή το Σάββατο, όταν ρίξει το φως της στον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα.

Η αναδρομή του Ερμή στις 25 Ιουλίου αφορά τη σεξουαλική σύγχυση αλλά και τη νοσταλγία και τη λαχτάρα. Ένας διψασμένος για έρωτα Ταύρος μπορεί να στοιχειωθεί από

ερωτικά φαντάσματα, και κατά τη διάρκεια μιας ασταθούς στιγμής, ένας πρώην εραστής θα έρθει στο μυαλό σας, μια εικόνα που δύσκολα φεύγει ξανά.

Μια σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα μπορεί να σας κάνει να ορίσετε αυτά τα όρια που χρειάζεστε από καιρό.

taro-tarw

Ιούλιος 2018

ζώδια Δίδυμοι

Αν και είστε πλούσιοι από λόγια, είναι σπάνιο φαινόμενο να κάθεστε με χαρτί και μολύβι και να αποκαλύπτετε τι υπάρχει στο μυαλό ή στην καρδιά σας, αλλά όταν το κάνετε, το ταίρι σας μπορεί να αισθανθεί ένα σεξουαλικό σοκ. Αυτές οι λέξεις, που αποστέλλονται είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω ταχυδρομείου, ακούσια ενισχύουν αυτή τη σύνδεση, και πριν το καταλάβετε, εσείς οι δυο κατοικείται σε μια προσωπική σφαίρα οικειότητας.

Η ηλιακή έκλειψη στον κτητικό δεύτερο Οίκο σας, στις 12 Ιουλίου, βλέπει το ήδη διεγερμένο ταίρι σας να πετάει τις αναστολές απ’ το παράθυρο, και η θερμότητα που παράγετε εσείς οι δυο λιώνει κάθε όριο. Έτσι ακριβώς όπως σας αρέσει το σεξ, δηλαδή, και ενώ κανείς δεν αγαπά περισσότερο το κυνήγι, επιτρέπετε στο ταίρι σας να αναλάβει πρωτοβουλία. Εσείς, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, πρέπει να κρατήσετε ανοιχτές τις γραμμές της επικοινωνίας. Όταν φτάσει το φως της ημέρας, βρίσκετε ακόμα τρόπους να κρατήσετε το ταίρι σας γοητευμένο –μπορεί μέσω ερωτικών μηνυμάτων.

Ο κυβερνήτης σας, Ερμής, γυρίζει σε ανάδρομη κίνηση στις 25 και η σύγχυση βασιλεύει. Πόσες είναι οι πιθανότητες να επανεμφανιστεί ένας παλιός έρωτας στη ζωή σας; Αυτή η σχέση καίει δυνατά, αλλά καθώς περνάει η ανάδρομη περίοδος αυτή η φλόγα αρχίζει να χάνεται. Μην υπολογίζετε ούτε στον παλιό έρωτα, διότι κι αυτό μπορεί να διαρκέσει μόνο τρεις εβδομάδες.

zwdia

Ιούλιος 2018

ζώδια Καρκίνος

Ο Άρης, το αστέρι του πάθους, στον άτακτο Υδροχόο και η ηλιακή έκλειψη της 12ης Ιουλίου, θέτουν τη σκηνή για ένα καλοκαίρι που θα σας μείνει αξέχαστο. Η έκλειψη ρίχνει το ασημένιο φως της πάνω σας και η σέξι εικόνα που προβάλλετε σε ένα νέο φλερτ μπορεί να σηματοδοτήσει την αρχή ενός καυτού και βαρύ έρωτα.

Ένα σέξι τέταρτο της Σελήνης στις 19 βλέπει τους δυο σας σε αυτό το ψηλό σημείο που στοχεύατε από τότε που γνωριστήκατε. Το φαγητό είναι ένα από τα αφροδισιακά για τους Καρκίνους, έτσι τι λέτε για ένα σπιτικό γεύμα για δύο για να προκαλέσει προσμονή; Ο

συνεργάτης σας σε αυτό το ερωτικό έγκλημα μπορεί να φέρει ένα μπουκάλι καλό κρασί, ενώ εσείς θα συνδυάζετε τα κατάλληλα καρυκεύματα που χρειάζονται για να ζεσταθεί όχι μόνο η κουζίνα αλλά και η κρεβατοκάμαρα, και η σεξουαλική σας ζωή κάνει ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός. Προσθέτοντας μερικές καυτές πιπεριές και τρεις ή τέσσερις σκελίδες σκόρδο σε σχεδόν οποιοδήποτε γεύμα δεν δίνει μόνο καυτές γεύσεις στον ουρανίσκο αλλά και στα συναισθήματα.

Το σύμπαν βοηθάει και υποκινεί αυτό το σέξι σενάριο με μια έντονη σεληνιακή έκλειψη στις 27 Ιουλίου, και με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα να ρίχνουν το σέξι φως τους στο δρόμο σας, συνωμοτούν για να κάνουν αυτή τη σχέση τόσο πικάντικη όσο το γεύμα.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιος 2018  για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ιούλιος 2018

ζώδια Λέων

Είτε είστε άνδρας είτε γυναίκα, ο Άρης σας προτρέπει να αναλάβετε τα ερωτικά ηνία. Και με τη θέση του στον Υδροχόο και στον έβδομο Οίκο σας του για πάντα μαζί αυτό το μήνα, μπορεί να βρεθείτε στην αρχή μιας ζουμερής σχέσης. Επίσης, είναι ανάδρομος έτσι μπορεί να γίνετε πραγματικά πιεστικοί.

Η ηλιακή έκλειψη στις 12 Ιουλίου σας βλέπει να χρησιμοποιείτε αυτό το πλεόνασμα ερωτικής ενέργειας, με το οποίο γεννηθήκατε, και να εκφράζετε αυτά τα συναισθήματα που πιστεύατε ότι θέλετε να κρατήσετε για τον εαυτό σας και μόνο. Η έκθεση δημιουργεί οικειότητα και μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτή η ευθύτητα των συναισθημάτων είναι τόσο όμορφη που να σκεφτείτε να βάλετε την υπογραφή σας σε ένα νομικό έγγραφο.

Ο Ερμής, που γυρίζει ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο, φέρνει σύγχυση στις 25, και αυτή η σύγχυση μπορεί να σας κάνει να σταματήσετε επιτόπου και να επανεξετάσετε όλη αυτή τη θερμή κατάσταση.

Στις 27 Ιουλίου, μια σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο Οίκο σας της ερωτικής ευτυχίας αναζωπυρώνει ξανά τη φλόγα, και όλα έχουν να κάνουν με την ένταση, την οικειότητα και τα μεγάλα όνειρα. Αυτή η έκλειψη θέλει να κρατήσει αυτή την αγάπη άτακτη και μυστική για να αδράξει την οικειότητα. Μπορεί να λαχταράτε μια ρομαντική απόδραση και να θέσετε γρήγορα σε εφαρμογή ένα σχέδιο.

zwdia-fotia

Ιούλιος 2018

ζώδια Παρθένος

Ο μήνας ξεκινάει με την Αφροδίτη και τον κυβερνήτη σας, Ερμή, να συγκεντρώνονται στον δωδέκατο Οίκο σας των παρασκηνιακών σχέσεων. Κρατιέστε πίσω στον έρωτα, πιθανότατα

με ένα νέο και μυστικό φλερτ να σιγοβράζει στο παρασκήνιο. Είτε πρόκειται για έναν ξένο είτε για το ταίρι σας, συνειδητοποιούν τι θησαυρός είστε, ειδικά κάτω από τις καυτές ακτίνες της ηλιακής έκλειψης στις 12 Ιουλίου. Οι πολύ προσεκτικοί Παρθένοι μπορεί να αφήσουν αυτή την προσοχή να γίνει φτερό στον άνεμο, ειδικά με ένα τέταρτο της Σελήνης στον Οίκο του «ανήκεις σε μένα» μία εβδομάδα αργότερα.

Αυτά τα καυτά συναισθήματα εντείνονται όταν ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 25, και αυτό το ζεστό περιβάλλον φλέγεται σαν δάσος που παίρνει φωτιά για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Στις 27 Ιουλίου, μια σεληνιακή έκλειψη στον άτακτο Υδροχόο εντείνει αυτή την πονηρή στάση σας. Μπορεί να μην σας αρέσει να παίζετε με τη φωτιά, αλλά θα το κάνετε με τον τεράστιο όγκο κρυμμένου πάθους που θα ακτινοβολείται προς το μέρος σας τον Ιούλιο. Όποια σχέδια προκύψουν από τον χθεσινό, σημερινό ή αυριανό άγριο έρωτα θα ανθίσουν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Η επιθυμία σας για μια ερωτική περιπέτεια είναι ισχυρή και αν αφήσετε τα συναισθήματά σας να πάρουν τον έλεγχο (όπως τείνετε να κάνετε κατά τη διάρκεια του σεξ), μπορεί να βρεθείτε στο δρόμο του πραγματικού έρωτα.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιος 2018  για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot