Αστρολογία Νεα Σελήνη 16/04 Μια Νέα Αρχή

ωροσκοπιο-zodia

Νέα Σελήνη στον Κριό

Έχουμε μια Νέα Σελήνη στον δυναμικό Κριό στις 16 Απριλίου, 2018. Την πρώτη Νέα Σελήνη της Άνοιξης!

Η Νέα Σελήνη πάντα σηματοδοτεί την αρχή, σας επιτρέπει να πατήσετε το κουμπί της ανανέωσης σε κάποιον τομέα της ζωής σας! Προετοιμαστείτε για μια δόση νέας ενέργειας, που θα σας βοηθήσει να θέσετε όλα τα σχέδιά σας σε κίνηση!

Ο Κριός είναι η πρωτόγονη κινητήριος δύναμη της φύσης. Χαρακτηρίζεται από την στάση: σήκω και ξεκίνα, τώρα! Εκφράζει την εποχή του χρόνου όταν όλα πάνω στη Γη ξυπνούν και αναγεννιούνται. Συμβολίζει τη δράση, την εξερεύνηση του εαυτού και την πρωτοβουλία. Το Νέο Αστρολογικό Έτος ξεκινά πραγματικά μόλις η Σελήνη βρεθεί μαζί με τον Ήλιο στον Κριό, φέρνοντας το μήνυμα ότι έφτασε η Άνοιξη!

zodia-zvdia-22

Με τι έχει να κάνει η Νέα Σελήνη στον Κριό;

Μετά την ένταση των τελευταίων εκλείψεων, αυτή η Νέα Σελήνη στον Κριό πιθανόν θα κατεβάσει κάπως τους τόνους. Ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε δηλαδή για να ξεκαθαρίσουμε λίγο κάποιον τομέα της ζωής μας, να ανοίξουμε τις πόρτες και τα παράθυρα διάπλατα και να απολαύσουμε τη ροή της νέας δύναμης για ζωή!

Η Νέα Σελήνη δεν είναι τόσο έντονη όσο μια έκλειψη, αλλά κάθε Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει ένα σημείο δύναμης: ένα διαφορετικό μέρος για να συνδέσεις τη ζωή σου μια φορά κάθε μήνα και να πάρεις μια δόση ενέργειας. Αυτό μας βοηθά να ενεργοποιούμε κάποιο διαφορετικό τμήμα της ζωής μας κάθε μήνα, καθώς έχουμε 12 με 13 κάθε χρόνο, κάθε μία σε άλλο ζώδιο, που ενεργοποιεί διαφορετικό μέρος του χάρτη μας.

zwdia-taro-astra

Νέα Σελήνη στον Κριό

Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να είναι στον ορμητικό και ενεργητικό Κριό, αλλά σχηματίζεται με τέτοιον τρόπο που θα φέρει μια αργή και ομαλή ανάπτυξη των ιδεών που αναπτύχθηκαν κατά την χειμερινή σεζόν.

Είναι μια κλήση για δράση! Κάντε μια νέα αρχή χωρίς πυροτεχνήματα και φανφάρες και χωρίς να το διατυμπανίσετε και να επιτρέψετε σε άλλους, με τα δικά τους κίνητρα και τα δικά τους θέματα, να εμπλακούν. Είναι καιρός να βάλετε αργά σε κίνηση τα σχέδιά σας. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι ιδανική για δημιουργικές πρωτοβουλίες και για μακροπρόθεσμους στόχους.

Οπότε, ναι, πάρτε το χρόνο σας, αλλά ξεκινήστε! Κάθε Νέα Σελήνη ανοίγει ένα ενεργειακό παράθυρο ευκαιρίας και αυτό παραμένει ανοικτό για 7 με 14 μέρες μετά. Όπως ακριβώς το φαγητό που σιγά σιγά μπαγιατεύει, όσο πιο φρέσκια είναι η ενέργεια όταν τη χρησιμοποιείτε τόσο το καλύτερο.

Διαβαστε στο  Μεγαλο Ωροσκόπιο Νεας Σελήνης τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44

Νέα Σελήνη στον Κριό

Τα κίνητρά σας μπορεί να αρχίσουν να χάνονται μετά την τέταρτη ημέρα από τη Νέα Σελήνη και το παράθυρο δράσης αρχίζει να κλείνει μετά από 8 με 10 ημέρες. Έτσι, φροντίστε να ξεκινήσετε όσο πιο κοντά στη Νέα Σελήνη στον Κριό

μπορείτε! (Αλλά προχωρήστε αργά, καθώς ο Ερμής τώρα ομαλοποιεί την πορεία του.) Αναμένετε να δείτε τις προσπάθειές σας να ανθίζουν μόλις μπούμε στον Μάιο.

Έχουμε τον Ήλιος στον Κριό από τις 20 Μαρτίου για 3-4 εβδομάδες, ρίχνει το φως της συνείδησης σε έναν συγκεκριμένο τομέα του χάρτη σας που είναι στον Κριό. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι εδώ για να σας δώσει την ώθηση να κάνετε πράξη όλες τις αποφάσεις σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τη Νέα Σελήνη στον Κριό.

Προχωρήστε μπροστά με τόλμη.

Ξεκινήστε κάτι νέο.

Πάρτε την πρωτοβουλία και κυνηγήστε αυτό που θέλετε.

Ανακαλύψτε τον πολεμιστή που κρύβεται μέσα σας.

Καθαρίστε τη ζωή σας.

Νέα Σελήνη στον Κριό για το κάθε ζώδιο: μια νέα δύναμη για ζωή.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό ενεργοποιεί μια διαφορετική αρένα για κάθε ζώδιο: Διαβάστε το δικό σας και ανακαλύψτε πού μπορείτε να συνδεθείτε για να αντλήσετε ενέργεια. Πού μπορείτε να πείτε αντίο στο σκοτάδι, καλωσόρισες στη ζωή. Πού μπορείτε να πατήσετε ανανέωση, να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα και να προωθήσετε τα σχέδιά σας!

zwdia-zodia-astrologia-65

Νέα Σελήνη στον Κριό

ζώδια Κριός

Αυτή είναι η στιγμή σας! Μετά την ένταση των πρόσφατων εκλείψεων, ήρθε επιτέλους η ώρα να προωθήσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας! Μπορείτε τώρα να πάρετε τα ηνία και να κυνηγήσετε πραγματικά αυτά που θέλετε –τη ζωή που θέλετε να χτίσετε για τον εαυτό σας– και να μην ακολουθείτε τις προσδοκίες και τις οδηγίες των άλλων.

Είναι επίσης εξαιρετική περίοδος για να επαναπροωθήσετε τον εαυτό σας, να ανεβάσετε τη δημοτικότητά σας ή να ανανεώσετε την εμφάνιση και την ταυτότητά σας στην προετοιμασία σας για το νέο αστρολογικό σας έτος. Μπορείτε να θέσετε σε κίνηση μια προσωπική ευχή σας σε παγκόσμια κλίμακα. Δράστε από τις 18 έως τις 26 Απριλίου για να εκμεταλλευτείτε πλήρως την ενέργεια αυτή.

Νέα Σελήνη στον Κριό

taro-oroskopio-54

ζώδια Ταύρος

Αυτή η Νέα Σελήνη συμβαίνει σε ένα πολύ προσωπικό, πνευματικό μέρος του χάρτη σας. Έτσι είναι καιρός να καθαρίσετε το κατάστρωμα και να προετοιμαστείτε για μια νέα αρχή, η οποία θα συμπέσει με τα γενέθλιά σας και τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σε έναν μήνα από τώρα. Περάστε λίγο χρόνο μόνοι σας σε κυνήγι αποθεραπείας ή συλλογισμού. Καθαρίστε το σωματικό και το συναισθηματικό χάος που μπορεί να μπλοκάρει τον δρόμο σας προς την ευημερία και συντονιστείτε με το πνεύμα σας.

Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να σηματοδοτεί επίσης μια παρασκηνιακή αρχή, αλλαγές που ακόμα είναι κρυμμένες ή μια νέα φάση σε ένα μεγάλο ίδρυμα. Περνάτε μια βαθιά μεταμόρφωση, η οποία επηρεάζει επιπλέον τις προσωπικές και οικονομικές σας σχέσεις. Δράστε από τις 18 έως τις 26 Απριλίου για να ξεκινήσετε αυτό το μεγάλο ξεκαθάρισμα, που θα σας επιτρέψει να ανθίσετε τον επόμενο μήνα!

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι μια νέα αρχή για τα όνειρα και τις ελπίδες σας, τις φιλίες και τις επαφές σας με ανθρώπους που σκέφτονται σαν εσάς. Είναι καιρός να εμφυσήσετε στα όνειρά σας για το μέλλον νέα δύναμη για ζωή και να πάρετε πρωτοβουλίες για να κάνετε πράγματα να συμβούν!

Είναι επίσης εξαιρετική περίοδος για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να θέσετε πράγματα σε κίνηση και να φέρετε νέα πνοή στις φιλίες σας, να τους δώσετε νέο ρυθμό, που να είναι περισσότερο ευθυγραμμισμένος με τις ελπίδες σας για το μέλλον. Δράστε από τις 18 έως τις 26 Απριλίου για να μπείτε στο μονοπάτι της πραγματοποίησης των ονείρων σας!

Διαβαστε στο  Μεγαλο Ωροσκόπιο Νεας Σελήνης τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot