Αστρολογία 16- 18/05 Καρμικές Αποκαλύψεις

ραντεβου-zwdia-zodia

Αστρολογία 16 Μαΐου – Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό (στους Υδροχόο / Ταύρο)

Ακανόνιστη δράση και απρόβλεπτες αντιδράσεις μπορεί να ανέβουν στην επιφάνεια υπό αυτή τη διέλευση.

Η ενέργειά σας είναι πιο διαθέσιμη τώρα, αλλά μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να ελέγξετε την κατεύθυνση, την ταχύτητα, την ένταση ή την προβλεψιμότητά της.

Κάτω από αυτή την ασταθή ατμόσφαιρα, υποσυνείδητα ή καταπιεσμένα συναισθήματα (όπως ο θυμός, η απογοήτευση, ο φόβος ή η επιθυμία) μπορεί να ξεπεταχτούν εκεί που δεν το περιμένετε.

zodia-zvdia-22

Δεν είναι ασυνήθιστο το να είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα. Αυτή η διέλευση μπορεί να είναι ιδανική αν προσπαθείτε να απελευθερωθείτε από τις αναστολές σας, να βρείτε το θάρρος να τρέξετε μπροστά ή να απαλλαγείτε από μια παλιά συνήθεια. Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οι ενέργειές σας δεν θα αποδειχθούν καταστροφικές, αντιπαραγωγικές ή υπερβολικές.

Ίσως μπείτε στον πειρασμό να πάρετε μεγαλύτερα ρίσκα από ότι θα ήταν σοφό, αλλά αυτή η παρόρμηση μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την αποτελμάτωση. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε την κρίση σας όταν βρεθείτε αντιμέτωποι με αυτού του είδους ισχυρής και ασταθούς ενέργειας.

zwdia-taro-astra

Αστρολογία 18 Μαΐου – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο ( στους Ταύρο / Αιγόκερω)

Μπορεί να είναι πιο εύκολο να βρείτε μια λογική, πρακτική προσέγγιση στην επίλυση προβλημάτων και στην επιδίωξη των στόχων σας τώρα. Η πνευματική στάση σας θα είναι ήρεμη και γειωμένη.

Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε σχέδια και να επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες για το πώς θα φτάσετε από το «εδώ» στο «εκεί» στην επιδίωξη των στόχων σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι καιρός να κλείσετε τους ολοκληρωμένους στόχους σας, βγάζοντας και συστηματοποιώντας αυτά που έχετε μάθει στη διαδικασία την επιδίωξης παλιότερων στόχων.

chartomantia-087

Ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε σε θέση να αξιοποιήσετε προηγούμενα επιτεύγματα για να βοηθήσετε και να στηρίξετε τους τωρινούς στόχους και τα σχέδιά σας. Είναι μια καλή διέλευση που θα φέρει δομή στις σκέψεις και στην επικοινωνία σας. Θα σας είναι ευκολότερο να δεχτείτε την αρχή, τη δική σας ή κάποιου άλλου, και θα είστε σε θέση να μιλήσετε με αυθεντία για πράγματα που είναι εντός του πεδίου γνώσης και εμπειρίας σας.

Αστρολογία 18 Μαΐου – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης ( στους Ταύρο / Λέων)

Στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης, μπορεί να διαπιστώσετε ότι χρειάζεστε ή ότι νιώθετε την ορμή να αλλάξετε γνώμη για την κατεύθυνση της ζωής σας. Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με γεγονότα ή πληροφορίες που έρχονται σε αντίθεση με αυτά που πιστεύατε ότι είναι η πραγματικότητα ή η αλήθεια για την αίσθηση του σκοπού της ζωής σας ή μπορεί να νιώθετε ότι κάποιος μπαίνει στο δρόμο σας.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις για τον Ουρανο στον Ταυρο για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να το απορρίψετε, να το αρνηθείτε, να το αποφύγετε ή να το ερμηνεύσετε με τη λογική σας. Ωστόσο, πολύτιμες πληροφορίες βρίσκονται πιθανώς μπροστά σας, οπότε είναι σημαντικό να τις λάβετε υπόψη σας. Αυτό δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι ο προορισμός της ζωής σας θα πρέπει να εγκαταλειφθεί˙ προκαλείστε, μάλλον, να τον δείτε πιο καθαρά.

Μπορεί επίσης να χρειαστεί να διαβιβάσετε πληροφορίες ή μια άποψη που μπορεί να είναι ανεπιθύμητη ή μη δημοφιλής ή να είναι δύσκολο να περάσετε το μήνυμα σας. Σε αυτή την περίπτωση, προσπαθήστε να μην υπερβάλλετε για να επιμείνετε στη γνώμη σας και επικεντρωθείτε κυρίως στο τι πρέπει να ειπωθεί και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το πείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις για τον Ουρανο στον Ταυρο για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love