ταρω ερωτικες προβλεψεις 08/12 Παρασκευή Α

osiris-tarw

Κοινοποίηση:

ταρω ερωτικες προβλεψεις 08/12 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Αρχιερέας

Ουδείς δεν μπορεί να σας πείσει εύκολα. Είσαστε σε ένα σταυροδρόμι πόνου και αποφάσεων που πρέπει μέσα στο τρέχον έτος, να πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή. Αυτό που πρέπει σίγουρα να ξεχάσετε είναι το προβληματικό σας παρελθόν, που ταράζει κατά καιρούς τα ύδατα σας… αλλά μόνο επιφανειακά. Ασχοληθείτε και με την εργασία σας που χρειάζεται την προσοχή σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zodia-zvdia-22

 

ταρω – Ταύρος : Το Άρμα

Η θεραπεία της καρδιάς σας, θα έρθει από έναν πρώην σύντροφο σας, που έχει σκοπό να σας κάνει τις επίσημες προτάσεις για το μέλλον σας. Πολλοί είναι αυτοί που θα δεχτούν προτάσεις για γάμο ή συγκατοίκηση. Ένα καταπληκτικό χρονικό διάστημα, μέχρι και τις 22/12 που θα σας δώσει και ικανό χρήμα να ολοκληρώσετε με επιτυχία όλους τους σκοπούς σας. Εύνοια έχουν και οι ελεύθεροι, που το ίδιο διάστημα, θα μπλέξουν με νέα φλερτ.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

ταρω – Δίδυμοι : Η Δικαιοσύνη

Εσείς και το κοφτερό σας μυαλό, είστε αυτοί που θα πάρετε και τις καθοριστικές σας αποφάσεις, για την σχέση που διατηρείτε και που μάλλον σας έχει κουράσει σε όλα τα επίπεδα. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε τώρα, ίσως και να πρέπει να περιμένετε την λήξη του ανάδρομου Ερμή γύρω στις 23/12. Ευτυχείς είναι οι ελεύθεροι και οι εργένηδες, που δεν έχουν για τίποτα ιδιαίτερο να αγωνιούν αυτήν την εποχή. Τα καλύτερα από τον νέο χρόνο πλησιάζουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zwdia-092

ταρω – Καρκίνος : Η Εγκράτεια

Οι λογομαχίες που έχουν πάρει μέρος και τρίτοι, μέσα στην σχέση σας, είναι και η βασική αιτία που με τον άνθρωπο σας, έχετε παγώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Όποιος και να το επέτρεψε αυτό … θα πρέπει και να το διορθώσει. Εσείς από την δική σας πλευρά κάντε άμεσα τις δικές σας κινήσεις. Με τον ανάδρομο Ερμή σε πλήρη εξέλιξη σίγουρα θα δείτε και πολλές αλήθειες. Το μόνο καλό είναι μια είδηση, που θα σας βοηθήσει οικονομικά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-zodia-33ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ταρω – Λέων : Η Δύναμη

Είσαστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του. Ο άνθρωπος σας, έχει έναν προβληματικό χαρακτήρα και μάλλον έχει έρθει η ώρα, να πείτε τα πράματα όπως τα αισθάνεστε. Όσοι έχουν και μια ακόμη παράλληλη κατάσταση, στην ζωή τους, δεν θα πρέπει να ρισκάρουν μέσα από υπερβολικές επικοινωνίες και συναντήσεις, ότι έχουν χτίσει μέχρι τώρα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Οι Εραστές

Όλο το υπόλοιπο του Δεκεμβρίου, θα σας δώσει πολλές και καλές οικονομικές ανάσες, που θα σας ανοίξουν τους δρόμους, για όλα αυτά που σας απασχολούν, ίσως και μήνες. Κάποιοι, θα ευκολυνθούν… για να αποφασίσουν γύρω από γάμο, ή επέκταση οικογένειας. Η καλή τύχη, θα χτυπήσει και την πόρτα των μόνων, μέσα από μια σημαντική γνωριμία που με ταχείς ρυθμούς θα γίνει μεγάλη αγάπη.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε το Γρηγορο Ωροσκοπιο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.