Αστρολόγος προβλέψεις 26/07 Πέμπτη

zwdia-sxesi

Αστρολόγος προβλέψεις 26/07 Πέμπτη

Αστρολόγος Η Πέμπτη θα είναι μια καλή μέρα για την οργάνωση των ταξιδιωτικών σας σχεδίων και καθηκόντων. Θα προκύψει κάποιος λόγος που θα σας κάνει να σκεφτείτε καλύτερα κάποια πράγματα, ώστε να μην προκληθούν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Σήμερα, τα γεγονότα που θα προκύψουν από διάφορα μέρη μπορεί να αποτελέσουν λόγο για να εξετάσετε τις μελλοντικές σας ενέργειες. Τα σχόλια ή οι υποσχέσεις που θα γίνουν από άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Υδροχόου, των Διδύμων ή του Ζυγού μπορεί να σας κάνουν να λυπηθείτε.

Μια απροσδόκητη απώλεια θα σας δείξει ότι έχετε υπερεκτιμήσει κάποιες από τις επιλογές και τις επιθυμίες σας. Η μέρα φέρνει καλή τύχη στους άντρες άνω των 35 ετών –ανάλογα βέβαια με την αξία τους.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις δεσμεύσεις και τις συζητήσεις σας. Είναι πιθανές κάποιες ανατροπές. Σήμερα, τυχόν οικογενειακά προβλήματα θα προκύψουν από λάθη ή ενέργειες του παρελθόντος. Η Πέμπτη υποδεικνύει επαφές με φίλους ή συγκεντρώσεις που σχετίζονται με αυτούς.

Αστρολόγος προβλέψεις 26/07 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε ένα τέλος σε μια ανησυχία. Αυτό είναι πιθανόν να συμβεί γιατί έχετε πάρει τη λογική απόφαση να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να προγραμματίσετε τις ενέργειές σας για τις επόμενες μέρες.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα μπορείτε να περιμένετε την εξέλιξη κάποιων σημαντικών δεσμεύσεων που σχετίζονται με χρήματα. Θα έχετε μια συνομιλία ή μια συνάντηση με κάποιον που θα σας πει σημαντικές ειδήσεις ή πληροφορίες. Η Πέμπτη θα είναι μια καλή μέρα για ερωτικές συναντήσεις και εμπειρίες. Η σύγκρουση με μια γυναίκα μπορεί να σας προκαλέσει δυσάρεστα συναισθήματα.

Αστρολόγος προβλέψεις 26/07 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε τα καθήκοντα ή τις δεσμεύσεις σας. Σήμερα, κάποια νέα από άλλο μέρος μπορεί να σας λυπήσουν ή να σας απογοητεύσουν. Να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας υποθέσεις, αν και η ημέρα δεν αποκλείει μια ευχάριστη έκπληξη. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να εκπληρώσετε μία από τις επιθυμίες σας που σχετίζεται με το σπίτι σας.

Διαβαστε  στο  Ολική έκλειψη Σελήνης  27/07 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera