Ολική έκλειψη Σελήνης – Ενα δραματικό μεγάλο σόου Α

νεα-σεληνη-ζωδιο-ταυρος-zwdia-ωροσκοπιο-2015-ζωδια-taro

Ολική έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Έχουμε μια ολική έκλειψη της Σελήνης στον Υδροχόο στις 27 Ιουλίου. Η έκλειψη αυτού του καλοκαιριού γίνεται σε μια Κόκκινη Πανσέληνο, φίλοι μου, έτσι είναι βέβαιο ότι θα δώσει ένα δραματικό, μεγάλο σόου!

Έχει πάνω της τα διακριτικά «Κίνδυνος» και «Υψηλή τάση», είναι επαναστατική, ασταθής, εκρηκτική και μπορεί να κάνει το αίμα σας να παγώσει!

Η Σελήνη θα είναι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, που είναι αποφασισμένος να φέρει αλλαγές. Αυτό σίγουρα θα ταρακουνήσει τα πράγματα. Τυχαίνει, επίσης, να είναι και η μεγάλη στιγμή στον ανάδρομο κύκλο του Άρη, όταν θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ήλιο στον Λέοντα –Ουπς!

zodia-zvdia-22

Ολική έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Προετοιμαστείτε, τα καταπιεσμένα συναισθήματα πρόκειται να βγουν από μέσα μας με εκρήξεις! Πώς τα πάτε με τη διαχείριση του θυμού; Είστε σε επαφή με τη σεξουαλικότητά σας; Τιμάτε τις επιθυμίες σας ή κάθεστε και περιμένετε μέσα στην αγανάκτηση; Ο κόσμος ξαφνικά βυθίζεται στη σιωπή, ακούτε ακόμα καλύτερα την θυμωμένη φωνή μέσα σας, την οποία αγνοούσατε για πολύ καιρό.

Αν ακολουθούσατε το λάθος μονοπάτι, αυτή η κόκκινη Σελήνη υπογραμμίζει με κόκκινο τους λόγους για τους οποίους πρέπει να μαζέψετε τώρα τα στρατεύματά σας και να αναθεωρήσετε τη στάση σας! Τι πρέπει να αλλάξει; Ώρα να βάλετε μπροστά την προσωπική σας επανάσταση!

Τα καλά νέα σε αυτή την έκλειψη της κόκκινης Σελήνης στον Υδροχόο είναι ότι βγάζει στην επιφάνεια το δηλητήριο που κατέστρεφε τις σχέσεις μας, τις σκέψεις μας, την κοινωνία.

Διαβαστε  στο  Ολική έκλειψη Σελήνης  27/07 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ολική έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Μόλις βγει στην επιφάνεια η αλήθεια, μπορούμε επιτέλους να αρχίσουμε να θεραπεύουμε και να πάρουμε διορθωτικά μέτρα. Είναι μια έκλειψη που κινητοποιεί. Φτάνετε σε ένα σημαντικό σημείο καμπής στη ζωή σας, σε μια περιοχή που ο θυμός έχει συσσωρευτεί και η αλλαγή έχει καθυστερήσει πολύ! Ώρα να κάνετε κάτι γι’ αυτό.

Αυτή η ολική έκλειψη της Σελήνης σηματοδοτεί την αποκορύφωση κάποιου θέματος που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2018. Πώς τα πήγατε από τότε; Τι έχετε καλλιεργήσει; Τι απέτυχε να ξεκινήσει; Ώρα να κάνετε μια απογραφή.

Κόκκινη Σελήνη στον Υδροχόο

Πώς, λοιπόν, θα σας επηρεάσει αυτή η έκλειψη της κόκκινης Σελήνης στον Υδροχόο; Τι θα βγει στο φως για εσάς; Πού πρέπει να αναθεωρήσετε τη στάση σας; Διαβάστε στην αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σας:

taro-zodia-098

έκλειψη Σελήνης  ζώδια Κριός

Μια φιλία μπορεί να καταρρεύσει υπό αυτή την ολική έκλειψη της Σελήνης, αγαπητοί Κριοί, και μπορεί να έχει να κάνει με διαφορές στα οικονομικά ή διαφορές σε αξίες και προτεραιότητες. Αν είστε θυμωμένοι με κάποιον φίλο σας ή αν εσείς και κάποιος άλλος δεν συμφωνείτε σε κάτι, όλη η ένταση μπορεί να φτάσει τώρα στο αποκορύφωμα και να σηματοδοτήσει ένα σημαντικό σημείο καμπής στη φιλία σας. Δεν είναι η ώρα να υποκύψετε στην πίεση.

Τιμήστε τις δικές σας επιθυμίες! Εναλλακτικά, μπορεί να αφορά τη δική σας πικρία για ένα όνειρο που δεν έχει γίνει πραγματικότητα ή για μια παραγκωνισμένη φιλοδοξία σας για μια καλύτερη ζωή, που τώρα θα βγουν με βίαιο τρόπο στην επιφάνεια. Είναι καιρός να πείτε αντίο σε καταστροφικές επαφές και σε ιδανικά που πλέον έχουν αλλοιωθεί. Η δική σας δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη διαφορά!

zwdia

έκλειψη Σελήνης ζώδια Ταύρος

Νιώθετε θυμό για το σημείο που βρίσκεστε στο μονοπάτι της ζωής, αγαπητοί Ταύροι. Αυτή η κόκκινη Σελήνη ρίχνει φως στις φιλοδοξίες σας που δεν έχουν εκπληρωθεί και στην αίσθηση ότι δεν έχετε τιμήσει την επιθυμία σας να επιτύχετε και να κερδίσετε τον σεβασμό. Μπορεί να νιώθετε θυμό απέναντι στους ανώτερούς σας –απέναντι σε γονείς ή προϊστάμενους– και πικρία για την επιρροή που έχουν πάνω σας. Είναι ώρα να αναγνωρίσετε ότι θέλετε περισσότερα στη ζωή σας.

Τιμήστε την επιθυμία σας να σκαρφαλώσετε στην κορυφή και να είστε εσείς αυτοί που έχουν τον έλεγχο της μοίρας σας αντί να αφήνετε τους άλλους να δίνουν τις διαταγές! Ένα πολύ ασταθές, αντιδραστικό στοιχείο χτίζεται μέσα σας και μπορεί να εκραγεί ανά πάσα στιγμή, ειδικά απέναντι σε φιγούρες εξουσίας. Αντλείστε δύναμη από μέσα σας, από τις ρίζες σας, το σπίτι και την πραγματική κλίση της ψυχής σας.

zodia-zvdia-yy

έκλειψη Σελήνης  ζώδια Δίδυμοι

Έχετε ένα τυφλό σημείο στην φιλοσοφία σας, αγαπητοί Δίδυμοι, και αυτό έχει χτιστεί γύρω από τον θυμό ή την πικρία, που επηρεάζουν τις πεποιθήσεις σας. Σαμποτάρει τις προσπάθειές σας να στραφείτε στους άλλους και εμφανίζεται με απρόβλεπτους τρόπους, όπως θα γίνει προφανές σε αυτή την έκλειψη. Μπορεί να νιώθετε πικρία απέναντι σε κάποιο πολύ σημαντικό άτομο ή με ανθρώπους που εμπλέκονται σε ένα έργο παγκόσμιο, που έχει να κάνει με τα μέσα ή με τις εκδόσεις.

Θα έχετε λάμψεις διαίσθησης που θα σας δραστηριοποιούν και θα πρέπει να ψάξετε για απαντήσεις στα όνειρά σας. Αν έχετε μέσα σας θυμό γιατί δεν έχει ικανοποιηθεί η επιθυμία σας να ταξιδέψετε, να μορφωθείτε ή να βρεθείτε μπροστά σε ευρύτερο κοινό, τότε ίσως είναι η ώρα να ανοίξετε τα κανάλια επικοινωνίας επί του θέματος. Μιλήστε γι’ αυτό, διαπραγματευτείτε και εκμεταλλευτείτε το δίκτυό σας. Ψάξτε στο άμεσο περιβάλλον σας για να βρείτε ιδέες για το πώς μπορείτε να βγάλετε από μέσα σας αυτές τις ανεπιθύμητες σκέψεις.

Διαβαστε  στο  Ολική έκλειψη Σελήνης  27/07 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-09098

έκλειψη Σελήνης  ζώδια Καρκίνος

Ποιον μπορείτε να εμπιστευτείτε, αγαπητοί Καρκίνοι; Όλο και περισσότερο χάνετε τη βεβαιότητά σας για την πίστη σας στους άλλους και για το αν οι άλλοι πρόκειται να εκπληρώσουν τις υποσχέσεις τους. Οι φίλοι σας είναι κάπως άστατοι αυτή τη στιγμή. Σας χρωστά κάποιος χρήματα; Παίζει κάποιος με την εξουσία που έχει πάνω σας ή σας κοροϊδεύει, ειδικά αν στηρίζεστε πάνω του;

Οι δεσμοί σας, συναισθηματικοί και οικονομικοί, έρχονται στο επίκεντρο σε αυτή την έκλειψη της Σελήνης, η οποία σας ωθεί να πάρετε τον έλεγχο αν τον έχετε δώσει αλλού. Ένας σύμμαχος ή κάποιος γνωστός μπορεί να σας εκπλήξει, να εκφράσει καταπιεσμένο θυμό για την δική σας αίσθηση αδυναμίας. Ήρθε η ώρα να πληρώσετε παλιά χρέη. Ψάξτε στα δικά σας ταλέντα και στους πόρους σας για δύναμη και για μια ώθηση στην αξία που δίνετε στον εαυτό σας.

taro-zodia-76

έκλειψη Σελήνης ζώδια Λέων

Τι φέρνουν οι άλλοι στη ζωή σας, αγαπητοί Λέοντες; Τι θέλετε από τη ζωή σας; Μια σχέση ή μια επαγγελματική ένωση μπορεί να τελειώσει σε αυτή την κόκκινη Σελήνη. Εάν η αγάπη σας είναι ισχυρή, τότε είναι ώρα να εκφράσετε τα παράπονά σας. Nα επανεξετάσετε πού κατευθύνεστε ως ζευγάρι και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

Καθώς τα βέλη με δηλητήριο πετούν τριγύρω, κάτι κάνει κλικ μέσα σας και σας δίνει τη σαφήνεια για να γυρίσετε όλη τη ζωή σας ανάποδα. Nα αναθεωρήσετε τους στόχους σας στην καριέρα και στις σχέσεις σας και την κατεύθυνση της ζωής σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε παλιές πικρίες που σας κρατούσαν μακριά από τους άλλους. Ο Ήλιος θα λάμψει πάνω σας στο τέλος. Η εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας, η εμφάνιση και η στάση σας κρατούν το κλειδί της αλλαγής σας.

Διαβαστε  στο  Ολική έκλειψη Σελήνης  27/07 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66