Αστρολογος προβλεψεις 07/12 Πέμπτη

erwtikes

Κοινοποίηση:

Αστρολογος προβλεψεις 07/12 Πέμπτη

Την Πέμπτη, πολλοί εσάς θα συμμετέχετε σε μια συγκέντρωση ή θα παρακολουθήσετε μια σημαντική συζήτηση που θα αφορά το μέλλον ενός από τους συγγενείς σας ή από τους στενούς σας φίλους. Η ερωτική ζωή των περισσότερων από εσάς θα είναι ενδιαφέρουσα και θα εξελιχθεί με τον τρόπο που περιμένετε.

Σήμερα μπορεί να βιώσετε διάφορες εμπειρίες με τον/την αγαπημένο/η σας στο σπίτι. Τώρα θα μπορέσετε να αναπληρώσετε τη «ζημιά» από αυξημένα έξοδα ή χαμένα εισοδήματα. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή μέρα θα είναι επωφελής για οικονομικές πράξεις, χρήματα, οικονομικά έγγραφα και άλλα.

 

Οι νεαρές γυναίκες ή οι άνδρες άνω των 35 ετών θα έχουν μια ιδιαίτερη παρουσία στη ζωή ενός ατόμου που γεννήθηκε στα ζώδια των Διδύμων, του Υδροχόου ή του Ζυγού.

zodia-zvdia-22

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα μπορεί να σταθείτε αρκετά τυχεροί ώστε να κερδίσετε χρήματα ή να πάρετε ένα οικονομικό έγγραφο. Συμβουλή: να μην έχετε αυταπάτες και να είστε προσεκτικοί για παρεξηγήσεις ή άλλες παραλείψεις. Προσπαθήστε να μην βιαστείτε σήμερα. Αφήστε τα πάντα να εξελιχθούν με φυσικό τρόπο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, μπορεί να προκύψει σήμερα μια απροσδόκητη σύγκρουση οικονομικής φύσεως ή κάποια διαμάχη που θα σχετίζεται με αναπάντεχα έξοδα. Είναι πιθανό να αφορά κάτι εκτός προϋπολογισμού. Καλό θα ήταν σήμερα να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί σε ο,τιδήποτε σχετίζεται με τα χρήματα. Η Πέμπτη θα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μια αλλαγή στο σπίτι σας, να στολίσετε για τα Χριστούγεννα και άλλα.

Σήμερα κάποιο άτομο θα επηρεάσει αρνητικά εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σε μια σημαντική στιγμή για εσάς ή κατά τη διάρκεια κάποιας σημαντικής απόφασης. Την Πέμπτη, αποφύγετε να μοιραστείτε ή να συμμετέχετε σε μια σημαντική δέσμευση με ένα άτομο από άλλη τοποθεσία. Να είστε καλοί στην εργασία σας, ειλικρινείς και σωστοί σε όλα και προσπαθήστε να μην αφήσετε ανοιχτές υποθέσεις για αύριο.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να υπολογίσετε τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Θα υπάρξουν γεγονότα, που θα απαιτήσουν να ξοδεύετε με περισσότερη σύνεση. Σήμερα μπορείτε να συζητήσετε μελλοντικές δεσμεύσεις σχετικά με έγγραφα, συμβόλαια ή άλλα πράγματα οικονομικής φύσεως. Πολλοί από εσάς θα έχετε χρόνο για συναντήσεις και συνομιλίες με φίλους, κυρίως σε οικιακό περιβάλλον.

Διαβαστε το Γρηγορο Ωροσκοπιο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia