Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου 15/05 Β

ζωδια-ερμης-καρκινος-zwdia

Ο Ουρανός στο ζώδιο Ταύρου 2018-2026

ζώδια Παρθένος

Είστε πολύ έξυπνα άτομα, αγαπητοί Παρθένοι και όσο μελετηροί γίνεται, έτσι ο Ουρανός στον Ταύρο –στον τομέα της μάθησης και των ταξιδιών σας– είναι πολύ καλή είδηση για σας! Φτιάξτε μια βαλίτσα και κρατήστε τη κοντά σας.

Κατά πάσα πιθανότητα θα ταξιδέψετε πολλές φορές τα επόμενα οκτώ χρόνια. Μπορεί να ξεκινάτε ταξίδια χωρίς καμία προειδοποίηση, να επιστρέψετε στο πανεπιστήμιο, να πετάτε συχνά για τη δουλειά σας ή ακόμα και να μεταναστεύσετε!

zodia-zvdia-22

Εάν εργάζεστε σε ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές, στις εκδόσεις ή στην έρευνα, μπορεί να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη, να δημοσιεύσετε το πρώτο σας βιβλίο ή ακόμα και να γίνετε το πρόσωπο των μέσων ενημέρωσης. Θα έρθετε σε επαφή με νέους πολιτισμούς, ανθρώπους και ιδέες και αυτό θα σας αναζωογονήσει και θα σας ενθουσιάσει αλλάζοντας ριζικά τη φιλοσοφία σας για τη ζωή. Αυτή είναι μια περίοδος περιπέτειας και αισιοδοξίας.

ζώδια Ζυγός

Είστε έτοιμοι να ανεβείτε σε ένα οικονομικό ρόλερ κόστερ, αγαπητοί Ζυγοί! Μπορεί ξαφνικά η τύχη να σας χαμογελάσει: να γίνει διαγραφή ενός χρέους σας, να κερδίσετε σε μια κλήρωση, να λάβετε μια κληρονομιά ή η οικογένειά ή ο/η σύντροφός σας να κερδίσει ξαφνικά χρήματα και να σας γεμίσει με δώρα. Ξαφνικές ανατροπές της τύχης –απώλειες, υψηλή φορολογία– είναι επίσης πιθανές και μπορεί να αντιμετωπίσετε και τα δύο σε ίσο βαθμό. Έχετε πάντα κατά νου τους φόρους και τις αποπληρωμές των χρεών σας για να ελαχιστοποιήσετε τις εκπλήξεις.

Και να είστε εφευριτικοί στο πώς και πού αποθηκεύετε ή επενδύετε τα χρήματά σας. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα μπορούσε επίσης να φέρει σεξουαλική απελευθέρωση και μεγαλύτερη κατανόηση της σεξουαλικότητάς σας και του σώματός σας. Οι νέες τεχνολογίες θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε ένα ζήτημα υγείας και μπορεί να βιώσετε μια άμεση μεταμόρφωση ή μια επαναστατική θεραπεία. Είναι επίσης πιθανή μια ξαφνική στροφή στον αποκρυφισμό.

chartomantia-087

ζώδια Σκορπιός

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς ζει το άλλο μισό, αγαπητοί Σκορπιοί; Πρόκειται να μπείτε σε μια περίοδο συναρπαστικών συναντήσεων με ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με όσους έχετε γνωρίσει! Όλα τα είδη ασυνήθιστων ατόμων θα έρθουν και θα φύγουν, περνώντας μέσα από τη ζωή σας και εκθέτοντας σας σε εντελώς νέες εμπειρίες, ιδέες και τρόπους ζωής. Οι περισσότεροι δεν θα μείνουν, γι’ αυτό απολαύστε τη βόλτα όσο διαρκεί. Οι υπάρχουσες σχέσεις σας θα περάσουν μια περίοδο αστάθειας και αλλαγής.

Αν είστε δεσμευμένοι, δώστε στη σχέση σας ελευθερία και χώρο. Απολαύστε νέους και διεγερτικούς τρόπους να είστε μαζί, ακόμη και αν πρέπει να περάσετε μια περίοδο από απόσταση ή σε πιο ασυνήθιστες περιστάσεις. Αυτός είναι ένας πολύ συναρπαστικός χρόνος επαγγελματικά για εσάς, ειδικά εάν είστε εκπρόσωποι ή έχετε συναλλαγές με το κοινό. Μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά στο δημόσιο βλέμμα, από το πουθενά, η δημοτικότητά σας να φτάσει στην κορυφή.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις για τον Ουρανο στον Ταυρο για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζώδια Τοξότης

Ετοιμαστείτε για ένα μεγάλο ταρακούνημα στη δουλειά σας, αγαπητοί Τοξότες! Εάν ήδη κάνετε τη δουλειά που αγαπάτε και είστε πιστοί στον εαυτό σας, μπορείτε τώρα να γίνετε πολύ πιο εφευρετικοί και να πειραματιστείτε με νέες τεχνολογίες. Αν απλώς βγάζετε το ψωμί σας, όλα θα αλλάξουν ξαφνικά. Χρειάζεστε περισσότερη ελευθερία στη δουλειά σας τώρα, είτε αυτό σημαίνει ότι θα γίνετε προσωρινοί υπάλληλοι είτε ανεξάρτητοι σύμβουλοι, είτε ότι θα προσλάβετε βοηθό, θα μετακομίσετε σε έναν νέο τόπο ή θα εργαστείτε για τον εαυτό σας.

Θα θέλετε να προγραμματίζετε μόνοι σας τις ώρες εργασίας σας ή να λειτουργείτε με τρόπο που σας εμπνέει. Να είστε πρόθυμοι να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας, να αποκτήσετε νέες δεξιότητες και να ανακαλύψετε ξανά τη δουλειά σας. Με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι επίσης η τέλεια εποχή για να φροντίσετε την υγεία σας. Η ανακάλυψη των τελευταίων εξελίξεων μπορεί να σας παθιάσει με την άσκηση και τη διατροφή. Τα κατοικίδια μπορεί να σας εκπλήξουν.

zodia-zvdia-yy

ζώδια Αιγόκερως

Το να αγαπάς σημαίνει να είσαι ευτυχισμένος, αγαπητοί Αιγόκεροι. Ο Ουρανός στον Ταύρο σας βάζει σε διάθεση για διασκέδαση και κέρδος! Ναι, μπορεί να είστε συντηρητικό ζώδιο… αλλά ήρθε η ώρα να ρισκάρετε, να πειραματιστείτε στην αγάπη και στη ζωή και να δείτε τι πραγματικά σας παθιάζει! Μπορεί να ζήσετε περισσότερες ερωτικές εμπειρίες απ’ ότι είναι πρέπον τα επόμενα χρόνια, με ρομαντικές προσφορές να έρχονται και να φεύγουν σε σύντομα χρονικά διαστήματα. Μια στάση χωρίς δεσμεύσεις λειτουργεί καλύτερα! Απλά απολαύστε αυτά τα ρομαντικά ταξίδια.

Αυτή είναι και μια εξαιρετικά δημιουργική περίοδος για εσάς, όταν θα μπορέσετε να γίνετε καλύτεροι σε ένα χόμπι σας, να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή να επιδείξετε τα ταλέντα σας στον αθλητισμό ή τις τέχνες. Αφήστε την δημιουργική σας μεγαλοφυία να φανεί! Ποντάρετε στον εαυτό σας! Η τύχη είναι με το μέρος σας. Τα παιδιά μπορεί να σας εκπλήξουν. Είναι επίσης πολύ πιθανή μια μεγάλη πρόοδος αν είστε σε ψυχοθεραπεία.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις για τον Ουρανο στον Ταυρο για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

ζώδια Υδροχόος

Ετοιμαστείτε να αλλάξετε τη ζωή σας από κάτω προς τα πάνω, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο κυβερνήτης σας, Ουρανός, κατεβαίνει στα βάθη του χάρτη σας και είναι καιρός να κάνετε κάποιες θεμελιώδεις αλλαγές στη ζωή σας. Σκέφτεστε να μετακομίσετε; Μια αλλαγή στο σπίτι σας είναι πολύ πιθανή τώρα, ακολουθούμενη από μια πλήρη επανεφεύρεση του εαυτού σας. Αν παραμείνετε στο ίδιο μέρος, τότε μπορεί να ξεκινήσετε καινοτόμα αρχιτεκτονικά σχέδια ή να κάνετε τολμηρές προσφορές στον τομέα των ακινήτων.

Είστε ακριβώς το ζώδιο που θα μπορούσε να αποφασίσει να χτίσει ένα σπίτι για το μέλλον του, απόλυτα αυτάρκεις, καλλιεργώντας τη δική σας γη ή χρησιμοποιώντας βιώσιμη ενέργεια. Αλλαγές στην οικογενειακή σας κατάσταση είναι επίσης πιθανές, δημιουργώντας μια νέα τάξη πραγμάτων. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να πουλήσετε ή να αποκτήσετε ακίνητη περιουσία, να δημιουργήσετε ένα κομπόδεμα ή να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση από το σπίτι σας.

zwdia-taro-astra

ζώδια Ιχθύες

Ετοιμαστείτε να καλωσορίσετε πολλούς νέους και συναρπαστικούς ανθρώπους στη ζωή σας, αγαπητοί Ιχθύες! Ο Ουρανός στον Ταύρο ταρακουνά τα πάντα και τους πάντες γύρω σας και εμφυσά στη ζωή σας πολλά νέα μέρη και πρόσωπα. Μπορεί να αλλάξετε γείτονες, δουλειές ή σχολεία, να επεκτείνετε το δίκτυό σας ή να βρεθείτε με ανθρώπους που να προκαλούν τον τρόπο που σκέφτεστε.

Αν δουλεύετε στα μέσα ενημέρωσης, στις εκδόσεις, στις πωλήσεις ή στις επικοινωνίες, θα έχετε κάτι νέο και άξιο να πείτε και η φωνή σας θα ακούγεται δυνατά. Αυτή την εποχή μπορείτε να συνδεθείτε με πολλούς και να εκφράσετε τις ιδέες σας. Το μυαλό σας διψά αχόρταγα για κίνηση. Δώστε στον εαυτό σας πολλή πνευματική διέγερση και αλλαγές τοπίων. Αυτή μπορεί να είναι η ιδανική εποχή για να αλλάξετε αυτοκίνητο ή να μάθετε να οδηγείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις για τον Ουρανο στον Ταυρο για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88