Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο β Ιούνιος 2018

συμβουλες

Κοινοποίηση:

Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος

ζώδια Ζυγός

Πάντα δημιουργικοί στοχαστές στην αγάπη, θέλετε μια σχέση να παραμένει στα πρώτα στάδια, και αυτό σημαίνει επανεξέταση σεναρίων, θέσεων και ενδεχομένως συντρόφων. Στο μαγευτικό Σαββατοκύριακο της 2ης Ιουνίου, αποδεικνύετε για άλλη μια φορά πόσο καινοτόμοι μπορείτε να γίνετε.

Μπορεί να λαχταράτε αυτή την ένταση που έρχεται με μια νέα αγάπη, ακόμα κι αν είστε ήδη σε σχέση, και αυτή η επιθυμία μπορεί να αρχίσει να σας τρώει αυτόν το μήνα. Μπορεί να βρεθείτε να χαμογελάτε περισσότερο απ’ ότι συνήθως ή ακόμα και να κλείνετε το μάτι σε κάποιον ευπαρουσίαστο που τυχαίνει να περνάει δίπλα σας.

zodia-zvdia-22

Με τον κατεργάρη Ποσειδώνα να γυρνάει σε ανάδρομη κίνηση στις 18, θα θέλετε να προστατέψετε αυτές τις ιδιωτικές σκέψεις από τις ερωτήσεις των άλλων. Αν υπάρχει κάποιος που δεν ζει σύμφωνα με τους κανόνες που επιβάλλονται από τους άλλους, αυτός είστε σίγουρα εσείς.

Στις 27 Ιουνίου, μια Πανσέληνος στον Αιγόκερω ρίχνει το φως της στους τέσσερις τοίχους σας και σας παρασύρει σε κάτι που θα μπορούσε να μετατραπεί σε κορυφαίο έρωτα. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, επίσης στον Αιγόκερω, αφήνουν τους δυο σας με ένα συναίσθημα αιωνιότητας. Κινείστε μόνο προς μια κατεύθυνση και αυτή είναι προς τα εμπρός. Όλος ο μήνας του Ιουνίου είναι μια πορεία προς τα πιο σέξι παραπτώματα.

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος 2018  αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος

ζώδια Σκορπιός

Η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Ποσειδώνας φωτίζουν λαμπρά την 1η Ιουνίου, καθώς σχηματίζουν ένα σέξι, μεγάλο τρίγωνο του νερού, και εσείς βρίσκεστε στην καυτή αναζήτηση κάποιου συγκεκριμένου. Ξέρετε ότι κανείς δεν μπορεί πραγματικά να σας ανήκει, αλλά και πάλι, θέλετε να είστε οι πρώτοι στην καρδιά αυτού του ατόμου. Υπάρχει η στάση «όλα μπορούν να συμβούν», καθώς ανοίγει η καρδιά σας σε νέες δυνατότητες, είτε εντός είτε εκτός αυτής της σχέσης.

Η Νέα Σελήνη στις 13 παρουσιάζει μια σημαντική στιγμή. Αυτή που μπορεί να ήταν μια σχέση χωρίς κατεύθυνση, ξαφνικά βρίσκεται μπροστά σε μια οδική πινακίδα και προχωρά προς έναν προορισμό που και οι δυο βρίσκετε επιθυμητό. Για σας, σημασία έχει πάντα η ερωτική επαφή και πώς να την κάνετε να διαρκέσει. Τα μικρά πράγματα είναι αυτά που συμβάλλουν στην απόλυτη ικανοποίηση από την εμπειρία –το φαγητό που σερβίρεται, το άρωμα των λουλουδιών που ανθίζουν και, το σημαντικότερο, η σωματική άνεση. Πριν από πολύ καιρό αποβάλλατε την τάση να εσωτερικεύετε τα συναισθήματά σας για να διατηρείτε την ειρήνη. Ο Κρόνος βρίσκεται σε σύνοδο με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω και φέρνει σοβαρότητα στον έρωτα. Γεγονός που δεν σας χαλάει καθόλου.

taro-tarw

Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος

ζώδια Τοξότης

Στις 13 Ιουνίου, μια Νέα Σελήνη μετατρέπει τα ροδοκόκκινα όνειρα σε πραγματικότητα, και είναι η στιγμή που θα μπορούσατε να ανακαλύψετε τι ακριβώς θέλει το ταίρι σας. Το ερώτημα είναι αν θέλετε να παρέχετε αυτό το απαραίτητο στοιχείο.

Στις 18, ο Ποσειδώνας, που γυρίζει ανάδρομος στους Ιχθείς, ακολουθείτε μέσα σε 48 ώρες από ένα τέταρτο της Σελήνης, επίσης στους Ιχθείς, και δημιουργεί μια μοιραία ατμόσφαιρα. Είναι πιθανό να επιχειρήσετε να ευχαριστήσετε το ταίρι σας. Ο εαυτό σας που ψάχνει για έρωτα βγαίνει στην επιφάνεια, αλλά μπορεί να νιώθετε διστακτικοί για το αν πρέπει να προχωρήσετε. Οι Τοξότες πάντα θα ψάχνουν για την έξοδο από φόβο ότι θα εγκλωβιστούν. Ενώ είναι αλήθεια ότι περνάτε τις περισσότερες ώρες της ημέρας και τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας να σκέφτεστε την αγάπη και όχι να βρίσκεστε στη δίνη του πάθους, θα νιώσετε ότι η ερωτική ζωή σας είναι συντριπτική ώρες ώρες. Για αυτούς που μόλις έχουν ερωτευτεί, αυτή η εύθραυστη εμπειρία είναι συναισθηματική και όχι λογική.

Όλα αυτά τα ζητήματα αποκτούν περισσότερη σαφήνεια με μια μαγική Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 27 Ιουνίου, και νέες ρομαντικές ευκαιρίες ξεκινούν την πορεία τους προς τα εμπρός σαν πρόβατα που προσπαθούν να περάσουν τη θάλασσα.

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος 2018  αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος

ζώδια Αιγόκερως

Αν και οι Αιγόκεροι δεν είστε ζαβολιάρηδες, κρατάτε τη φωλιά σας σε κατάσταση ετοιμότητας, η οποία κατά καιρούς λειτουργεί ως κρησφύγετο για σέξι περιπέτειες.

Στις 13 Ιουνίου, μια Νέα Σελήνη στους πανούργους Διδύμους φέρνει νέες ρομαντικές ευκαιρίες. Ολόκληρος ο μήνας φαίνεται να είναι ένα ναρκοπέδιο από σέξι ραντεβού, είτε τα αναζητείτε είτε όχι. Αυτό το μήνα, μπορεί να θέλετε να θυμηθείτε τα παλιά με κάποιον φίλο, που ακόμα σας έχει ιδιαίτερη συμπάθεια.

Ο Άρης γυρίζει σε ανάδρομη κίνηση στις 26 και παραμένει έτσι για τους επόμενους τέσσερις μήνες και αυτό πάντα σας ενθαρρύνει να ρίξετε μια ματιά προς τα πίσω. Αυτή η μέρα μπορεί να φέρει ένα γεγονός που θα σας δώσει μια ένδειξη για το πώς πρόκειται να είναι συναισθηματικά το καλοκαίρι σας.

Προσθέτοντας στο αίσθημα νοσταλγίας, έρχεται η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο του Αιγόκερου την επόμενη μέρα. Ίσως υπήρξε μια ερωτική συνάντηση για την οποία δεν έχετε πει τίποτα. Προσέξτε να μην σας εντοπίσουν σε περίεργες στάσεις αυτή την ημέρα. Σας αρέσει να κάνετε μια τακτική ζωή και όχι να σας πιάνουν απροετοίμαστους, μην τυχόν ξεσπάσει η κλίση σας προς θυελλώδεις συναισθηματικές εκρήξεις.

zodia-zvdia-yy

Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος

ζώδια Υδροχόος

Για τους αδέσμευτους Υδροχόους, ένα από τα πιο τυχερά ζώδια του ζωδιακού στον έρωτα, μπορεί να έχετε βάλει στο μάτι κάποιον που φαίνεται σαν το ιδανικό ταίρι στη φαντασία σας και θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια μακροχρόνια σχέση. Είναι αλήθεια ότι τα μάτια δεν λένε ψέματα και εσείς έχετε πάντα τις σωστές κινήσεις και το Σαββατοκύριακο της 2ης Ιουνίου φέρνει τις λέξεις που ταιριάζουν με αυτές τις κινήσεις. Κανείς δεν το ξέρει καλύτερα από εσάς ότι είναι αδύνατο να επιβληθούν όροι στην αγάπη. Η προσδοκία να εκπληρώνει ο άλλος τις φαντασιώσεις σας πάντα είναι κατά καιρούς ευσεβής πόθος.

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω και στον Οίκο των μυστικών και των ανεμπόδιστων ενεργειών σας στις 27 δημιουργεί μια εκρηκτική κατάσταση ερωτικής ενέργειας. Σε περίπτωση που το ταίρι σας πιάσει το βλέμμα σας να περιπλανάται, αυτός ή αυτή μπορεί να ανάψει το σπίρτο. Η καλύτερη κίνηση που μπορείτε να κάνετε είναι να τους παρουσιάσετε ένα νέο σχέδιο για το παιχνίδι, ίσως να πειραματιστείτε με ταντρικές στάσεις ή οτιδήποτε άλλο κρατά τους δυο σας σε θέση αγκαλιάς. Ο Κρόνος είναι σε σύνοδο με αυτή την Πανσέληνο και φέρνει μαζί του όλες τις σέξι κινήσεις που χρειάζεστε. Βρίσκεστε αγκαλιά στο μέρος που σας προστατεύει από τον υπόλοιπο κόσμο, το μέρος μέσα στο οποίο μπορείτε να δείξετε τα συναισθήματά σας με ασφάλεια και αυτό είναι οι δικοί σας τέσσερις τοίχοι.

taro-zodia-76

Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος

ζώδια Ιχθύες

Το Σαββατοκύριακο της 2ης Ιουνίου φέρνει ένα μαγευτικό μεγάλο τρίγωνο του νερού ανάμεσα στον κυβερνήτη σας, Ποσειδώνα, την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, και τον Δία, τον πλανήτη της ακόμα περισσότερης αγάπης. Ο σέξι, εκκεντρικός και άγρια περιπετειώδης εραστής που είστε πραγματικά βγαίνει στο κυνήγι και βρίσκει ερωτικές περιπέτειες σχεδόν σε κάθε συγκυρία. Εάν σας προσκαλέσουν σε κάποια θεαματική εκδήλωση, κάποιος ευπαρουσίαστος ξένος μπορεί να σας συμπαθήσει με την πρώτη ματιά. Θα μπορούσατε να χαθείτε σε όνειρα μεγάλων αποστάσεων. Μέχρι τις 18 Ιουνίου, μπορεί να έχετε ονειρευτεί αυτό το όνειρο τόσο συχνά τις δύο τελευταίες εβδομάδες που θα βρεθείτε να σχεδιάζετε όντως αυτό το ταξίδι.

Οι πολιτισμικές διαφορές μπορεί να μπερδεύουν τα σήματα μεταξύ των δυο σας κατά το τέταρτο της Σελήνης στις 20. Προσθέτοντας στη σύγχυση, ο Άρης γυρίζει σε ανάδρομη κίνηση στις 26. Οι πράξεις σας μπορεί να γίνουν περισσότερο μυστικοπαθείς, καθώς αποφασίζετε ότι δεν θέλετε να γνωρίζει ο κόσμος αυτό που πλέον έχει γίνει μια καυτή σχέση με έναν ξένο. Τόσος πολύς χρόνος θα μπορούσε να περάσει αυτό τον μήνα με καυτές και έντονες συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες, που το μαύρισμα που αγαπάτε τόσο πολύ θα αρχίσει να ξεθωριάζει.

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος 2018  αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot