Αστρολογία 03-13/07 Συναισθηματικα Δωρα απο το Καρμα

zwdia-zvdia-787

Αστρολογία 03-13/07

Αστρολογία 03 – 13 Ιουλίου – Μεγάλο τρίγωνο του νερού (9-19° των Καρκίνου, Σκορπιού, Ιχθύων)

Αυτή είναι η τρίτη ενσάρκωση αυτού του Μεγάλου τριγώνου σε ζώδια του νερού και εμπλέκει τον Δία στον Σκορπιό και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Τα δύο προηγούμενα συνέβησαν στις 27 Μαΐου με 06 Ιουνίου (με την Αφροδίτη) και στις 17-22 Ιουνίου (με τον Ερμή).

Αυτή τη φορά, ο Ήλιος στον Καρκίνο ολοκληρώνει το τρίγωνο από τις 2 με 11 Ιουλίου και ακόμα πιο κοντά στις 5 με 8 Ιουλίου. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 12 Ιουλίου πιάνει τις τελευταίες δέσμες ενέργειας αυτού του τριγώνου καθώς διαλύεται.

zodia-zvdia-22

Όπως και τα άλλα μεγάλα τρίγωνα, κι αυτό αφορά τον συνδυασμό ιδανικών, πεποιθήσεων, δημιουργικότητας και αισιοδοξίας. Με τον Ήλιο να συμμετάσχει αυτή τη φορά, ο αντίκτυπος είναι στην αίσθηση του εαυτού μας.

Τι λέει η εικόνα σας για τον εαυτό σας; Αυτή είναι η ευκαιρία σας να λουστράρετε την αυτοπεποίθηση σας και να αφήσετε την εσωτερική σας λάμψη να βγει. Βρείτε τρόπους να δείξετε στον κόσμο τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας ή απλώς να τα καταλάβετε εσείς οι ίδιοι.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αστρολογία 03 Ιουλίου – Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (στον Λέοντα)

Οι ιδέες είναι στο επίκεντρο, ειδικά όταν μοιράζονται με τους άλλους. Μπορεί να είναι μια εποχή που παρατηρείτε ή καταλαβαίνετε κάτι νέο, γεγονός που σας δίνει μια νέα προοπτική να συλλογιστείτε για τους επόμενους μήνες. Ή ίσως κληθείτε να δώσετε μια διάλεξη ή μια παρουσίαση που μοιράζεται πληροφορίες με άλλους.

Μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα ενεργή εποχή με e-mail, Facebook, Twitter ή γραπτά μηνύματα. Η επικοινωνία και η συλλογή σκέψεων και ιδεών είναι το κεντρικό θέμα εδώ. Κρατήστε τα μάτια σας, το μυαλό σας και την περιέργεια σας ανοιχτά –ο κόσμος μπορεί να σας δείχνει κάτι σημαντικό και συναρπαστικό!

zodia-543

Αστρολογία 05 Ιουλίου – Ο Χείρωνας σταθεροποιείται ανάδρομος (στον Κριό, έως τις 09 Δεκεμβρίου)

Ο σταθμός της αναδρομής μπορεί να γίνει αισθητός για μια εβδομάδα πριν και μετά την ακριβή ημερομηνία. Καθώς ο Χείρωνας έχει συχνά να κάνει με την υγεία, μπορεί θέματα υγείας να έρθουν στο προσκήνιο τώρα.

Γενικά θέματα σχετικά με τραυματισμούς, επούλωση και πόνους -σωματικούς, ψυχολογικούς ή / και πνευματικούς -μπορεί να φθάσουν σε ένα σημείο καμπής τώρα, γεγονός που καθιστά αναγκαίο το να αφιερώσετε κάποιο χρόνο στην επούλωση, την ανοικοδόμηση και τη συμφιλίωση των ενεργειών που είναι εκτός ισορροπίας στη ζωή σας.

zwdia-tarw-1

Η ανάδρομη στάση (τώρα) ξεκινά αυτή τη διαδικασία, η οποία ξεδιπλώνεται σταδιακά στους επόμενους 5 μήνες.

Εστιάστε την ενέργεια σας στην αναγνώριση των περιοχών που χρειάζονται θεραπεία στη ζωή σας, κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

Μην ξεχνάτε ότι, αν και υπάρχουν τομείς που εξακολουθούν να χρειάζονται θεραπεία, έχετε σημειώσει πρόοδο σε πολλούς από αυτούς στο παρελθόν.

Είναι σημαντικό να εξισορροπήσετε την αναγνώριση της εργασίας που πρέπει ακόμα να γίνει με την αναγνώριση του τι έχετε ήδη επιτύχει στο παρελθόν.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιος 2018  για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot