Πανσέληνος στον Τοξότη 29/05 Μια πόρτα ανοίγει.

ζωδια-τοξοτης-zwdia-ωροσκοπιο

Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη

ζώδια Κριός

Τι θα γίνει, αγαπητοί Κριοί; Μήπως πολεμάτε με την αίσθηση ότι δεν υπάρχει νόημα σε κάτι τα τελευταία χρόνια; Αυτή η Πανσέληνος σας βάζει σε φιλοσοφική διάθεση και μπορεί να βρεθείτε σε βαθιά σκέψη για κάποια πράγματα. Ξέρουμε, δεν είναι και η αγαπημένη σας ασχολία. Σας αρέσει περισσότερο η δράση παρά η φιλοσοφία.

Αλλά καθίστε μια στιγμή και αναρωτηθείτε τι είναι σημαντικό για εσάς τώρα. Είναι καιρός, ας πούμε, να προχωρήσετε μπροστά σε μια σημαντική σχέση σας; Μια πόρτα ανοίγει.

zodia-zvdia-22

Τι σημαίνει η Πανσέληνος στον Τοξότη για τους Κριούς: Σχεδιάστε μια περιπέτεια ή ένα σημαντικό ταξίδι στο εξωτερικό. Συνδεθείτε με ανθρώπους από άλλες κουλτούρες. Μάθετε μια νέα γλώσσα. Επικεντρωθείτε στην πνευματική ανάπτυξή σας και βρείτε βιβλία, ταινίες, βίντεο που σας εμπνέουν. Είναι η ιδανική στιγμή να ερωτευτείτε με κάποιον ξένο.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκόπιο Πανσελήνου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Ταύρος

Αυτή είναι μια βαθιά και γεμάτη νόημα Πανσέληνος για εσάς, αγαπητοί Ταύροι. Δεν αγαπάτε την αλλαγή, αλλά θα πρέπει να είναι σαφές για σας τώρα ότι βρίσκεστε στο κατώφλι κάποιων μεγάλων θεμάτων ζωής! Ναι, αλλαγές! Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, για την ακρίβεια πρέπει να τις δουλεύετε για αρκετό καιρό πλέον. Αυτές μπορεί να αφορούν την υγεία σας ή το επόμενο επίπεδο μιας σχέσης σας και της εμπιστοσύνης σας μέσα σε αυτή. Είναι επίσης μια στιγμή αλήθειας για τα οικονομικά σας –ειδικότερα για τα δάνεια και τα δώρα. Απλώς κάντε ότι πρέπει να γίνει και, σας το υπόσχομαι, η ζωή θα γίνει πολύ καλύτερη!

Τι σημαίνει η Πανσέληνος στον Τοξότη για τους Ταύρους: Βρείτε τρόπους να συνδεθείτε πιο βαθιά με τους άλλους. Οικονομικά θέματα μπορεί να φτάσουν στο απροχώρητο και να απαιτούνται πράξεις. Προσέξτε τα έξοδά σας και μην βιαστείτε να μπείτε σε οικονομικές ή επαγγελματικές συνεργασίες. Μπορεί να πάρετε χρήματα από μια χορήγηση, μια επένδυση ή μια υποτροφία.

zwdia

Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη

ζώδια Δίδυμοι

Είναι μια σημαντική στιγμή για μια σχέση σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Ίσως να αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να βάλετε την κουλούρα; Οι Δίδυμοι προτιμούν να κρατούν ανοικτές τις επιλογές τους, γι’ αυτό, το καταλαβαίνουμε, είναι πολύ σημαντική στιγμή για εσάς. Ή μήπως αποφασίζετε ότι είναι η ώρα να πάρετε διαφορετικούς δρόμους; Ούτε αυτό κρατά ανοικτές τις επιλογές σας, ωστόσο. Ό,τι κι αν συμβεί, τα πράγματα πάνε καλά στην ερωτική ζωή σας. Μπορεί επίσης να σας περιμένει ένα σημαντικό γεγονός που θα σας φέρει σε επαφή με το κοινό, γεγονός που θα μπορούσε να απελευθερώσει την δημιουργικότητά σας.

Τι σημαίνει η Πανσέληνος στον Τοξότη για τους Διδύμους: Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον ξεχωριστό και να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Αυτό το άτομο θα σας φέρει τύχη και προσωπική ανάπτυξη. Είναι η ιδανική στιγμή να επεκτείνετε τον κοινωνικό κύκλο σας και να δείξετε στους ανθρώπους που βρίσκονται ήδη στη ζωή σας πόσο πολύ τους εκτιμάτε.

chartomantia-087

ζώδια Καρκίνος

Μήπως είστε στο κυνήγι εργασίας για καιρό, αγαπητοί Καρκίνοι; Ή ίσως δουλεύετε σαν το σκυλί και κανείς δεν σας έχει δει τελευταία; Ό,τι κι αν συμβαίνει, η προσπάθεια σας είναι έτοιμη να αποδώσει. Ένα σημαντικό έργο φτάνει στο τέλος του ή πρόκειται να μάθετε εάν η αίτησή σας είχε επιτυχία. Επίσης, έχετε τον Κρόνο να κοιτάει σοβαρά την υγεία σας, έτσι αν έχετε αφήσει πράγματα να ξεγλιστρήσουν, αυτή η Πανσέληνος πρόκειται σίγουρα να σημάνει κάτι που χρειάζεται προσοχή. Το αποτέλεσμα όλων αυτών θα είναι μια ζεστή και γλυκιά αίσθηση μέσα σας. Θα βρείτε μεγάλη τύχη στο σπίτι και στο οικογενειακό μέτωπο!

Τι σημαίνει η Πανσέληνος στον Τοξότη για τους Καρκίνους: Φωτίζει τη δουλειά σας και μπορεί να σας φέρει μια συναρπαστική νέα ευκαιρία. Μπορεί να αποφασίσετε να επιστρέψετε στα θρανία και να πάρετε περισσότερες πιστοποιήσεις, μπορεί να πάρετε μια προαγωγή ή κάποια καλά νέα που σχετίζονται με την εργασία σας.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκόπιο Πανσελήνου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη

ζώδια Λέων

Η ερωτική ζωή σας δεν ήταν εύκολη τώρα τελευταία και έμοιαζε περισσότερο με δουλειά παρά με διασκέδαση. Μήπως σας αρέσει κάποιος μεγαλύτερος; Αν ναι, είστε έτοιμοι να μάθετε πού στέκεται πραγματικά αυτός ο μικρός έρωτας σας. Εάν όμως περνούσατε μια δύσκολη περίοδο ή αν τα πράγματα προχωρούσαν κάπως αργά, αυτή η Πανσέληνος σας φέρνει κλείσιμο, σοφία και πιστοποιητικό συμμετοχής. Είστε έτοιμοι να μπείτε ξανά στο παιχνίδι και η τύχη σας πρόκειται να αλλάξει!

Τι σημαίνει η Πανσέληνος στον Τοξότη για τους Λέοντες: Τυχεροί τομείς είναι μια νέα επιχείρηση ή η επέκταση μιας υπάρχουσας. Μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας. Κάντε οτιδήποτε σχετίζεται με άθληση και διασκέδαση και αυτό θα αναδείξει τις παιχνιδιάρικες ιδιότητες που κρύβετε μέσα σας.

zwdia-taro-astra

ζώδια Παρθένος

Οικογενειακά θέματα σας έχουν δυσκολέψει για καιρό. Όπως κι αν ήταν η ζωή σας πριν, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχετε εστιάσει στο σπίτι και στην οικογένειά σας από το τέλος του 2014. Αυτή η Πανσέληνος σας φέρνει μια σημαντική στιγμή αλήθειας –είτε αφορά τη φροντίδα ενός γονέα, ένα έργο που αφορά το σπίτι σας είτε τις ευθύνες της δικής σας οικογένειας. Καλείστε να δεσμευθείτε ολόψυχα σε ό,τι είναι πιο σημαντικό για εσάς και να αναπτύξετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Υπάρχει ένα δοχείο με χρυσό για σας στο τέλος του ουράνιου τόξου!

Τι σημαίνει η Πανσέληνος στον Τοξότη για τους Παρθένους: Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να πείτε την αλήθεια σας στην οικογένειά σας ή στους ανθρώπους που βρίσκονται πιο κοντά σας. Μπορεί να λάβετε καλά νέα σχετικά με μια μετακόμιση ή μια μετεγκατάσταση σε άλλη πόλη ή χώρα. Κάντε κάτι διαφορετικό με τα έπιπλά σας, τον περιβάλλοντα χώρο σας για να σας χαρίζουν καλύτερη διάθεση.

Διαβαστε στο Μεγαλο Ωροσκόπιο Πανσελήνου τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot