Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου Α – Ανοιχτοι Ουρανοι

ζωδιο-ωροσκοπιο-zwdia-πανσεληνος-ζωδια

Ο Ουρανός στο ζώδιο Ταύρου 2018-2026

Ο πλανήτης της αλλαγής, Ουρανός, μπαίνει στον Ταύρο στις 15 Μαΐου, 2018, και σας δίνει ένα δείγμα απ’ το τι θα συμβαίνει ως το 2026.

Πρόκειται να γυρίσει για λίγο πίσω στον Κριό στις 7 Νοεμβρίου, 2018 και μετά θα επιστρέψει και πάλι στον Ταύρο στις 6 Μαρτίου, 2019, όπου και θα μείνει έως το 2026.

Τα επόμενα 8 χρόνια δεν θα είναι αυτά που πιστεύετε ότι θα είναι… Ο Ουρανός στον Ταύρο θα φέρει μερικές απτές αλλαγές στη ζωή σας.

zodia-zvdia-22

Μπορεί να αποφασίσετε ότι πλέον έχετε ανεχτεί αρκετά, να τα αφήσετε όλα και να φύγετε, να αλλάξετε τη δουλειά σας, να αλλάξετε χώρα, να αλλάξετε καριέρα, να ψάξετε πιο αυθεντικές σχέσεις, να ταξιδέψετε προς αναζήτηση πλούτου, να βρεθείτε στο επίκεντρο ή να ζήσετε σε μια φάρμα. Ο Ουρανός φέρνει το μεγάλο ξύπνημα. Κατακερματίζει την παλιά τάξη πραγμάτων –ξαφνικά και γρήγορα– και κάνει χώρο για το νέο.

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, όλα είναι πρακτικά γι’ αυτόν. Ότι μπορείτε να ακούσετε, να μυρίσετε, να δείτε, να νιώσετε, να αγγίξετε, να γευτείτε, να ξοδέψετε στη ζωή σας. Πράγματα που πάντα παίρνατε ως δεδομένα στη ζωή σας και που έμοιαζαν σταθερά, τώρα θα αποκτήσουν ερωτηματικά. Ένα καινοτόμο πνεύμα θα σας ωφελήσει καλύτερα με τον Ουρανό στον Ταύρο. Παραμείνετε ευέλικτοι. Προετοιμαστείτε να προχωρήσετε και να παραιτηθείτε από τα παλιά, ασφαλή μοτίβα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις για τον Ουρανο στον Ταυρο για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Τι να περιμένετε με τον Ουρανό στο ζώδιο του  Ταύρου

Παγκοσμίως θα υπάρξουν τρεις μεγάλοι τομείς που θα υποστούν αλλαγές. Ένας είναι το οικονομικό σύστημα του κόσμου. Χρήματα, συναλλάγματα, τράπεζες και επενδυτικά αγαθά. Μπορεί να δούμε μερικά απ’ αυτά να καταρρέουν ή να περνούν αναταραχές. Μπορεί να δούμε ένα νέο εφεδρικό νόμισμα, μια αναδιάρθρωση του τραπεζικού συστήματος, όπως και διαδικτυακές τεχνολογίες και κρυπτονομίσματα να αλλάζουν το πρόσωπο των χρημάτων.

Ο άλλος τομέας είναι η γη, η τροφή και η γεωργία, όπως και οι ενεργειακοί πόροι, όπως τα καύσιμα και τα ορυκτά που εκμεταλλευόμαστε. Ο Ουρανός θα φέρει καινοτομία και θα μας ωθήσει να ακολουθήσουμε νέους κανόνες. Είναι καιρός να έχουμε επίγνωση του πώς χρησιμοποιούμε τους πόρους μας, πώς εξορύσσουμε και οργώνουμε τη γη και τι βάζουμε μέσα στο σώμα μας. Ο τρίτος τομέας είναι ο πολιτικός.

Ο Ουρανός στον Ταύρο συχνά χαρακτηρίζεται από ανασφάλεια και την αναζήτηση της ασφάλειας στις απόλυτες τιμές. Αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολικές ακρότητες! Μπορεί να οδηγήσει σε εκδικητές και σε υπερβολική επιτήρηση. Μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές του τύπου: το θέλω, το έχεις εσύ, θα το πάρω –απόλυτη ασέβεια στην περιουσία του άλλου.

chartomantia-087

Η τελευταία φορά που ο Ουρανός ήταν στον Ταύρο (1934-1942) συνέπεσε χρονικά με την άνοδο των Ναζί στη Γερμανία και την αρχή του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου. Πριν απ’ αυτό, το 1850, που χαρακτηρίστηκε από τον δυτικό ιμπεριαλισμό, τον Κριμαϊκό και τον 2ο πόλεμο του Οπίου, όπως και μεγάλες ροές

μετανάστευσης προς την Αμερική. Υπάρχει κάτι θετικό. Ο δεύτερος παγκόσμιος έληξε την μεγάλη οικονομική ύφεση της δεκαετίας του 20. Και η μετανάστευση στην Αμερική είχε ως αποτέλεσμα μεγάλη οικονομική άνθηση. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα ξυπνήσει σίγουρα την αδρανή οικονομία μας. Αλλά ας ελπίσουμε ότι θα το κάνουμε καλύτερα αυτή τη φορά.

Το προσωπικό σας ωροσκόπιο με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου

Ήρθε η ώρα να μην παίρνεται πλέον τίποτα ως δεδομένο. Λεφτά, φαγητό, γη, ασφάλεια, όλα μπορεί να αρπαχτούν! Ο Ουρανός στον Ταύρο πρόκειται να ανανεώσει τις αξίες σας, να επαναρυθμίσει τις προτεραιότητές σας και να σχηματίσει ξανά τον κόσμο σας. Ας ρίξουμε μια ματιά στο προσωπικό σας ωροσκόπιο:

ζώδια Κριός

Έτοιμοι να ανεβείτε στον τροχό της Τύχης, αγαπητοί Κριοί; Ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει οικονομική αστάθεια, πάνω κάτω και εκπλήξεις. Απ’ την θετική πλευρά, μπορεί να πάρετε αύξηση, να μπείτε σε μια νέα κατηγορία μισθού, να ανακαλύψετε μια απροσδόκητη πηγή εσόδων ή να εκμεταλλευτείτε ασυνήθιστα ταλέντα και πόρους.

Το αρνητικό είναι ότι μπορεί το ίδιο εύκολα να βιώσετε απώλειες και να αναγκαστείτε να σκεφτείτε τελείως διαφορετικά για να τα βγάλετε πέρα. Αλλά θα είναι εύκολα τα πράγματα για τον περισσότερο χρόνο. Αν η δουλειά σας μοιάζει περιοριστική ή αν λαχταράτε κρυφά κάτι πιο συναρπαστικό, τώρα θα πραγματοποιηθεί η ευχή σας. Είναι καιρός να γίνετε πολύ πιο περιπετειώδεις και προσαρμοστικοί οικονομικώς. Μείνετε πιστοί στις αξίες σας και στις αρχές σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Ταύρος

Ώρα να αναδημιουργήσετε τον εαυτό σας, αγαπητοί Ταύροι! Η ζωή σας μπορεί να αλλάξει στο λεπτό, καθώς αποφασίζετε να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας και να κάνετε μια καθαρή αρχή. Αυτό θα σας επιτρέψει να γίνετε ανεξάρτητοι και να βγείτε από αυτή την εποχή ένα νέο άτομο. Ίσως να έχετε την προσωπική σας επανάσταση και να αποφασίσετε να αλλάξετε τη στάση σας και την εμφάνισή σας, την καριέρα σας και το δημόσιο πρόσωπό σας. Μπορεί ακόμη και να γίνετε γνωστοί ή να αποκτήσετε αμφίβολη φήμη με τις τρελές σας!

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης και να μάθετε τι είστε ικανοί να κάνετε, τι θέλετε και πόσο μακριά θα πάτε για να το πάρετε. Επιτρέψτε στον εαυτό σας την ελευθερία να πειραματιστεί και να κάνει τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο τα επόμενα οκτώ χρόνια. Θα εκπλήξετε ακόμα και τον εαυτό σας! Η ζωή θα είναι συναρπαστική, γεμάτη ταξίδια, περιπέτειες και νέες εμπειρίες και δεν θα βαρεθείτε ούτε λεπτό.

zodia-astra-tarot

ζώδια Δίδυμοι

Πρόκειται να βιώσετε ένα πνευματικό ξύπνημα, αγαπητοί Δίδυμοι. Δεν θα συμβεί εν μια νυκτί –αν και μπορεί να βιώσετε πολλές στιγμές ανακαλύψεων! Θα βγείτε από αυτή την εποχή με πλήρη γνώση των τεκταινόμενων. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα ενισχύσει την διαίσθησή σας. Αν δουλεύετε σε επαγγέλματα που σχετίζονται με την θεραπεία, με την πνευματική δουλειά στο σώμα, παρασκηνιακά, στην κυβέρνηση, σε φιλανθρωπικές οργανώσεις ή ως μέρος ενός μεγάλου οργανισμού, θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά και γρήγορα τα επόμενα χρόνια.

Αλλά μπορεί να πρέπει να βάλετε στην άκρη μερικές προσωπικές ανησυχίες σας. Μπορεί να προτιμήσετε να παραμείνετε ανώνυμοι και μπορεί να υπάρχει ένας αέρας μυστηρίου γύρω απ’ το όνομά σας. Συχνές εξωτερικές αλλαγές, που δεν θα μπορείτε να ελέγξετε, θα στρέφουν την προσοχή σας προς τα μέσα σας και προς την ευρύτερη εικόνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις για τον Ουρανο στον Ταυρο για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy

ζώδια Καρκίνος

Ετοιμαστείτε να ανέβετε στη σκηνή, αγαπητοί Καρκίνοι! Είστε έτοιμοι να γνωρίσετε έναν εντελώς καινούριο κόσμο –νέα μέρη και πρόσωπα, νέους ανθρώπους, νέες κοινότητες, κοινωνίες και κύκλους με εντελώς νέα νοοτροπία. Τα ιδανικά και οι φιλοδοξίες σας, οι ελπίδες και τα όνειρά σας θα αλλάξουν ριζικά ως αποτέλεσμα. Ο νέος κοινωνικός κύκλος σας θααποτελείται από ανοιχτόμυαλους στοχαστές, πιθανότατα από διαφορετικά περιβάλλοντα, από λαμπρούς και εμπνευσμένους ανθρώπους με έναν νέο τρόπο ζωής.

Μπορεί επίσης να γνωρίσετε ξαφνική επιτυχία και την αναγνώριση ανάμεσα σε αυτούς τους νέους ανθρώπους και μπορεί αυτό να συμβεί εν μια νυκτί. Αυτή η εποχή μπορεί να σας χαρίσει μεγάλες ανταμοιβές, αλλά μόνο αν μείνετε πιστοί στον εαυτό σας και ακολουθήσετε τα όνειρά σας. Μπορείτε να τα πάτε ιδιαίτερα καλά οικονομικά, σωματικά και διατροφικά ή σε τέτοιες παρόμοιες προσπάθειες.

zwdia-fotia

ζώδια Λέων

Τι έπεται, αγαπητοί Λέοντες; Προς τα πού κατευθύνεστε; Ώρα να σφυρηλατήσετε μια νέα φήμη, καθώς ο Ουρανός στον Ταύρο ανοίγει το παράθυρο των επαγγελματικών δυνατοτήτων διάπλατα! Δεν είστε διατεθειμένοι να χαρακτηρίζεστε από μια άσκοπη επαγγελματική ετικέτα και θα επαναστατήσετε απέναντι στην εξουσία ή οποιασδήποτε καταπιεστική ιδέα του ποιοι είστε και τι πρέπει να κάνετε.

Ήρθε η ώρα να χαράξετε το δικό σας μονοπάτι και να ανακαλύψετε το αληθινό σας χάρισμα! Ψάχνετε τον ενθουσιασμό στην καριέρα σας. Να είστε πρόθυμοι να πειραματιστείτε και να εξετάσετε μονοπάτια που ίσως σας φαίνονταν τρελά στο παρελθόν. Παραμείνετε ευέλικτοι, καθώς μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με ξαφνικές αλλαγές στην κατεύθυνση, το επάγγελμα, ακόμα και στον τόπο διαμονής σας, μέχρι να βρείτε αυτό που σας κάνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις για τον Ουρανο στον Ταυρο για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot