Αστρολογος προβλεψεις 23/11 Πέμπτη

chess

Κοινοποίηση:

Αστρολογος προβλεψεις 23/11 Πέμπτη

Την Πέμπτη θα έχετε περισσότερες ανησυχίες για να ολοκληρώσετε τα καθημερινά σας καθήκοντα. Κάποιοι από εσάς μπορεί ακόμη και να εξετάσετε σοβαρά το ενδεχόμενο να μην κάνετε κάποια από αυτά. Σήμερα μπορεί να πάρετε απογοητευτικές ή ψευδείς πληροφορίες σχετικά με ένα παιδί. Οι περισσότεροι από εσάς θα μπορέσετε να επιτύχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα στην εργασία ή στη διδασκαλία σας.

Οι εκπλήξεις σήμερα μπορεί να προέλθουν από μια πρόταση ή ένα απόκτημα που θα σχετίζεται με την εργασία σας. Οι άνδρες άνω των 35 ετών θα πρέπει να αποφεύγουν τη ζήλεια, τη δυσπιστία ή οποιοδήποτε είδους πίεσης στον/στηνσύντροφο ή τον/την σύζυγό τους.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχετε πιθανώς μια δυσάρεστη ή προβληματική ημέρα σε σχέση με ταξίδια. Είναι πιθανόν επίσης να προκύψουν προβλήματα στη μετακίνηση ενός ατόμου που είναι συγγενής ή φίλος σας. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή μέρα θα είναι πιο περίπλοκη, με πιθανότητες σύγκρουσης ή με δυσκολίες στις σχέσεις με ένα άτομο από την οικογένειά σας.

zodia-zvdia-22

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις  Χειμωνας 2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω καλό θα ήταν να περάσετε λίγο χρόνο έξω από το σπίτι σας. Τα καλά πράγματα για σας σήμερα θα συμβούν έξω με άλλους ανθρώπους, φίλους ή συγγενείς. Η μέρα θα σας χαροποιήσει λόγω κάποιας προσωπικής επιτυχίας, καλών ειδήσεων, τύχης ή απροσδόκητων συναντήσεων με ενδιαφέροντα άτομα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η μέρα θα φέρει περισσότερες οικογενειακές δεσμεύσεις. Σήμερα μπορείτε να περιμένετε συναντήσεις, συνομιλίες ή ραντεβού που θα σχετίζονται με συγγενείς. Μπορεί να προκύψει μια συγκέντρωση ή μια δυναμική επαφή που θα σχετίζεται με τη γυναίκα. Είναι μια καλή μέρα για να μείνετε λίγο μόνοι σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα, θα έχετε περισσότερες προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές συναντήσεις και επαφές. Θα προτιμήσετε να δεχτείτε κόσμο στο σπίτι σας παρά να πάτε εσείς κάπου. Η σημερινή θα είναι μια επιτυχημένη και ευνοϊκή μέρα για διάφορα εγχειρήματα, αρκεί να έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα και να έχετε αρκετή βούληση για την υλοποίηση τους. Η πρόταση ή τα νέα που θα λάβετε σήμερα θα αποτελέσουν λόγο σοβαρού προβληματισμού και κρίσης γεγονότων και ανθρώπων.

Διαβαστε το Γρηγορο Ωροσκοπιο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098