ταρω ερωτικες προβλεψεις 07/12 Πέμπτη Α

ταρω-κοσμος-taro

Κοινοποίηση:

ταρω ερωτικες προβλεψεις 07/12 Πέμπτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Υπάρχουν κάποια ζητήματα στο εργασιακό περιβάλλον σας, που σας χαλάνε την διάθεση. Με αυτές τις αστρολογικές συνθήκες, το ιδανικό θα ήταν, να μην κάνετε κάτι. Από τις 15 / 12 και μετά, όλες οι εντάσεις και το παρασκήνιο θα υποχωρήσουν. Κάτι σχετικό υπάρχει και την ερωτική σας ζωή, που μάλλον επικρατεί μια παρατεταμένη ασυνεννοησία. Οι μόνοι, ας αφήσουν τις ιδέες για μεγάλες αγάπες, και ας συγκεντρωθούν στα πρακτικά τους προβλήματα.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Γης

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Η καθημερινότητα σας, θα γεμίσει με νέο κόσμο και προτάσεις, που σίγουρα θα σας κάνουν να αισθανθείτε και πάλι ανανεωμένοι. Μια καλύτερη ψυχολογία …θα υπάρξει και ανάμεσα στα ζευγάρια, που είχαν πάρει αποφάσεις για δεσμεύσεις. Σε αυτό καταλυτικό ρόλο, θα παίξει και το χρήμα, που σας έρχεται άφθονο. Όσοι διατηρούν διπλές καταστάσεις, ας είναι προσεχτικοί στις υπερβολές.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε το Γρηγορο Ωροσκοπιο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Αν έχετε κάτι σοβαρό και ουσιώδες να πείτε στον άνθρωπο σας, αυτό το διάστημα, καλύτερα να το ξεστομίσετε άμεσα. Να το κρύβετε, με την ευχή ότι κάποια στιγμή αυτός θα το μαντέψει… μάλλον μπορεί να σας καθυστερήσει. Οι μέρες με έναν Άρη, να προχωράει στον Σκορπιό, εσείς θα δείτε πολλές αλλαγές που μόνο σε καλό θα σας βγούν. Αυτό έχει και το θετικό του αποτέλεσμα στα οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

zvdia-098

Καρκίνος : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Έχετε ξεπεράσει τις παλιότερες αισθηματικές αγκυλώσεις … και το μόνο που απομένει, είναι να πάτε την ζωή σας πιο κάτω, ακόμη και αν είστε μόνοι σας. Ίσως και τελικά να το χρειάζεστε για να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία. Όπως και να έχουν τα πράματα, μέσα την εποχή των εορτών- αλλαγής έτους, θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολύ καινούργιο κόσμο, που θα σας τραβήξει την προσοχή. Μεγάλη τύχη και εύνοια στα οικονομικά – εργασιακά σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Αέρα

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Λέων : ΤΟ ΑΡΜΑ

Θεαματικές οι αλλαγές που έρχονται στην ζωή σας …και χωρίς μάλιστα και την δική σας συμμετοχή. Ο άνθρωπος σας, πια από σχέση ισχύος, Αυτό θα σας δώσει και μια σειρά από εξελίξεις, που κάποιους θα τους οδηγήσουν και στα σκαλιά της εκκλησίας. Πολλές και ουσιαστικές και οι επανασυνδέσεις, που θα σα διώξουν τα άσχημα του παρελθόντος. Οι εργασιακές σας δράσεις, σας οδηγούν στην μόνιμη επιτυχία.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Παρθένος : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Εσείς το προηγούμενο διάστημα, βγήκατε από τα όρια σας και τις συνήθειες σας, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσετε την άλλη μεριά της σχέσης. Το αποτέλεσμα πάντως μέχρι τώρα, δεν σας έχει δικαιώσει. Καλό θα ήταν, μέχρι να λήξει αυτή η χρονιά, να έχετε πάρει τις τελικές σας αποφάσεις. Όσοι είναι μόνοι, μέσα στις επόμενες 2 – 3 εβδομάδες, θα βρεθούν αντιμέτωποι, με ένα ξεχωριστό φλερτ!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.