Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο α Ιούνιος 2018

ζωδιο-της-παρθενου-ζωδια-zwdia-συμβατοτητα

Κοινοποίηση:

Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος

ζώδια Κριός

Ο κυβερνήτης σας, Άρης, επιβραδύνει και αργότερα αυτό το μήνα γυρίζει ανάδρομος για το καλοκαίρι. Τόσο η σχέση σας όσο και το αίμα σας αρχίζουν να σιγοβράζουν από την επιβράδυνση.

Εάν είστε σε σχέση, ένα μεγάλο τρίγωνο του νερού, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, θα μπορούσε να ανεβάσει στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας τον έρωτα. Είναι πάντα εύκολο για εσάς να ερωτευτείτε και είναι ιδιαίτερα εύκολο τώρα με αυτό το μαγικό τρίγωνο και τον καρμικό Νότιο Δεσμό στον Οίκο της αγάπης σας.

zodia-zvdia-22

Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος

Ο Νότιος Δεσμός είναι πρακτικά συνδεδεμένος με τον κυβερνήτης σας, Άρη, και σας παρασύρει σε προηγούμενες ερωτικές εμπειρίες. Τα καλά νέα είναι, ότι αν γίνει σωστά, τα βήματα του πλανητικού χορού αυτού του μήνα καταλήγουν στην βαθύτερη οικειότητα που αναζητά ο/η σύντροφός σας.

Θέλετε να κρατήσετε την ένταση της σχέσης σας στο καυτό αυτόν το μήνα και εκεί ακριβώς γυρίζει ο Άρης ανάδρομος στις 26 Ιουνίου, ακολουθούμενος την επόμενη μέρα από μια Πανσέληνο στον Αιγόκερω, το ζώδιο της ελεγχόμενης αποπλάνησης.

Η Πανσέληνος ακολουθεί τον Κρόνο για να αυξήσει τη σεξουαλική θερμότητα και την ένταση, αλλά προσέχετε να μην πατηθεί κατά λάθος ο συναισθηματικός διακόπτης σας.

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος 2018  αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος

ζώδια Ταύρος

Η αποπλάνηση ανθίζει τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες, ξεκινώντας μάλιστα από το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου. Αυτό συμβαίνει όταν ένα μεγάλο τρίγωνο του νερού, ακολουθούμενο από ένα τέταρτο της Σελήνης στις 6 Ιουνίου, θα μπορούσε να προκαλέσει μια μακρά, σέξι και καθυστερημένη συζήτηση. Η προσέγγισή σας μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στο ταίρι σας, καθώς θα αποτελείται από πολλά λόγια και οι Ταύροι συνήθως προτιμούν τις πράξεις. Πάντα κτητικοί, σφίγγετε το ήδη ισχυρό κράτημά σας πάνω στα συναισθήματα του/της συντρόφου σας και θα μπορούσατε να είστε πιο ερωτευμένοι απ’ ό,τι φανταστήκατε ποτέ. Η απώλεια του ελέγχου, που μπορεί να έρχεται, σας φέρνει ζάλη, αλλά αυτό δεν σας σταματά.

Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος

Είναι η οργή ή η λαγνεία που σηκώνει το άσχημο κεφάλι της στην Νέα Σελήνη στις 13; Εσείς ακμάζετε σε αυτή την αχνιστή ατμόσφαιρα, και όλη η αγωνία μπορεί να παρακαμφθεί με λίγα μόνο αμαρτωλά, ψιθυριστά λόγια.

Ένας κυκλοθυμικός, ανάδρομος Άρης, από τις 26 Ιουνίου, συμβάλλει στις διαμάχες που προκύπτουν. Την ημέρα μετά την αρχής της ανάδρομης, μια Πανσέληνος στον Αιγόκερω, που βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο, προσπαθεί να προσδιορίσει τι είναι πραγματικό και τι όχι. Ο Ποσειδώνας ανεβαίνει στη σκηνή με μια στοργική όψη με τη Σελήνη και ζωγραφίζει όλη την ημέρα με ρόδινα χρώματα. Σήμερα, είναι δύσκολο να αποφασίσετε αν πρόκειται για πραγματική αγάπη ή απλώς για παλιό καλό πάθος.

chartomantia-087

ζώδια Δίδυμοι

Η γοητεία είναι το δεύτερο όνομά σας, και ακόμα και κατά τη διάρκεια των καυτών ερωτοτροπήσεων, με κάποιο τρόπο μόνο οι σωστές λέξεις βγαίνουν από το στόμα σας. Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, των Διδύμων, στις 13 Ιουνίου μπορεί να θέσει τόσο το σκηνικό όσο και το νέο ερωτικό ξεκίνημα που αναζητάτε.

Ο ενίοτε απατηλός Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος στις 18 και σας βάζει στον πειρασμό να προχωρήσετε με μια κακή πράξη που τριγυρνά στο μυαλό σας όλο το μήνα.

Δεν είστε καθόλου ντροπαλοί, ακόμη και στο πρώτο ραντεβού, και το μαγικό καλοκαιρινό ηλιοστάσιο στις 21 Ιουνίου αναδεικνύει το τσιγγάνικο πνεύμα σας. Ένα ταξίδι είναι στο μυαλό σας και σκοπό έχει μόνο την συγκίνηση που θα φέρει, χωρίς καμία σκέψη για δέσμευση. Ψάξτε για ένα μέρος με παρθένα ομορφιά, το είδος του τόπου που προσφέρει απομονωμένες περιοχές για υπαίθριες ερωτοτροπήσεις. Εάν πρέπει να βρίσκεστε μέσα, οι καθρέφτες στην οροφή αποτελούν προτεραιότητα.

Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος

Ο Άρης που κινείται σε ανάδρομη κίνηση στον Οίκο των μεγάλων αποστάσεων στις 26, προτρέπει περισσότερο τον παιχνιδιάρικο ταξιδιώτη που έχετε μέσα σας (αυτός ο ανάδρομος κύκλος θα διαρκέσει για τους επόμενους τέσσερις μήνες). Έχετε μια τσάντα έτοιμη και θα είστε έτοιμοι να απογειωθείτε ανά πάσα στιγμή. Προσέξτε, Δίδυμοι, αλλιώς η αναποφασιστικότητα μπορεί να ξεφύγει και να γίνει μια ενοχλητική συνήθεια που είναι δύσκολο να κατανικηθεί.

zwdia

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος 2018  αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος

ζώδια Καρκίνος

Με την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης, στο δικό σας ζώδιο του Καρκίνου, δεν μπορείτε σχεδόν να ξεφύγετε από την αγκαλιά του/της συντρόφου σας το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου. Να το θυμάστε αυτό, γιατί για σας τα συναισθήματα της αγάπης μερικές φορές μετατρέπονται σε συναισθήματα εξάρτησης. Ωστόσο, αυτό το Σαββατοκύριακο, η δική σας σιγουριά, ο σέξι εραστής που κρύβεται μέσα σας αποβάλλει όλα αυτά τα δεύτερα συναισθήματα. Να είστε έτοιμοι, με το ψυγείο σας γεμάτο, επειδή αυτή η γιορτή της αγάπης θα μπορούσε να συνεχιστεί πολύ περισσότερο από όσο περιμένετε.

Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος

Μέχρι τη Νέα Σελήνη στις 13 Ιουνίου, καταφέρατε να βάλετε τόσες ώρες στην ερωτική ζωή σας όσες βάζετε και στη δουλειά σας. Όλοι κερδίζουν αυτόν το μήνα, και με κάποιον τρόπο εσείς, οι συνεσταλμένοι Καρκίνοι, γίνεστε πιο παρορμητικοί και λιγότερο σταθεροί στα συναισθήματά σας. Μπορεί να υπάρχουν πολυάριθμες ερωτικές υποθέσεις μπροστά σας.

Στις 20 το τέταρτο της Σελήνης στους μυστικιστικούς Ιχθείς ρίχνει το φως του σε ότι είναι κρυμμένο και έχετε την ισχυρή τάση να κάνετε κάτι συγκεκαλυμμένο. Εξάλλου, κανείς δεν θα το μάθει, ειδικά αν αφήσετε όλες τις κάμερες στο σπίτι. Είναι πιθανό ένας από τους φόβους σας –της εγκατάλειψης, της προδοσίας, της κτητικότητας ή οποιαδήποτε από τις επτά θανάσιμες αμαρτίες– να μπει στο παιχνίδι. Όποιο κι αν είναι το θέμα, ο μήνας δεν είναι ο κατάλληλος για παιχνίδια δύναμης, ενώ είναι για επιβλητική ερωτική ένταση.

zwdia

Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος

ζώδια Λέων

Αυτό το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα μπορείτε να δείξετε πραγματικά τη βαθιά και περίπλοκη πλευρά σας και κάποιος ξεχωριστός μπορεί να πάρει μια γεύση της ψυχής σας. Με την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης, στον πνευματικό δωδέκατο Οίκο σας της παρασκηνιακής αγάπης και μέρος ενός καυτού και σέξι τριγώνου του νερού, δεν φαίνεται να χορταίνετε από αγάπη. Μπορεί να χρησιμοποιήσετε την καινοτόμα, σωματική ικανότητά σας για να κάνετε κάποιον να υπακούσει στη θέλησή σας. Δεν είναι όλοι για σας και ενώ το ξέρετε αυτό, μερικές φορές δεν φαίνεται να είναι η αλήθεια.

Τα λιοντάρια ερωτεύονται εύκολα και η Νέα Σελήνη στον Οίκο της αγάπης σας στις 13 Ιουνίου μπορεί να σας χτυπήσει σαν αστραπή. Θέλετε μια εμπειρία θεϊκή και αυτό σημαίνει κάτι διαφορετικό για σας απ’ ό,τι για τα υπόλοιπα ζώδια. Για σας, είναι ο χρόνος που οι ψυχές των δυο σας δονούνται στο ίδιο μήκος κύματος.

Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, η Πανσέληνος στις 27 Ιουνίου σας βάζει στον πειρασμό να ξεγλιστρήσετε με κάποιον φίλο. Ωστόσο, αν η σύνδεση δεν σας οδηγήσει σε μια βαθιά κατάσταση ευτυχίας, θα χάσετε το ενδιαφέρον σας τόσο γρήγορα όσο δημιουργήθηκε.

zodia-astra-tarot

Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος

ζώδια Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι από τα πιο σέξι και πιο πιστά ζώδια και το τέταρτο της Σελήνη της 6ης Ιουνίου στον όγδοο Οίκο σας της καυτής οικειότητας φέρνει αυτό τον πιστό και αυθεντικό εαυτό σας στην επιφάνεια. Όχι μόνο βλέπετε ουράνια τόξα όταν δεν υπάρχει βροχή, αλλά αφήνετε τη φαντασία σας να τρέξει ελεύθερη, ειδικά στην κρεβατοκάμαρα.

Ο ι πειθαρχημένοι Παρθένοι έχουν και μια άτακτη πλευρά, και σας αρέσει να παίζετε με τη φωτιά πού και πού. Να θυμάστε, ωστόσο, επειδή τυχαίνει να είστε καλλιτέχνες στην καρδιά, το ταίρι σας μπορεί να μην θέλει να συμμετέχει σε σεξ βίντεο.

Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος

Με τον Ποσειδώνα να γυρίζει σε ανάδρομη κίνηση στον έβδομο Οίκο σας στις 18, η οικειότητα μπορεί να γίνει υπερβολική. Θα ήταν εύκολο για σας να αποπλανηθείτε ή να είστε εσείς αυτοί που κάνουν την αποπλάνηση, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία ανάμεσα σας.

Στις 27 Ιουνίου, μια Πανσέληνος στον Αιγόκερω και στον πέμπτο Οίκο σας της αγάπης αναδεικνύει τον εραστή μέσα σας και παίρνετε τον έλεγχο της σχέσης, γεγονός πολύ διεγερτικό. Αυτή η Πανσέληνος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο, και παρόλη τη διέγερση, το ταίρι σας μπορεί να αισθάνεται κάποιες αμφιβολίες. Μην σκέφτεστε υπερβολικά αυτόν τον έρωτα που ανθίζει. Μην ξεχνάτε ότι η λεπτή αίσθηση του χιούμορ σας μπορεί να ελαφρύνει κάθε σκοτεινιά.

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος 2018  αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy