Ολική έκλειψη Σελήνης – Ενα δραματικό μεγάλο σόου Β

σχεσεις-συντροφος-zwdia-astrologia

Ολική έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

έκλειψη Σελήνης ζώδια Παρθένος

Ώρα να αντιμετωπίσετε μια ιδιαίτερα δυσάρεστη συνήθεια ή μια κατάσταση στην εργασία σας που σας θυμώνει πολύ, αγαπητοί Παρθένοι. Τι είναι αυτό που κάνετε; Ή αυτό που δεν κάνετε αλλά πρέπει, αντί να τρέχετε τριγύρω εξυπηρετώντας τους άλλους; Ο τρόπος που ζείτε σας εξουθενώνει και αν αισθάνεστε όλο και πιο κουρασμένοι, αδιάθετοι ή σαν δούλοι, κάτι πρέπει να αλλάξει. Μια ξαφνική κρίση στην υγεία σας μπορεί να σας οδηγήσει στη λήψη ορισμένων απαιτούμενων διορθωτικών μέτρων.

Χρειάζεστε περισσότερη ελευθερία στη ζωή σας και ίσως να πάρετε την απόφαση να ξεφύγετε σε αυτή την έκλειψη –είτε πρόκειται μόνο για διακοπές είτε ακόμα και να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας και να πετάξετε στο Τιμπουκτού! Μην ξεχνάτε όμως, θα πάρετε μαζί σας τις κακές, καθημερινές συνήθειές σας όπου κι αν πάτε. Το κλειδί βρίσκεται στη δική σας πνευματική αφύπνιση και εξέλιξη. Πάρτε χρόνο για να ξεκουραστείτε, να διαλογιστείτε και να φτάσετε στην απάντηση.

zodia-zvdia-22

έκλειψη Σελήνης ζώδια Ζυγός

Είναι μια κόκκινη Σελήνη που θα έχει επιρροή στην ερωτική ζωή σας, αγαπητοί Ζυγοί. Μπορεί να σηματοδοτήσει το τέλος μιας ερωτικής σχέσης. Ή μπορεί να κάνει καταπιεσμένες σεξουαλικές επιθυμίες να βγουν στην επιφάνεια ή να αποκαλύψει μια εντελώς διαφορετική πλευρά του ταιριού σας, που θα σας σοκάρει. Μπορεί να νιώσετε προδομένοι ή ότι η αίσθηση οικειότητας και εμπιστοσύνης έχει κλονιστεί. Ή μπορεί να νιώσετε απελευθερωμένοι.

Αυτή η έκλειψη έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει κυριολεκτικά τους σεξουαλικούς ή οικονομικούς δεσμούς σας. Ένα παιδί μπορεί να αντιδρά και να σας προκαλεί στρες ή ένα οικονομικό θέμα να φτάσει σε ένα σημείο κορύφωσης και να σας δείξει τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε τις απολαβές που περιμένετε. Κρατήστε δίπλα σας τους φίλους, τους συμμάχους και τους ανθρώπους που σκέφτονται σαν εσάς για να σας δώσουν δύναμη και διαύγεια.

Διαβαστε  στο  Ολική έκλειψη Σελήνης  27/07 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

έκλειψη Σελήνης ζώδια Σκορπιός

Μια μεγάλη αλλαγή γύρω από το σπίτι και την οικογένειά σας είναι γραμμένη στα αστέρια, αγαπητοί Σκορπιοί! Υπάρχει πολύς θυμός και δυσαρέσκεια μέσα στο σπίτι σας και όλα βγαίνουν στο φως σε αυτή την κόκκινη Σελήνη. Τελικά βλέπετε την έκταση του θυμού που έχετε απέναντι σε έναν γονέα και τις ενοχλητικές ή επαναστατικές επιρροές που λειτουργούν μέσα στην ψυχή σας. Ο/η σύζυγος ή ο/η σύντροφός σας μπορεί να σας κάνουν κάτι που δεν το περιμένατε.

Όποια αντιπαράθεση συμβεί στο σπίτι είναι βέβαιο ότι θα φέρει το παρελθόν στο επίκεντρο, αλλά αυτό είναι καλό γιατί θα απαλλαγείτε από αυτό το δηλητήριο που λιμνάζει μέσα σας. Οι στόχοι σας, η καριέρα σας και η θέση σας στον κόσμο ένα το κλειδί στα προβλήματά σας. Ποια είναι η κληρονομιά σας; Τι πρέπει να χτίσετε; Εάν είστε όντως στην βιομηχανία της οικοδόμησης, μπορεί να φτάσετε σε ένα σημαντικό σημείο τώρα.

zwdia

έκλειψη Σελήνης ζώδια Τοξότης

Εχθρότητα εκδηλώνεται παντού γύρω σας, αγαπητοί Τοξότες, επομένως είναι καλό να προσέχετε που βαδίζετε! Είναι μια αντιπαλότητα μεταξύ αδελφών; Είναι ανεπιθύμητα σεξουαλικά βήματα; Ή μήπως είναι άσχημες καταστάσεις με κάποιον γείτονα ή συνάδελφο; Τα γραφειοκρατικά και οι επικοινωνίες στη δουλειά φέρουν ισχυρό δηλητήριο και ξαφνικές αλλαγές στο γραφείο ή κάτι που θα πει ένας συνάδελφος σας μπορεί να σας εκπλήξει.

Όλα αυτά μπορεί να ξυπνήσουν παλιές σκέψεις θυμού. Ώρα να αντιμετωπίσετε κάποιον! Εάν το μυαλό σας είναι κολλημένο σε λούμπα, χρειάζεστε μια αλλαγή στο περιβάλλον σας, διακοπές για να καθαρίσετε το μυαλό σας. Ή έναν δικηγόρο… Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ένα βιβλίο, ένα σεμινάριο ή ένας ειδικός που μπορεί να σας βοηθήσει με το πρόβλημά σας μπορεί να είναι η απάντηση που θα σας φέρει φως και δύναμη.

zodia-zvdia-75

έκλειψη Σελήνης ζώδια Αιγόκερως

Θέματα με τα χρήματα φτάνουν σε μια κρίσιμη καμπή σε αυτή την έκλειψη της Σελήνης, αγαπητοί Αιγόκεροι. Αυτό μπορεί να σηματοδοτεί το τέλος μιας πηγής εισοδήματος ή την τελική πληρωμή ενός πολύ καθυστερημένου λογαριασμού. Ήρθε η ώρα να επανεκτιμήσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τους πόρους σας, ειδικά εάν αισθάνεστε ότι τα κέρδη σας δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική σας αξία ή ότι οι άλλοι δεν σας δίνουν αυτά που σας αξίζουν.

Είναι επίσης καιρός να επανεξετάσετε την αξία που δίνετε στα ταλέντα σας και σε διάφορα πράγματα και ανθρώπους στη ζωή σας. Μπορεί να έρθουν στο φως παλιές δυσαρέσκειες που έχουν προκύψει από συναλλαγές, ειδικά από χρέη, κοινές επενδύσεις ή οικονομικούς υποστηρικτές που βγαίνουν στο φως. Ένα παιδί, ένας εραστής ή ένα κερδοσκοπικό σχέδιο θα μπορούσε να προκαλέσει μια οικονομική κρίση και μια αλλαγή στις προτεραιότητές σας.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε  στο  Ολική έκλειψη Σελήνης  27/07 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

έκλειψη Σελήνης ζώδια Υδροχόος

Τα πράγματα σιγόβραζαν για καιρό, αγαπητοί Υδροχόοι, και μπορεί το ξέσπασμα να γίνει τώρα! Το έναυσμα γι’ αυτή την έκρηξη μπορεί να είναι παλιές δυσαρέσκειες και ανεκπλήρωτες επιθυμίες ή να προκύψει από το σπίτι και την οικογένειά σας, από έναν γονέα ή έναν συγκάτοικο, από την ιδιοκτησία σας ή ακόμα και από τη χώρα διαμονής σας.

Ένα τρέμουλο στα θεμέλια σας ταρακουνά, ανοίγοντας μια βαλβίδα πίεσης κάπου στο μυαλό σας. Ίσως ήρθε η ώρα να επανεξετάσετε τη στάση σας; Ίσως πρέπει να ανακατευθύνετε τις ενέργειές σας με πιο εποικοδομητικούς τρόπους; Ο συνηθισμένος τρόπος που κάνετε τα πράγματα φαίνεται να μην σας πηγαίνει πουθενά. Ώρα για αλλαγή στρατηγικής! Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή συνειδητοποίησης που θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο που χειρίζεστε τα πράγματα. Στραφείτε στους άλλους για να ρίξουν φως σε ό,τι πρέπει να αλλάξει.

zodia-zvdia-yy

έκλειψη Σελήνης ζώδια Ιχθύες

Η κόκκινη Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει επικοινωνίες που σοκάρουν και σκοτεινά μυστικά στο φως, αγαπητοί Ιχθύες! Φέρνει, επίσης, πνευματικές αποκαλύψεις που οφείλονται σε καταπιεσμένες επιθυμίες, στον θυμό και στη σεξουαλικότητα –δικών σας ή των άλλων– που βγαίνουν στην επιφάνεια και αρνούσασταν μέχρι τώρα να τις αναγνωρίσετε. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και ψάξτε για στοιχεία στα όνειρά σας. Μια τυχαία συνάντηση ή κάτι που θα πει κάποιος μπορεί να σας εκπλήξει και να σας αποκαλύψει ένα μυστικό.

Αν δεν νιώθατε τόσο καλά, προσέξτε τα ψυχοσωματικά συμπτώματα ή για περίεργες, παρασκηνιακές καταστάσεις. Μπορεί να αιφνιδιαστείτε τελείως από αυτό που θα συμβεί, αλλά μόλις μάθετε θα μπορέσετε να πάρετε τα κατάλληλα μέτρα. Μπορείτε να ξαναχτίσετε τη δύναμή σας με το να επικεντρωθείτε στις ικανότητές σας και σε πιο ολιστικές συνήθειες για να ανανεώσετε τη δουλειά και την υγεία σας.

Διαβαστε  στο  Ολική έκλειψη Σελήνης  27/07 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot