Αστρολογια 14-15/12 Καρμικες Επιστροφες

zwdia-zvdia-787

Κοινοποίηση:

Αστρολογια 14 Δεκεμβρίου – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης ( Τοξότη / Λέων)

Σήμερα, καθώς μέχρι και μερικές ημέρες πριν και μετά την ημερομηνία αυτή, μπορεί να αισθάνεστε λίγο πιο άνετα μέσα σας και μέσα στον κοινωνικό κόσμο γύρω σας.

 

Για την ακρίβεια, οι αλληλεπιδράσεις που έχετε με τους άλλους μπορεί να αποδειχθούν γόνιμες και να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πιο κάτω στο δρόμο σας, προς οποιοδήποτε προορισμό κατευθύνεστε. Ίσως να είστε σε θέση να κάνετε το ίδιο και για κάποιον άλλο, επίσης.

zodia-zvdia-22

Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να ξοδέψετε ή να εξοικονομήσετε χρήματα και άλλους πόρους. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι καλό να κάνετε έναν έλεγχο πραγματικότητας για να βεβαιωθείτε ότι και οι δύο πλευρές της ανταλλαγής είναι ικανοποιημένες και έχουν πάρει όσα έχουν δώσει.

zodia-zvdia-22

Αστρολογια 15 Δεκεμβρίου – Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη ( Τοξότη)

Οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις, η διπλωματική επικοινωνία και η δεκτική κατανόηση χαρακτηρίζουν αυτή την όψη. Είναι η ιδανική στιγμή για να διαπραγματευτείτε συμβάσεις ή συμφωνίες, επειδή η επικοινωνία ρέει συνήθως εύκολα. Επικεντρωθείτε στην εύρεση μιας αμοιβαίας ισορροπίας ανάμεσα σε εσάς και το άλλο άτομο.

Μπορείτε τώρα να επιτύχετε μια κερδοφόρα για όλους κατάσταση, τόσο πολύ μάλιστα, που μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να πείτε μόνο αυτά που πιστεύετε ότι θέλει να ακούσει ο άλλος (πράγμα που μπορεί να μην είναι τόσο σοφό). Αυτή η εποχή μπορεί επίσης να είναι ιδανική για να εκτιμήσετε και να εκφράσετε την ομορφιά, την απόλαυση και τον αισθησιασμό.

Αν το άτομο που θέλετε να πλησιάσετε (ρομαντικά, φιλικά, επαγγελματικά, ή ακόμα κι έναν εχθρό!) μιλάει απαλά και ακούει δεκτικά, αυτό είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει αυτή την πόρτα. Μπορεί επίσης να πάρετε νέες δημιουργικές ιδέες από τις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους ή από την παρατήρηση τους.

zwdia-fotia

Αστρολογια 15 Δεκεμβρίου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Χείρωνα (Τοξότη / Ιχθύες)

Η αυτοπεποίθηση και η υπομονή σας μπορεί να είναι λίγο τεταμένες τώρα, τεντωμένες από την επιθυμία σας να απελευθερωθείτε από τους χρόνιους περιορισμούς σας. Τα κίνητρα και η αυτοεκτίμησή σας, μπορεί να υποφέρουν από τα προβλήματα του παρελθόντος που νομίζατε ότι επιλύθηκαν.

Αυτό συμβαίνει πιθανώς επειδή βλέπετε τις αδυναμίες του συστήματος που σας εμποδίζουν από το να πάρετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε μια νέα προσέγγιση στην κατάσταση σας. Μπορεί να χρειαστεί να αφήσετε αυτά που νομίζατε ότι πρέπει να είναι τα αποτελέσματα ή το πώς θα πρέπει να έρθουν σε σας.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Να είστε ανοιχτοί για να πάρετε ότι θέλετε σε μια διαφορετική μορφή από αυτή που αναμένατε. Μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε ακόμη πιο σκληρά για αυτά τα αποτελέσματα τώρα, ειδικά εάν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρείτε μια διαφορετική διαδρομή προς την επιτυχία.

Αν φαίνεται πως η πόρτα της ευκαιρίας έχει κλείσει, αναζητήστε ένα απροσδόκητο πλεονέκτημα ή κάποια κρυφή εναλλακτική λύση. Αυτό θα μπορούσε να σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε και άλλες ευκαιρίες, που δεν θα ήταν δυνατές διαφορετικά.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot