Αστρολόγος προβλέψεις 16/05 Τετάρτη

afroditi-ixtheis-zvdia-astrologia

Αστρολόγος προβλέψεις 16/05 Τετάρτη

Αστρολόγος Την Τετάρτη θα είστε προετοιμασμένοι εκ των προτέρων, για περισσότερες υποχρεώσεις με την οικογένειά σας.

Κάποιοι θα δοκιμάσουν την υπομονή σας με τα ηλίθια ή ανόητα σχόλια και τις ενέργειες τους. Κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις θα κάνουν την ημέρα σας όμορφη και αξιομνημόνευτη.

Μην σκεφτείτε τα προβλήματα ή τις ανησυχίες σας σήμερα. Όλα θα βρουν τη λύση τους όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή για αυτό.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα, θα έχετε διάφορες οικονομικές σχέσεις με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Να περιμένετε ότι θα λάβετε σημαντικά νέα ή πληροφορίες. Η ημέρα υποδεικνύει εισπράξεις μετρητών για τις οποίες θα έχετε πληροφορίες από πριν.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε σήμερα στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα έχετε μια σημαντική συζήτηση, συνάντηση ή επίσκεψη. Θα παρακολουθήσετε την εξέλιξη των προβλημάτων υγείας ενός ατόμου που είναι συγγενής ή φίλος σας. Σήμερα θα είναι μια κατάλληλη μέρα για να προχωρήσετε στην υλοποίηση σημαντικών σχεδίων και καθηκόντων (κυρίως εκείνων που σχετίζονται με την εργασία σας).

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα, θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε πολλά από τα σχέδια και τις προσδοκίες σας. Σήμερα θα πρέπει να βασιστείτε στη βοήθεια άλλων. Την Τετάρτη θα βιώσετε μια ευχάριστη έκπληξη συναισθηματικής φύσεως. Θα προκύψουν ενδιαφέροντα γεγονότα σε σχέση με τους φίλους σας.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων την Τετάρτη, θα ασχοληθείτε με προγραμματισμένες ενέργειες που θα αφορούν το σπίτι σας. Θα αισθανθείτε ικανοποιημένοι με όσα έχετε επιτύχει, αρκεί να μην επιλέξετε να περάσετε την ημέρα σας χωρίς να κάνετε τίποτα. Μια νέα γνωριμία που θα κάνετε σήμερα, θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα έχει ιδιαίτερη σημασία στο μέλλον. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα μπορεί να σχετίζονται με την αποκάλυψη μυστικών, αθέμιτων ή κακόβουλων ενεργειών από άτομα στο χώρο εργασίας σας ή να έχουν κάποια σχέση με την οικογένειά σας.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Ν Σελήνη 15/05 τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75