Μεγαλο Ωροσκόπιο Νεας Σελήνης 16/04

zwdia-zvdia-787

 

Νέα Σελήνη στον Κριό 

ζώδια Καρκίνος

Αυτή η Νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει ένα νέο κύμα ενέργειας για να αναζωογονήσει την καριέρα σας και να σας στρέψει προς μια νέα κατεύθυνση! Μπορείτε να ανανεώσετε το κοινωνικό προφίλ σας και να κάνετε τα βήματα για να προβάλετε την εικόνα που εσείς θέλετε στον κόσμο. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να προωθήσετε το δημόσιο προφίλ σας, να προβάλλετε τα επιτεύγματά σας και να πλησιάσετε αυτούς ακριβώς που πρέπει για να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε.

Μια απαλή ακτίνα στη ζώνη της δουλειάς και της υγείας σας φαίνεται να προτείνει ότι μπορείτε να κάνετε δημιουργικά βήματα για να προκαλέσετε μακροπρόθεσμες βελτιώσεις στην υγεία και την εργασιακή σας ζωή. Πάρτε νέες πρωτοβουλίες από τις 18 έως τις 26 Απριλίου για καλύτερα αποτελέσματα.

zodia-zvdia-22

Νέα Σελήνη στον Κριό 

ζώδια Λέων

Αυτή η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι εδώ για να επεκτείνει απαλά τους ορίζοντές σας και να σας βοηθήσει να προωθήσετε τις ενέργειές σας. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να προχωρήσετε, αν ψάχνετε μια θέση σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με τα μίντια, αν σκέφτεστε να μιλήσετε με έναν εκδότη, να κάνετε αίτηση στο πανεπιστήμιο ή να ξεκινήσετε μια εκστρατεία μάρκετινγκ. Είναι επίσης καλή περίοδος για να θέσετε θέματα νομικής φύσης σε κίνηση.

Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί επιπλέον την ζώνη των ταξιδιών για εσάς, έτσι αν είχατε κατά νου να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι, τώρα είναι η ιδανική περίοδος για να ξεκινήσετε. Φροντίστε όλα όσα κάνετε να είναι ευθυγραμμισμένα με τις πιο βαθιές επιθυμίες σας. Προχωρήστε, λοιπόν: δράστε από τις 18 έως τις 26 Απριλίου για να επωφεληθείτε πλήρως από αυτή την ενέργεια.

taro-zodia-76

Νέα Σελήνη στον Κριό 

Διαβαστε στο  Μεγαλο Ωροσκόπιο Νεας Σελήνης τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Παρθένος

Η φετινή Νέα Σελήνη στον Κριό σας δίνει ένα απαλό σκούντημα για να προχωρήσετε μπροστά με μεγάλες αλλαγές που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας. Φέρνει επίσης μια ροή νέας δύναμης για τη ζωή στις προσωπικές σχέσεις σας, ξυπνώντας τη λίμπιντό σας! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσετε τις προσωπικές σας υποθέσεις, να απολαύσετε πιο ενεργητική ερωτική ζωή και να θέσετε έναν νέο και πιο αναζωογονητικό συναισθηματικό ρυθμό.

Η Νέα Σελήνη φέρνει επίσης μια αρχή στα κοινά οικονομικά. Σας δίνει την τέλεια ευκαιρία για να κυνηγήσετε επιπλέον προνόμια στη δουλειά σας, να κάνετε αίτηση για δάνειο, να λύσετε φορολογικά θέματα ή να απολαύσετε εισροές που μπαίνουν στη ζωή σας μέσω ενός συντρόφου. Όποιες πρωτοβουλίες πάρετε τώρα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τη οικογενειακή ζωή σας. Από τις 18 έως τις 26 Απριλίου αυτή η ενέργεια είναι στα πάνω της, έτσι προσπαθήστε να κάνετε την κίνησή σας πριν το τέλος του μήνα.

Νέα Σελήνη στον Κριό 

ζώδια Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Κριό έχει να κάνει με τις σχέσεις για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί. Σας προσφέρει την ευκαιρία να κάνετε μια αρχή σε όλες τις σχέσεις σας με τους άλλους –είτε είναι επαγγελματικές είτε προσωπικές είτε ερωτικές. Αν τα πράγματα έχουν μπαγιατέψει κάπως ή αν έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα που πρέπει να λύσετε για να διατηρήσετε την ηρεμία, τώρα είναι η ώρα να αντιμετωπίσετε αυτά τα θέματα και να κάνετε κάτι που θα φέρει στις σχέσεις σας νέα πνοή.

Τα κανάλια της επικοινωνίας θα ανοίξουν και θα σας επιτρέψουν να κάνετε ένα εποικοδομητικό βήμα σε μια σημαντική σχέση. Από τις 18 έως τις 26 Απριλίου είναι η ευκαιρία σας να πατήσετε το κουμπί της ανανέωσης σε όλες τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

chartomantia-087

Νέα Σελήνη στον Κριό 

 

ζώδια Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σας βοηθά να θέσετε έναν νέο ρυθμό στην ρουτίνα σας και περιορίσετε τα περιττά στοιχεία και τις αγγαρείας που απλώς σας καθυστερούν και σας αποστραγγίζουν από ενέργεια. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας που είχατε σκοπό να κοιτάξετε, τώρα είναι η ευκαιρία σας να το εξετάσετε και να το διορθώσετε μια και καλή.

Αντίστοιχα, αν σκεφτόσασταν να προσλάβετε κάποιον για να σας βοηθήσει στη δουλειά σας, αυτή η Νέα Σελήνη σας δίνει την ευκαιρία να κινηθείτε γρήγορα και αποτελεσματικά. Μπορείτε να βρείτε κάποιον εντός των οικονομικών δυνατοτήτων σας, ο οποίος θα προσθέσει αξία στην εταιρεία ή στο νοικοκυριό σας.

Σημαίνει επίσης ότι αν αντιμετωπίσετε ένα ζήτημα υγείας τώρα, αυτό θα έχει μακροπρόθεσμη και εποικοδομητική επίδραση στο σώμα σας. Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει επίσης μια πυρετώδη περίοδο στη δουλειά, με πολλά πράγμα που πρέπει να γίνουν ταυτόχρονα. Αδράξτε την ευκαιρία –ειδικά από τις 18 έως τις 26 Απριλίου– για να ξεκινήσετε νέα έργα και να κάνετε το πρώτο βήμα για τη βελτίωση της καθημερινότητάς σας!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Νέα Σελήνη στον Κριό 

ζώδια Τοξότης

Αυτή η Νέα Σελήνη στον Κριό θα φέρει περισσότερη αγάπη, χαρά και δημιουργικότητα στη ζωή σας! Αν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό πρότζεκτ, ήρθε. Αντίστοιχα, αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να κάνει θαύματα στη δημοτικότητά σας: τώρα είναι η ώρα να προωθήσετε τα συμφέροντά σας. Η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να φέρει νέα αγάπη στη ζωή σας ή μπορεί να ενισχύσει τον έρωτα στην υπάρχουσα σχέση σας.

Σας βάζει σε διάθεση για χαρά και για να εκφράσετε αυτά που έχετε στην καρδιά σας. Τα ρίσκα στην αγάπη ή στη δουλειά ή στην έκφραση των δημιουργικών ταλέντων σας μπορούν να αποδώσουν μακροπρόθεσμα και να σας βοηθήσουν να προωθήσετε το προφίλ σας, όπως επίσης να σας δώσουν μια στέρεα αίσθηση του εαυτού σας ως βάση για να χτίσετε. Αν προσπαθούσατε να ξεκινήσετε οικογένεια, αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να σας δώσει μια μικρή ώθηση. Το καλύτερο παράθυρο ευκαιρίας για επενδύσεις, δημιουργικά και ερωτικά εγχειρήματα είναι από τις 18 έως τις 26 Απριλίου.

zwdia-zodia-astrologia-65

Νέα Σελήνη στον Κριό 

 

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή η Νέα Σελήνη στον Κριό δημιουργεί μερικές υπέροχες σπίθες στο σπίτι και στην οικογένειά σας! Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια αρχή στην προσωπική σας ζωή ή στον τρόπο που ζείτε. Η Νέα Σελήνη σας στέλνει μια ώθηση ενέργειας για να σας βοηθήσει σε ένα θέμα ακίνητης περιουσίας, ανακαίνισης ή διακόσμησης ή σας βοηθά να βρείτε συγκάτοικο. Μπορεί επίσης να σας δώσει ένα μικρό σπρώξιμο αν σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε τη δική σας οικογένεια.

Η Νέα Σελήνη μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να θέσετε νέες βάσεις στη σχέση σας με τους γονείς σας και να τις κάνει λιγότερο περίπλοκες. Ή μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια ανακάλυψη για τον εαυτό σας αν έχετε ξεκινήσει ψυχοθεραπεία. Είναι εκπληκτική ιδέα να καθαρίσετε το σπίτι σας για την Άνοιξη αυτή τη Νέα Σελήνη. Είναι η τέλεια ευκαιρία για να πετάξετε ότι σας βαραίνει και να βαδίσετε στην Άνοιξη και το Καλοκαίρι με πιο ανάλαφρο βήμα. Από τις 18 έως τις 26 Απριλίου έχετε περισσότερη ενέργεια για να θέσετε όλα αυτά σε κίνηση για το σπίτι και την οικογένεια σας, έτσι φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε.

zwdia-fotia

Νέα Σελήνη στον Κριό 

 

ζώδια Υδροχόος

Αυτή η Νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει πολλή κίνηση και δραστηριότητα στη ζωή σας. Μπορεί να φέρει σημαντικά νέα, που σας βάζουν σε ένα νέο μονοπάτι για το καλοκαίρι. Ή μπορεί να σας φέρει μπροστά σε νέους ανθρώπους και σε συζητήσεις που θα σας εμπνεύσουν να μάθετε και να δοκιμάσετε νέα πράγματα.

Είναι η ιδανική εποχή για να προωθήσετε τα συμφέροντά σας μέσα από τα μίντια ή κερδίζοντας νέες και χρήσιμες επαφές και για να καθιερώσετε την επιρροή σας. Η Νέα Σελήνη σας βοηθά να κάνετε τις σωστές διασυνδέσεις και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Η καλύτερη περίοδος για δράση, όταν η Νέα Σελήνη χαρίζει άφθονη ενέργεια, είναι από τις 18 έως τις 26 Απριλίου. Γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τη στο έπακρο!

zodia-098

Νέα Σελήνη στον Κριό 

ζώδια Ιχθύες

Αυτή η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι εδώ για να αναζωογονήσει τα οικονομικά σας και να δώσει στην αυτοπεποίθηση και την αίσθηση της αξίας σας μια δυναμική ώθηση! Είναι ο καιρός να πατήσετε ανανέωση στα κέρδη και στα έξοδά σας: τώρα μπορείτε να ζητήσετε την αύξηση που αντικατοπτρίζει τις ευθύνες σας ή αν έχει ήδη συμφωνηθεί ο μισθός ή η αύξηση, τώρα θα δείτε τα πρώτα χρήματα να μπαίνουν στον λογαριασμό σας και θα νιώσετε υπέροχα!

Τα χρήματα που παίρνετε τώρα είναι συνδεδεμένα με αυξημένες ευθύνες ή μια νέα θέση –ή μπορεί να ξεκινάτε κάτι δικό σας! Αυτή η Νέα Σελήνη στον Κριό σας δίνει την ευκαιρία να κόψετε τα αχρείαστα έξοδα. Καθώς αυξάνεται η αίσθηση της αξίας σας, μπορείτε επίσης να κάνετε μια νέα αρχή στις σχέσεις σας και στο σώμα σας, μέσω της οποίας θα νιώσετε ότι σας εκτιμούν περισσότερο οι άλλοι, όπως και εσείς οι ίδιοι θα εκτιμήσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Από τις 18 έως τις 26 Απριλίου είναι η καλύτερη περίοδος για να δράσετε και να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα προσόντα σας.

Διαβαστε στο  Μεγαλο Ωροσκόπιο Νεας Σελήνης τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot