Αστρολογία 26-28/05 Καρμικη Βοηθεια

zwdia-zvdia-787

Αστρολογία 26 Μαΐου – Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο ( στους Καρκίνο / Αιγόκερω)

Υπάρχουν πραγματικότητες με τις οποίες πρέπει να ασχοληθείτε και να τις αντιμετωπίσετε και πιθανόν σχετίζονται με τον τρόπο που χειρίζεστε τις σχέσεις ή / και τα οικονομικά σας.

Αυτή είναι μια εποχή που θα αρχίσετε να βλέπετε την ανταπόκριση των επενδύσεων σας –κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

Αυτή θα μπορούσε να είναι μια επένδυση ενέργειας, συνεργασίας και καλής πίστης σε μια στενή σχέση, ή θα μπορούσε να είναι η μακροπρόθεσμη ανάπτυξη ενός στόχου που απαιτεί χρηματοδότηση ή πόρους.

zodia-zvdia-22

Αστρολογία 26-28/05

Μπορεί να είναι η στιγμή που «φτάνει ο λογαριασμός» και είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτά που έχετε πει και να δεσμευτείτε σοβαρότερα στην εν λόγω επένδυση. Ή ίσως χρειαστεί να παραδεχτείτε ότι τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που ελπίζατε. Και θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε ή θα επανεπενδύσετε τις ενέργειές σας αλλού.

Με άλλα λόγια, αυτή είναι μια στιγμή που κάτι θα μπορούσε να έρθει στο τέλος του ή η κατάστασή σας να γίνει πιο αγχωτική, επειδή έχετε κάποιες δύσκολες επιλογές να κάνετε. Το κλειδί είναι να ρίξετε μια πολύ προσεκτική ματιά στην πραγματικότητα που βρίσκεται ενώπιον σας. Αξίζει τον κόπο να συνεχίσετε προς την κατεύθυνση που πηγαίνετε; Τι απαιτείται, αν αποφασίσετε να το πάτε στο επόμενο επίπεδο; Η κατάσταση μπορεί να απαιτεί προσπάθεια, αλλά υπάρχει επίσης μια πιο σταθερή βάση που σας περιμένει στην απέναντι πλευρά.

taro-zodia-76

Αστρολογία 28 Μαΐου – Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης ( στους Διδύμους / Λέων)

Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή που νιώθετε καλά, ενώ αισθάνεστε ότι έχετε το πάνω χέρι. Η αίσθηση του σκοπού και της κατεύθυνσης σας μοιάζουν να ρέουν ακριβώς όπως πρέπει.

Ευκαιρίες μπορεί να παρουσιάζονται και είστε σε θέση να τις αναγνωρίσετε και να μάθετε πώς να τις κάνετε να λειτουργήσουν προς όφελός σας.

Ακόμη και αν αντιμετωπίσετε δυσκολίες, είναι πιθανό να είστε πιο σίγουροι στην προσέγγισή σας και ως εκ τούτου να είστε σε θέση να βρείτε αποτελεσματικότερες λύσεις.

taro-tarw

Αστρολογία 26-28/05

Δώστε προσοχή στους ανθρώπους που περνούν από το μονοπάτι σας για 2-3 ημέρες γύρω από την ημερομηνία αυτή. Καθώς αυτοί θα μπορούσαν να σας προσφέρουν πόρους, υποστήριξη ή συνδέσεις που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμες.

Απλώς προσέξτε να μην καταφύγετε σε χειραγώγηση για να κάνετε τα πράγματα να πάνε καλά για εσάς. Εάν πρέπει να πιέσετε κάτι για να λειτουργήσει, τότε ίσως υπάρχει μια καλύτερη λύση.

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος 2018  αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65