Αστρολογία 05-07/07 Υπερβολές και Πληγωμένα Συναισθήματα.

zwdia-ζωδια-ραντεβου-ερωτας-ερωτοσκοπιο

Αστρολογία 05 Ιουλίου – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία ( στους Καρκίνο / Σκορπιό)

Αυτή είναι μια εποχή που η κατανόησή σας για την ευρύτερη εικόνα και για τη θέση σας μέσα σε αυτή μπορεί να μπει στη θέση της. Ως αποτέλεσμα, η εμπιστοσύνη σας και η αυτοεκτίμησή σας μπορεί να είναι αρκετά υψηλές τώρα.

Η ικανότητά σας να δείτε τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες με μεγαλύτερη σαφήνεια μπορεί να παράγει εμπειρίες φαινομενικής τύχης. Η εικόνα σας για τη ζωή και τον κόσμο γύρω σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα φωτεινή, αισιόδοξη και εμπνευσμένη.

Αυτή είναι μια θετική για τα συναισθήματα όψη, όταν αίσθηση του εαυτού φαίνεται να μπορεί να επεκταθεί και να απελευθερωθεί.

zodia-zvdia-22

Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα συνδεδεμένοι με την πνευματική ενέργεια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Να βρείτε νέο νόημα στη ζωή σας και στις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας. Η αυτοπεποίθηση μπορεί να αυξηθεί τώρα και μπορεί να νιώσετε την έμπνευση να πολεμήσετε για κάποιον σκοπό ή για τη δικαιοσύνη.

Ταυτόχρονα, υπάρχει η πιθανότητα όλη αυτή η αυτοπεποίθηση και η γνώση να περάσει στην υπερβολή και να μετατραπεί σε δογματισμό. Να φανεί σαν επιείκεια προς τον εαυτό σας αν δεν είστε γειωμένοι με ρεαλισμό και ταπεινότητα. Χρησιμοποιήστε απλώς την κρίση σας και απολαύστε αυτήν τη ζεστή, λαμπερή ενέργεια!

zwdia - love

Αστρολογία 05 Ιουλίου – Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Άρη ( στους Καρκίνο / Αιγόκερω)

Φλογερή ομιλία, διαπληκτισμοί και θερμές συζητήσεις χαρακτηρίζουν αυτή τη διέλευση. Μπορεί να αντιμετωπίσετε συγκρούσεις συμφερόντων με άλλους και να θέλετε να τις λύσετε την ίδια στιγμή. Αλλά πάνω στη βιασύνη σας να βρείτε μια γρήγορη λύση μπορεί να δημιουργήσετε περισσότερα προβλήματα απ’ όσα θα λύσετε.

Απ’ την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι μια περίοδος ξαφνικών ή παρορμητικών αποφάσεων, όπως επίσης και δράσης πάνω σε ιδέες που σκεφτόσασταν από καιρό. Θα έχετε την τάση να λέτε ότι ακριβώς έχετε στο μυαλό σας… ίσως πιο σκληρά ή απότομα απ’ όσο θα ‘πρεπε και μπορεί έτσι να καταλήγετε σε τσακωμούς, υπερβολές και πληγωμένα συναισθήματα.

zodia-098

Αν και ένας τσακωμός μπορεί να καθαρίσει την ατμόσφαιρα και να φέρει επούλωση, μπορεί επίσης και να πληγώσει αυτούς που εμπλέκονται και να δημιουργήσει κακία που να διαρκέσει πολύ περισσότερο από το αρχικό πρόβλημα.

Αυτή η ενέργεια είναι δυνητικά ισχυρή αλλά ασταθής. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να φουντώσετε τις φλόγες του πάθους σας ή για να εκραγείτε με επίπονο θυμό. Είναι σαν άλογο κούρσας, που μπορεί να πετύχει πολλά καταπληκτικά πράγματα αν μάθει να τρέχει σε έναν σωστό ρυθμό, αλλά που μπορεί να είναι επικίνδυνο αν αφεθεί να τρέξει εκτός ελέγχου.

zwdia

Αστρολογία 07 Ιουλίου – Ο Ερμής μπαίνει στην Σκιά ( στον Λέοντα, έως τις 02 Σεπτεμβρίου)

Ο Ερμής είναι τώρα «στη σκιά» – στην περιοχή του ζωδιακού κύκλου όπου αργότερα θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του σε περίπου 2½ εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου κύκλου του, ο Ερμής ταξιδεύει μέσα από την ίδια περιοχή του ζωδιακού τρεις φορές (την περιοχή που ονομάζεται σκιά).

Την πρώτη φορά με κανονική κίνηση (κινείται προς τα εμπρός), έπειτα ανάδρομα (μοιάζει σαν να πηγαίνει προς τα πίσω) και στη συνέχεια και πάλι με κανονική. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια πιο εκτεταμένη διαδικασία ανάπτυξης και αλλαγής στα πράγματα που επηρεάζει ο Ερμής – στις ιδέες, τις σκέψεις, τον τρόπο σκέψης και την ψυχική εστίαση.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιος 2018  για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία 05-07/07

Αφορά επίσης τη συλλογή, την ανταλλαγή, την ανάλυση και την οργάνωση των πληροφοριών. Όλες οι μορφές επικοινωνίας επηρεάζονται.

Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο την λεκτική, αλλά και τα e-mail και το ταχυδρομείο, το Διαδίκτυο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης γενικότερα, βιβλία και περιοδικά, καθώς και τα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία, τρένα, κλπ) και τις γειτονιές.

Οι καταστάσεις που θα αναπτυχθούν τις επόμενες δύο εβδομάδες (που οδηγούν στην πραγματική ανάδρομη πορεία του) θα απαιτήσουν πιθανόν περαιτέρω έρευνα, βαθύτερη εξέταση και προσαρμογές σε απρόσμενες ανακαλύψεις το επόμενο δίμηνο.

Αναμένετε αλλαγές στα σχέδιά σας, όλο και πιο διαταρασσόμενη επικοινωνία και νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως και που μπορεί να μην ταιριάζουν βολικά στα σχέδια σας. Είναι καλό να αφήνετε πολύ επιπλέον χρόνο για να κάνετε ότι έχετε να κάνετε, για να προγραμματίσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και να πάτε όπου έχετε να πάτε.

taro-zodia-76

Αστρολογία 05-07/07

Η υπομονή είναι πολύτιμη ποιότητα κατά το διάστημα αυτό. Αν θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, προσπαθήστε να χτίσετε με κάποια ευελιξία τα σχέδιά σας για να επιτρέψετε αλλαγές αργότερα – ή, αν είναι δυνατόν, μπορεί να θέλετε να καθυστερήσετε τις τελικές ή αμετάκλητες αποφάσεις μέχρι το τέλος του ανάδρομου κύκλου του Ερμή.

Οι βασικές ημερομηνίες αυτού του κύκλου:

Ο Ερμής μπαίνει στην Σκιά: 07 Ιουλίου – 11:31 στον Λέοντα

Μεγαλύτερη επιμήκυνση Ερμή (σαν βραδινό αστέρι): 12 Ιουλίου – 16:14 στον Λέοντα

Ο Ερμής σταθεροποιείται ανάδρομος: 26 Ιουλίου – 23:27 στον Λέοντα

Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο: 08 Αυγούστου – 16:27 στον Λέοντα

Ο Ερμής σταθεροποιείται σε ορθή πορεία: 19 Αυγούστου – 11:31 στον Λέοντα

Μεγαλύτερη επιμήκυνση Ερμή (σαν πρωινό αστέρι): 26 Αυγούστου – 15:35 στον Λέοντα

Ο Ερμής φεύγει από την Σκιά: 02 Σεπτεμβρίου – 23:27 στον Λέοντα

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο: 20 Σεπτεμβρίου – 28:02 στην Παρθένο

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιος 2018  για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot