Αστρολόγος προβλέψεις 25/05 Παρασκευή

zwdia

Κοινοποίηση:

Αστρολόγος προβλέψεις 25/05 Παρασκευή

Αστρολόγος Αυτή την Παρασκευή οι περισσότεροι θα νιώθετε αρκετά συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Ίσως να μην θέλετε να επιστρέψετε σε εμπειρίες και αναμνήσεις του παρελθόντος που σας έχουν πληγώσει, για να μην αναζητήσετε ανθρώπους που έχετε να επικοινωνήσετε καιρό.

Η μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα και θα διέπεται από τύχη, για όσους φροντίζουν να έχουν καθαρό το πνεύμα και τη συνείδησή τους. Ενδείκνυται για να αναζητήσετε καινούργιες ιδέες και δραστηριότητες, ακόμα και να συνεργαστείτε με άτομα από διάφορα μέρη του κόσμου.

Να ξέρετε ότι κάθε αδιαθεσία που μπορεί να προκύψει σήμερα, θα είναι το αποτέλεσμα της μεγάλης πίεσης και έντασης που έχετε υποβάλει τον εαυτό σας.

zodia-zvdia-22

 

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα έχουν την επιθυμία και τον χρόνο για να συναναστραφούν με πολλά άτομα, άλλα που διαμένουν κοντά τους και άλλα σε απόσταση. Οι συναντήσεις που θα κάνετε θα αποδειχθούν ενδιαφέρουσες, χρήσιμες και σε κάποιο επίπεδο σημαντικές για το μέλλον σας. Ίσως να λάβετε ένα μικρό χρηματικό ποσό ή να ξοδέψετε κάποια χρήματα για τη διασκέδασή σας.

Αστρολόγος προβλέψεις

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, ίσως σήμερα να αντιμετωπίσουν κάποια συναισθηματικά προβλήματα ή προβληματισμούς. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες προστριβές επί αυτών με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Το βέβαιο είναι ότι όσα προκύψουν σήμερα δεν θα σας εκπλήξουν, γιατί θα είναι απόρροια πρόσφατων εντάσεων είτε της έλλειψης ειλικρινούς επικοινωνίας με τους αγαπημένους σας.

zwdia - love

Για όσους έχουν γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, θα είναι εξαιρετικής σημασίας όσα γεγονότα, συναντήσεις ή μετακινήσεις προκύψουν σήμερα – ειδικά όσα θα σχετίζονται με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Να αναμένετε στη διάρκεια της ημέρας μια σημαντική είδηση ή εξέλιξη, που θα αφορά κάποιον συγγενή σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να χρειαστεί να ταξιδέψετε ή να μετακινηθείτε για οικογενειακούς λόγους.

Αστρολόγος προβλέψεις

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των ιχθύων, είναι πιθανό να βιώσετε σήμερα μια αναπάντεχη ανησυχία ή θλίψη. Αφορμή για αυτό θα είναι ένα γεγονός που θα αφορά ένα άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος. Αν κάποια στιγμή νιώσετε να θίγεστε βαθύτατα σήμερα, να ξέρετε ότι το άτομο που το προκάλεσε δεν είχε αυτή την πρόθεση. Κατά πάσα πιθανότητα θα πρόκειται για μια παρορμητική αντίδρασή του, που θα οφείλεται σε εκνευρισμό ή έντασή του.

Διαβαστε στο Ερωτικό Ωροσκόπιο  Ιούνιος 2018  αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44