Αστρολογία 19/05 – 13/06 Θα αγαπήσουμε και θα αγαπηθούμε

ζωδιο-των-διδυμων-ζωδια

Αστρολογία η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου

Αστρολογία 19 Μαΐου – 13 Ιουνίου, 2018

Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την τέχνη, τον έρωτα, την απόλαυση και την ομορφιά. Οι διελεύσεις της μιλούν στην καρδιά. Στον Καρκίνο, βλέπουμε τη δύναμη των γυναικών, της άνευ όρων αγάπης, των ριζών και της άνεσης και του τι σημαίνει να κατασταλάζεις.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο παρέχει ηρεμιστική, υποστηρικτική συμβουλή. Ο Καρκίνος είναι σαν να κολυμπά στο πλευρό μας: απαλός, διαισθητικός, όπως η Σελήνη.

zodia-zvdia-22

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού, όπως τα αδέλφια του ο Σκορπιός και οι Ιχθύες. Όλα τα ζώδια του νερού είναι από τη φύση τους πνευματικά και δημιουργικά. Ωστόσο, ξέρω πολλούς Καρκίνους που δεν έχουν εκμεταλλευτεί τα πνευματικά / δημιουργικά ταλέντα τους, αντιθέτως διοχετεύουν την ενέργειά τους σε ξεσπάσματα ενόχλησης, το ένα μετά το άλλο.

Είναι αλήθεια, κάποια καβούρια είναι κυκλοθυμικά και θυμώνουν εύκολα και δεν θέλει και πολύ να τα πυροδοτήσεις.

Οι Καρκίνοι είναι ευέξαπτα, πολύ ευαίσθητα πλάσματα που νιώθουν μονίμως παρεξηγημένα. Όταν νιώθουν ότι απειλούνται, μπαίνουν μέσα στα καβούκια τους.

zwdia-fotia

Αστρολογία η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου

Έτσι θα ανταποκρινόμαστε τώρα σε καταστάσεις που μας προκαλούν άγχος και με μεγάλη συχνότητα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο συμπεριφέρεται σαν εκτεθειμένο νεύρο, σαν απαλή κοιλιά, μαλακή και ευάλωτη. Είναι τρυφερή, βαθιά αφοσιωμένη, αλλά παράλογη, αντιδραστική, παίρνει τα πάντα προσωπικά.

Με συντριπτική επιθυμία να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε, μπορεί να νιώθουμε ότι νοιαζόμαστε υπερβολικά ή ότι αγαπάμε υπερβολικά. Η επιρροή του Καρκίνου είναι τόσο ζεστή και στοργική, που μπορεί άθελά μας να πνίξουμε φίλους και εραστές με την υπερβολική φροντίδα μας, την υπερβολική προσοχή που τους δείχνουμε.

taro-tarw

Δεν πρόκειται για μια κοινωνική διέλευση, αν και είναι κατάλληλη για να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας, ειδικά με την μητέρα σας ή με μητρικές φιγούρες. Είναι καιρός να μπούμε στη φωλιά μας, να μάθουμε τις πολύπλοκες αναδιπλώσεις την καρδιάς και της διαίσθησης.

Αργότερα, όταν η Αφροδίτη μπει στον Λέοντα, θα μπούμε σε πιο εκφραστικούς, εξωστρεφείς ρόλους. Πρώτα πρέπει να συλλέξουμε και να σταθεροποιήσουμε, οικονομικά και συναισθηματικά (Καρκίνος), έπειτα μπορούμε να ξοδέψουμε ελεύθερα και να απολαύσουμε την χαλάρωση (Λέων).

Αυτή δεν είναι η ιδανική εποχή για ρίσκα. Αυτή θα έρθει αργότερα, όταν τα νερά του Καρκίνου δώσουν τη θέση τους στη φωτιά του Λέοντα, τη φωτιά της περηφάνιας, του αμοιβαίου σεβασμού και της παιδικής χαράς.

 

 

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις για τον Ουρανο στον Ταυρο για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αστρολογία η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου

Πρώτα πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας, να γίνουμε η δική μας μητέρα. Η ζωή θα είναι μαλακή, κολλώδης και υπερσυναισθηματική για λίγο, αλλά αρκετά σύντομα θα φτάσει η φωτιά, που θα τσουρουφλίσει το δέρμα μας.

Για την ώρα, βρείτε την παρηγοριά κάτω από τα κύματα. Κουλουριαστείτε μέσα στο αβγό σας, στο κουκούλι σας, στον προσωπικό ωκεανό σας.

Η σεζόν των Διδύμων ξεκινά στις 20 Μαΐου, την πρώτη γεμάτη ημέρα της Αφροδίτης στον Καρκίνο. Για την ακρίβεια, ολόκληρη η διέλευση της Αφροδίτης θα λάβει χώρα την περίοδο των Διδύμων. Η 25η Μαΐου θα είναι η πρώτη ενδιαφέρουσα ημέρα. Η Αφροδίτη θα σχηματίσει μια σκληρή γωνία με τον ανάδρομο Κρόνο στον Αιγόκερω, αλλά δύο άλλες θετικές επιρροές θα βρίσκονται ήδη στο παιχνίδι.

xartomanteia

Η μία ανάμεσα στον Ερμή στον Ταύρο και τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η δεύτερη ανάμεσα στον ανάδρομο Δία στον Σκορπιό και τον Ποσειδώνα. Είναι μια ημέρα γεμάτη γη και νερό, γι’ αυτό αναμένετε αργή κίνηση και κόπωση.

Όποιες διαπροσωπικές προκλήσεις προκύψουν στις 25 Μαΐου, θα λυθούν έως την 1η Ιουνίου, όταν η Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα όμορφο τρίγωνο με τον Δία. Μια μέρα αργότερα σχηματίζει την ίδια, βοηθητική γωνία με τον Ποσειδώνα.

zwdia-tarw-1

Αστρολογία η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου φαίνεται πως θα είναι εξαιρετικό. Τέλος, στις 5 Ιουνίου η Αφροδίτη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Πλούτωνα.

Ο Ήλιος θα είναι σε σύνοδο με τον Ερμή την ίδια ημέρα, γεγονός πάντα υπέροχο, αλλά μπορεί να μην είναι αρκετό για να αποτρέψει το σκοτάδι του Πλούτωνα. Προσέξτε την αστάθεια στη μορφή συναισθηματικά φορτισμένων αντιπαραθέσεων.

Ενώ η Αφροδίτη είναι στον Καρκίνο, είναι το απογευματινό αστέρι, δύει αμέσως μετά τον Ήλιο κάθε βράδυ. Όταν είναι το απογευματινό αστέρι, είναι γνωστή ως Έσπερος. Ηρεμήστε την καρδιά σας με μουσική. Κανείς ποτέ δεν είπε ότι το μονοπάτι της καρδιάς ήταν εύκολο.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις για τον Ουρανο στον Ταυρο για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot