Ανάδρομος Άρης: Αναγκαστικό διάλειμμα

anadromos-aris-zwdia-astrologia

Κοινοποίηση:

Μία φορά κάθε δύο χρόνια, ο πλανήτης που κυβερνά τα κίνητρα και τις φιλοδοξίες μας, ο Άρης, γυρίζει ανάδρομος για περίπου δυόμιση μήνες. Την 1η Μαρτίου, ο Άρης ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού, και θα παραμείνει σε αυτή τη κατάσταση μέχρι τις 19 Μαΐου. Σίγουρα έχετε διαβάσει όλα τα προειδοποιητικά σημάδια για τον ανάδρομο Άρη, και είναι αρκετά ακριβή. Καθώς ο Άρης είναι ο πλανήτης του ξεκινήματος, πρέπει να είναι δυνατός και σε ορθή πορεία για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Αυτός είναι και ο λόγος που οι αστρολόγοι συμβουλεύουν να μην ξεκινάτε νέα και σημαντικά πρότζεκτ κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης.

 

Συχνά νιώθουμε ένα αίσθημα απογοήτευσης όταν ο Άρης είναι ανάδρομος, καθώς θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά σε έναν τομέα της ζωής μας, αλλά οι προσπάθειές μας είναι μάταιες. Το σύμπαν απαιτεί να ενισχύσουμε αυτά που συμβαίνουν ήδη σε αυτόν τον τομέα προτού κατακτήσουμε καινούρια εδάφη. Όσο θυμάστε αυτόν τον απλό κανόνα, τα πράγματα θα είναι εντάξει.

 

Όταν ο Άρης είναι κυβερνήτης σας

zodia-zvdia-22

Αν ο Άρης είναι κυβερνήτης σας, είτε λόγω ζωδίου, είτε επειδή έχετε ωροσκόπο Κριό ή Σκορπιό, τότε ανήκετε στο κλαμπ του Άρη. Ο Άρης, σαν κυβερνήτης, έχει ιδιαίτερη έμφαση στην ζωή μας. Όταν ο πλανήτης είναι σε ορθή πορεία είμαστε αναζωογονημένοι και εμπλεκόμενοι. Είμαστε γεμάτοι ζωντάνια. Όταν είναι ανάδρομος όμως, είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε διάλειμμα. Το σύμπαν δεν μας το ζητά, απλά μας αναγκάζει.

 

Όταν ο Άρης είναι ανάδρομος πρέπει να ξέρουμε πως για λίγες εβδομάδες, θα έχουμε το χρόνο να εισπνέουμε και να εκπνέουμε.

 

Κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας στο ζώδιο του Ζυγού, ο Άρης μας ωθεί να αναθεωρήσουμε τον τρόπο με την οποίο χρησιμοποιούμε την ενέργειά μας για να κυνηγήσουμε και να διατηρήσουμε τις στενές μας σχέσεις. Μας βοηθά να σταματήσουμε να πιέζουμε δυνατά και να αφήσουμε τις σχέσεις να εξελιχθούν μόνες τους, με τον τρόπο που πρέπει. Σαν αποτέλεσμα, αυτή η ανάδρομη πορεία, μας χαλαρώνει από τα συνηθισμένα άγχη που αφορούν τις σχέσεις. Πατάμε παύση σε όλα τα θέματα που μας δυσκολεύουν σε μία σχέση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1/3/2014: Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΆΡΗ