Αστρολόγος προβλέψεις 31/07 Τρίτη

καρμα-σχεσεις

Αστρολόγος προβλέψεις 31/07 Τρίτη

Αστρολόγος Η Τρίτη θα είναι μια μέρα σοβαρής εργασίας, κατά την οποία οι εύκολες επιτυχίες του παρελθόντος δεν θα μπορέσουν να επαναληφθούν ξανά. Σήμερα βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις, όχι στην τύχη σας.

Σήμερα θα επέμβουν πολλοί άνθρωποι στη ζωή σας με πολλούς και διάφορους τρόπους. Μην παραφορτωθείτε με συναισθήματα που θα βιώσετε με δυσκολία. Προσέξτε την υγεία ή την προσωπική ζωή ενός παιδιού ή ενός εγγονιού. Οι συγκρούσεις που θα προκύψουν σήμερα θα σας συντρίψουν, γιατί δεν θα φταίτε ούτε για τη δημιουργία ούτε για την εξέλιξη τους.

Συμβουλή: Αφήστε τη σημερινή μέρα να εξελιχθεί με τον δικό της τρόπο και μείνετε απλά θεατές…

zodia-zvdia-22

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η Τρίτη θα είναι μια δυναμική και πολύ ενδιαφέρουσα μέρα. Να είστε έτοιμοι για συναντήσεις και εκδηλώσεις, για να δημιουργήσετε επαφές ή να κάνετε καινούργιες προτάσεις. Θα είναι μια καλή μέρα για να ταξιδέψετε. Εάν δεν ταξιδεύετε, να περιμένετε νέα από κάποιο άλλο μέρος που θα σας ευχαριστήσουν. Πάνω από όλα σήμερα, θα πρέπει να εξετάσετε καλά μια πληροφορία ή μια πρόταση.

Αστρολόγος προβλέψεις 31/07 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα, να περιμένετε την εξέλιξη μιας απροσδόκητης ενέργειας που θα περιέχει κάποιου είδους εξαπάτησης. Η μέρα θα είναι απρόβλεπτη για εσάς, οπότε αποφύγετε τυχόν συναισθηματικό ή ψυχολογικό άγχος. Η Τρίτη μπορεί να σας εκπλήξει με νέα σχετικά με έναν παλιό σας έρωτα. Η συμβουλή μας για σήμερα είναι: δώστε μια ευκαιρία σε κάτι καινούργιο…

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Οι περισσότεροι από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, την Τρίτη, θα βιώσουν οικογενειακές εκδηλώσεις ή συγκεντρώσεις ή θα έχουν δεσμεύσεις κυρίως με μία γυναίκα. Σήμερα, τα προβλήματα που θα προκύψουν στο σπίτι ή στην οικογένειά σας δεν θα επιλυθούν με συγκρούσεις. Εάν υπάρχει ήδη μια σύγκρουση σε εξέλιξη στη σχέση σας, κάντε παραχωρήσεις, ακόμα και αν δε φταίτε σε κάτι. Κάτι τέτοιο θα σας βοηθήσει να αποφύγετε περισσότερα προβλήματα.

Αστρολόγος προβλέψεις 31/07 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων την Τρίτη, θα πρέπει να επιλύσετε προβλήματα που σχετίζονται με συγγενείς. Αυτή η μέρα θα είναι περίπλοκη από πολλές απόψεις, καθώς μπορεί να εκπλαγείτε από μια δυσάρεστη είδηση ​​που θα σας ενοχλήσει ή θα σας απογοητεύσει. Αν δεν έχετε μεγάλες προσδοκίες για την ερωτική σας ζωή, σήμερα θα έχετε μια αρμονική μέρα. Παρακολουθήστε τα νέα και τα γεγονότα στο χώρο εργασίας σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-agni