Πανσέληνος 29/05 Β Μεγαλο Ωροσκόπιο

ωροσκοπιο-2015-taro

Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη

ζώδια Ζυγός

Ο Δίας είναι στο ζώδιό σας φέτος και μπορεί να έχετε κουραστεί να ακούτε ότι είστε το πιο τυχερό ζώδιο του 2018… Αλλά είστε! Ακόμα κι αν μόλις περάσατε λίγους μήνες σκληρών χτυπημάτων –αυτός είναι ο ανάδρομος κύκλος του Δία και ο Κρόνος που σκοπεύει να σας διδάξει έναν νέο τρόπο σκέψης– θα κοιτάτε πίσω σε αυτή την περίοδο κάποια μέρα και θα σκέφτεστε ότι ήταν η αρχή νέων και θαυμάσιων πραγμάτων! Αυτή η Πανσέληνο σας φέρνει μια σημαντική επικοινωνία. Αυτή μπορεί να σχετίζετε με κάποια νέα ή με μια συζήτηση που πρέπει να κάνετε. Ή μπορεί να είστε έτοιμοι να παρουσιάσετε τις νέες ιδέες σας, ένα βιβλίο ή ένα μπλογκ στον κόσμο. Τολμήστε να περάσετε στο άγνωστο!

Τι σημαίνει η Πανσέληνος στον Τοξότη για τους Ζυγούς: Φροντίστε να κυκλοφορείτε και να δικτυώνεστε και να κοινωνικοποιείστε, καθώς μπορεί να συναντήσετε μερικούς πολύ σημαντικούς και εξυπηρετικούς ανθρώπους. Είναι μια σπουδαία στιγμή για να ξεκινήσετε σπουδές, να μάθετε κάτι τεχνικού χαρακτήρα, για να γράψετε και να επικοινωνείτε γενικότερα.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκόπιο Πανσελήνου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

zodia-zvdia-22

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη

ζώδια Σκορπιός

Έχετε περάσει τόσα οικονομικά εμπόδια τα τελευταία δυο χρόνια, που δεν έχετε ανάγκη να σας τα υπενθυμίσουμε. Η Πανσέληνος είναι εδώ για να σημάνει το τέλος τους, αν και δεν θα έρθει αμέσως. Μπορεί να έχετε ένα τελευταίο βαρύ λογαριασμό, αλλά αν όντως έρθει, είναι κάτι που περιμένατε και είστε πρόθυμοι να πληρώσετε για να κερδίσετε κάτι πολύ μεγαλύτερο. Ή μπορεί να ανταμείβεστε τελικά οικονομικά για όλη την υπομονή σας και τη σκληρή δουλειά σας! Ακόμα και μια μικρή ανταμοιβή θα σημαίνει πολλά για εσάς και για την αξία σας τώρα. Πάρτε κουράγιο, αγαπητοί Σκορπιοί. Κάποιος εκεί έξω φροντίζει για το συμφέρον σας!

Τι σημαίνει η Πανσέληνος στον Τοξότη για τους Σκορπιούς: Μπορεί να λάβετε ένα οικονομικό μπόνους ή ακόμα και ένα απροσδόκητο δώρο. Προσέξτε να μην κάνετε πολλά και επιπόλαια έξοδα. Είναι η ιδανική στιγμή για να αναπτύξετε μια επιχειρηματική ιδέα και να την μοιραστείτε με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν.

taro-tarw

Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη

ζώδια Τοξότης

Αυτά είναι, αγαπητοί Τοξότες! Μπορεί να μην πιστεύετε ότι είναι σημαντικά ή μπορεί να είστε τόσο καταβεβλημένοι από τον σκληρό τρόπο διδασκαλίας του Κρόνου, που να μην σας νοιάζει. Παρ’ όλα αυτά, αυτή είναι μια σημαντική στιγμή υλοποίησης για εσάς. Τώρα έχετε καλύτερη αίσθηση του ποιοι είστε και τι θέλετε από τη ζωή. Μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι πλέον επιλογή, αλλά αυτά που παραμένουν έχουν πραγματική ουσία και είναι εδώ για να μείνουν. Χτίστε πάνω τους. Εάν θα παρευρεθείτε σε μια κοινωνική εκδήλωση, θα τιμηθείτε για τις γνώσεις και την εμπειρία σας. Οι άλλοι είναι στο πλευρό σας!

Τι σημαίνει η Πανσέληνος στον Τοξότη για τους Τοξότες: Καθώς αυτή η Πανσέληνος συμβαίνει στο δικό σας ζώδιο, είναι καιρός για νέα ξεκινήματα, για να αποφέρουν καρπούς όνειρα και επιθυμίες και για να θέσετε νέους στόχους για το επόμενο έτος. Μη φοβάστε να φτάσετε τη Σελήνη!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη

ζώδια Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να δώσετε πίσω, αγαπητοί Αιγόκεροι. Είναι επίσης καιρός να ανακαλύψετε κρυφές πτυχές του εαυτού σας. Μπορεί να εργάζεστε εθελοντικά για φιλανθρωπικούς σκοπούς ή μπορεί να αφήσετε για λίγο τη δουλειά σας για να κάνετε μια δραστηριότητα που σας τροφοδοτεί σε ψυχικό επίπεδο. Εάν είστε σε θεραπεία, περιμέντε μια σημαντική στιγμή ανακάλυψης, όταν θα έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με την σκιά του εαυτού σας. Αυτό που είναι καταπληκτικό είναι ότι, εάν έχετε εγκλωβιστεί όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό που πιστεύατε εσείς ότι αξίζει να κυνηγήσετε, πρόκειται να βιώσετε μεγαλύτερη ελευθερία –και ευκαιρία!– στην καριέρα σας και στην κατεύθυνση της ζωής σας!

Τι σημαίνει η Πανσέληνος στον Τοξότη για τους Αιγόκερους: Κάντε ένα διάλλειμα αυτή την Πανσέληνο για να ηρεμίσετε και να φέρετε γαλήνη στη ζωή σας. Ακούστε τα όνειρά σας, καθώς μπορεί να είναι προφητικά. Θα σας βοηθήσει πολύ και θα σας αναζωογονήσει το να μείνετε μόνοι, να βρεθείτε στη φύση και να βρείτε την αφθονία μέσα σας.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκόπιο Πανσελήνου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη

ζώδια Υδροχόος

Πού στέκεστε ανάμεσα στους φίλους σας, αγαπητοί Υδροχόοι; Σας σέβονται; Σας παρατούν; Ποιοι είναι οι αληθινοί σας σύντροφοι; Φαίνεται να συμβαίνει κάποιο σημαντικό δημόσιο γεγονός, το οποίο θα σας δείξει πού ακριβώς βρίσκεστε στον κοινωνικό κύκλο σας. Μπορεί απλώς να σας δώσει την τιμή και τον σεβασμό που σας αξίζει. Ή ίσως είναι καιρός να επισκεφτείτε έναν φίλο και να καθαρίσετε την ατμόσφαιρα, να επιστρέψετε μια χάρη ή να μπείτε σε έναν πολύ αποκλειστικό σύλλογο; Και αν η αυτός ο σύλλογος σας απορρίψει, να είστε βέβαιοι ότι δεν ήταν ο σωστός για εσάς. Ήρθε η ώρα να κατεβάσετε τις παρωπίδες και να ανοίξετε το μυαλό σας σε νέες δυνατότητες! Υπάρχουν πιθανότητες για ταξίδι ή για μια νέα εκστρατεία μάρκετινγκ!

Τι σημαίνει η Πανσέληνος στον Τοξότη για τους Υδροχόους: Είναι η ιδανική στιγμή για να βγείτε και να γνωρίσετε νέους φίλους και να δημιουργήσετε ένα νέο κοινωνικό δίκτυο. Θα έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε με ανθρώπους που είναι παθιασμένοι με τα ίδια πράγματα που είστε κι εσείς. Ένας ξεχωριστός νέος φίλος θα μπορούσε να μπει στη ζωή σας, ο οποίος θα διευρύνει τους ορίζοντές σας και θα σας φέρει μπροστά σε συναρπαστικές νέες δυνατότητες.

taro-zodia-76

Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη

ζώδια Ιχθύες

Έχετε το πάνω χέρι, αγαπητοί Ιχθύες; Έχετε έναν αέρα εξουσίας και φαίνεται πως όλοι στρέφονται σε εσάς για καθοδήγηση και συμβουλές! Είναι καιρός να αναλάβετε τον ηγετικό ρόλο σας πλήρως και σωστά. Ώρα να αναγνωρίσετε τις ευθύνες που κουβαλάτε και να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις. Έχετε εξελιχθεί αρκετά τα τελευταία δυο χρόνια και είστε πολύ καλό παράδειγμα για τους άλλους. Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σηματοδοτεί μια σημαντική επαγγελματική εκδήλωση ή μπορεί να είναι καιρός να κάνετε επίσημη μια σχέση. Όλοι πρόκειται να γίνουν εξαιρετικά γενναιόδωροι!

Τι σημαίνει η Πανσέληνος στον Τοξότη για τους Ιχθείς: Μπορεί να υπάρξουν καλά νέα για την καριέρα σας, μια αλλαγή κατεύθυνσης ή μια επέκταση στην υπάρχουσα καριέρα σας. Είναι η ιδανική στιγμή να φέρετε στο φως τη δουλειά σας, να μην κρύβετε τα ταλέντα σας, αλλά να δείξετε τη μοναδικότητά σας και να αφήσετε τους άλλους να την αναγνωρίσουν.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκόπιο Πανσελήνου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot