Αστρολόγος προβλέψεις 29/05 Τρίτη

zwdia

Αστρολόγος προβλέψεις 29/05 Τρίτη

Αστρολόγος Η Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για την ανάπτυξη των οικονομικών σας υποθέσεων και το ξεκαθάρισμα των καθηκόντων και των υποχρεώσεων σας που σχετίζονται με τα χρήματα.

Σήμερα θα μπορέσετε να επιτύχετε πολλά, αρκεί να μην επηρεάζεστε πολύ από τα συναισθήματά σας. Σήμερα, μπορεί να οδηγηθείτε σε αδιέξοδο εξαιτίας τους, από το οποίο θα δυσκολευτείτε να βγείτε. Η Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με επισκευές, να αγοράσετε κάτι για το νοικοκυριό σας, να κάνετε κάτι σε σχέση με την περιουσία ή τα φορολογικά σας αρχεία.

Πολλοί από εσάς θα πάρουν μέρος σε κάποιο σημαντικό γεγονός, που σχετίζεται με μια γυναίκα: γενέθλια, γιορτή, επέτειο και τα λοιπά.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα, θα εστιάσετε την προσοχή σας σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, στην ολοκλήρωση συγκεκριμένων εργασιών. Όπως προείπαμε, ο μεγαλύτερός σας εχθρός θα είναι τα συναισθήματα σας, οπότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα τα έχετε υπό έλεγχο. Η Τρίτη μπορεί να σας εκπλήξει με δυσάρεστες ειδήσεις για την κατάσταση της υγείας κάποιου γνωστού σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 29/05 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα, θα έχετε μια επιτυχημένη ημέρα στη δουλειά σας. Η Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για μια παρουσίαση, μια συνέντευξη για μια καινούργια θέση ή δουλειά, για εξετάσεις και τα λοιπά. Σκεφτείτε περισσότερο σήμερα πριν πάρετε μια απόφαση, πριν δώσετε μια υπόσχεση ή γενικά πριν συμμετάσχετε σε κάτι. Τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα θα είναι το αποτέλεσμα της ανυπομονησίας ή της νευρικότητάς σας.

zwdia-fotia

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου η Τρίτη θα φέρει ενδιαφέρουσες εμπειρίες στην επικοινωνία σας με ανθρώπους από διαφορετικά μέρη, πόλεις και χώρες. Η σημερινή θα είναι επίσης μια καλή ημέρα για ταξίδια αν χρειαστεί. Σήμερα θα εξαρτάστε (με την καλή έννοια) από τις ενέργειες και τις αποφάσεις των φίλων σας. Οι νέες σας γνωριμίες θα πάρουν μια ενδιαφέρουσα τροπή.

Αστρολόγος προβλέψεις 29/05 Τρίτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Τρίτη θα είναι μια σημαντική ημέρα με μεγαλύτερες ευθύνες ή δεσμεύσεις που θα καθορίσουν την εξέλιξη των γεγονότων στο εγγύς μέλλον. Σήμερα θα έχετε μια δέσμευση με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα που θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, ανεξάρτητα από τη φύση της. Μια αγχωτική κατάσταση θα σας προκαλέσει για λίγο σύγχυση, αλλά θα είστε σε θέση να αντιδράσετε επαρκώς και να κάνετε ό, τι είναι καλύτερο σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκόπιο Πανσελήνου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65