Αστρολογος προβλεψεις 08/12 Παρασκευή

love flames

Κοινοποίηση:

Αστρολογος προβλεψεις 08/12 Παρασκευή

Η Παρασκευή θα είναι μια εύθραυστη μέρα καθώς μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις ή διαφωνίες που μπορεί να βλάψουν εσάς ή τους αγαπημένους σας συναισθηματικά, να προκαλέσουν δάκρυα λύπης και άλλα. Με τέτοια συναισθηματική πίεση, μπορεί να πάρετε βιαστικές και ως επί το πλείστον παράλογες αποφάσεις.

Σήμερα οι καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε, θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στο μέλλον, με μια ενδιαφέρουσα και χρήσιμη εξέλιξη για εσάς. Πολλοί από εσάς μπορεί να ανησυχήσετε με δυσάρεστα νέα που θα σχετίζονται με κάποιο άτομο από τον κύκλο των συγγενών σας. Μπορεί να πάτε κάπου λόγω μιας δυσάρεστης περίστασης που θα σχετίζεται με μια γυναίκα.

 

Τα προβλήματα που θα προκύψουν την Παρασκευή σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, δεν θα είναι τυχαία. Η τύχη θα σας δώσει ένα σημάδι για το ποια πράγματα δεν έχουν πια θέση στη ζωή σας –άνθρωποι, δουλειά, σχέδια, και τα λοιπά. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσετε να ερμηνεύσετε τα σημάδια της τύχης. Πιθανόν σήμερα να λάβετε νέα από μακριά, τα οποία μπορεί να έχουν σχέση με κάποια από τις ελπίδες ή τις προσδοκίες σας.

zodia-zvdia-22

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα να περιμένετε συναντήσεις και συνομιλίες με φίλους. Αυτή θα είναι μια πολύ συναισθηματική ημέρα και γι ‘αυτό το λόγο ιδιαίτερα σημαντική για εσάς. Θα λάβετε κάποια νέα που περιμένατε. Σε γενικές γραμμές, η Παρασκευή θα είναι μια ενδιαφέρουσα και δυναμική μέρα γεμάτη με διάφορες συναντήσεις, διαδικτυακές ή τηλεφωνικές επαφές, ταξίδια.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα ίσως χρειαστεί να είστε πιο αποφασισμένοι σε θέματα που σχετίζονται με οικονομικές υποθέσεις ή δεσμεύσεις. Θα έχετε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες σχέσεις μεάτομα από τον επαγγελματικό σας κύκλο ή από κυβερνητικούς, τραπεζικούς και άλλους φορείς. Σήμερα, διάφορα γεγονότα θα σας γυρίσουν πίσω σε ευχάριστες ή δυσάρεστες στιγμές από το παρελθόν σας.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα δεσμευθείτε για πράξεις ή αποφάσεις που σχετίζονται με τα χρήματα. Σήμερα να περιμένετε ενδιαφέροντα γεγονότα και εμπειρίες και να περιμένετε μια υπόσχεση από κάποιον με τον οποίο έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Είναι πιθανόν να προκύψει μια συγκέντρωση που θα σχετίζεται με γενέθλια ήμε κάποια άλλη σημαντική γιορτή.

Διαβαστε το Γρηγορο Ωροσκοπιο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia