Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018 Β

ζωδιο-ιχθυες-αφροδιτη-zwdia-αστρολογια-ωροσκοπιο-2015

Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018

Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018 ζώδια Ζυγός

Πότε μια χαλαρή σχέση μετατρέπεται σε μια κατάσταση ζωής ή θανάτου; Μπορεί κατά τη διάρκεια του πάθους, με την αίσθηση ότι βρίσκεστε στη μέση μια ταραγμένης θάλασσας χωρίς πυξίδα, να πιάνετε την πρώτη νύξη.

Η ατμόσφαιρα γίνεται ακόμα πιο έντονη καθώς η ηλιακή έκλειψη της 11ης Αυγούστου πλησιάζει. Η έκλειψη συμβαίνει στο σεξουαλικά δημιουργικό ζώδιο του Λέοντα και οι αδέσμευτοι Ζυγοί συναντούν αυτό το άτομο που φαίνεται πως κρατά όλα τα συστατικά του αληθινού έρωτα. Μπορεί κάπου εδώ να βρεθείτε υπό την επιρροή ενός ισχυρού ξορκιού που φέρνει πάθος.

zodia-zvdia-22

Παράλληλα φτάνει η ορθοδρόμηση του πονηρού Ερμή, επίσης στον Λέοντα, στις 18 και κάποιος μιλά καθαρά και δημιουργεί μια κατάσταση που χρειάζεται λύση. Δεν πιάνουν πλέον οι αδύναμες κινήσεις. Την ίδια ημέρα, ένα τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό ρίχνει περισσότερη βενζίνη στη φωτιά, αν αυτό μπορεί όντως να συμβεί. Είναι πάθος, ένστικτο και σεξουαλική επιθυμία που κρατούν ζωντανή τη φλόγα και η σεξουαλική ενέργεια είναι σχεδόν τόση όση είναι και η πίστη που έχετε στον εαυτό σας. Μα ναι, μια καυτή ερωτική σχέση κάνει θαύματα για την αυτοπεποίθηση και αυτός ο μήνας τελειώνει με αποκορύφωμα μια Πανσέληνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οι οποίοι οδηγούνται από τη φαντασία. Και συνεχίζεται ο ίδιος σκοπός.

Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018 ζώδια Σκορπιός

Γιατί σας ελκύουν τόσο οι απρόσιτοι και σκυθρωποί τύποι, Σκορπιοί; Στη δική σας περίπτωση, μπορεί αυτές οι βλοσυρές εκφράσεις και η σιωπή να δείχνουν την ανάγκη σας για το είδος του έρωτα αργής καύσης που να σας ελκύει τόσο πολύ.

Στις 11 Αυγούστου, μια ηλιακή έκλειψη στον ριψοκίνδυνο Λέοντα με την μόνιμα αισιόδοξη στάση του προς τον έρωτα μπορεί να σας κάνει να κάνετε μεταβολή και να αφήσετε πίσω σας αυτή τη στάση που δεν μπορεί πάντα να ερμηνευτεί.

Αυτή η βόλτα στην άγρια πλευρά συνεχίζεται όταν το τέταρτο της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο στις 18 σας βρίσκει να κολυμπάτε στα νερά της συναισθηματικής ελευθερίας και να το λατρεύετε. Συνήθως εσείς είστε αυτοί που περιμένετε την αγάπη να έρθει, αλλά λίγη επιθετικότητα διαρρέει αυτόν τον μήνα. Αυτή η νύχτα θέτει τον τόνο ολόκληρου του μήνα και δεν μπορείτε να σιγήσετε αυτή τη φωνή που προκαλεί του αδέσμευτους Σκορπιούς (ή και τους άτακτους δεσμευμένους) να κάνουν αυτό το νέο πρόσωπο να τους ερωτευτεί.

Ωστόσο, στις 26 Αυγούστου, μια Πανσέληνος στους Ιχθύς σας κάνει να αμφισβητείτε αυτή τη σχέση και να ψάχνετε τα σημεία εξόδου, αλλά δεν είστε ακόμα έτοιμοι γι’ αυτή την κίνηση.

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018 ζώδια Τοξότης

Τα άγνωστα κρεβάτια είναι εδάφη που κάνουν τους ατρόμητους Τοξότες να νιώθουν άνετα, ειδικά όταν πάνω τους συμβαίνει σεξ χωρίς όμως τις περιπλοκές του έρωτα. Με τον Άρη ανάδρομο στον Υδροχόο και στον Οίκο της επικοινωνίας σας, τα λόγια σας μπορεί να κλίνουν στην άτακτη πλευρά. Με τον κυβερνήτη σας Δία στον δωδέκατο Οίκο σας των μυστικών σχέσεων αλλά και του φύλακα άγγελού σας, η αυτοπεποίθησή σας αυξάνεται και αυτά τα λόγια δίνουν την υπόσχεση να οδηγήσουν τους δυο σας σε έναν άγνωστο προορισμό.

Στις 11 Αυγούστου, μια ηλιακή έκλειψη στον ριψοκίνδυνο Λέοντα ανοίγει και τους δυο σας στην άμεση αγάπη και η έλξη γίνεται τόσο καυτή και φωτεινή που χρειάζεστε αλοιφή για έγκαυμα. Θα νιώσετε (ξανά) ότι από το πουθενά βρήκατε επιτέλους το άλλο σας μισό.

Στις 18, ο Ερμής ορθοδρομεί και ο έρωτας αποκτά ακόμα περισσότερη σαφήνεια. Το μυαλό σας δουλεύει διαρκώς και είναι πολύ σημαντικό το ταίρι σας να βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς, γιατί είναι δύσκολο να προφτάσει εσάς, το γρήγορο πνεύμα σας και το περιπλανώμενο βλέμμα σας. Την ίδια ημέρα, ένα καυτό τέταρτο της Σελήνης ρίχνει το φως

του στον Οίκο των μυστικών σας και μια ανείπωτη υπόσχεση κρέμεται ανάμεσα σας. Η Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 26 Αυγούστου μπορεί να σας βρει πραγματικά ερωτευμένους.

taro-zodia-098

Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018 ζώδια Αιγόκερως

Στις 11 Αυγούστου, μια ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα αυξάνει το θάρρος σας και την προθυμία σας να πάρετε ρίσκα και ξεκινά μια εβδομάδα που θα σας μείνει αξέχαστη.

Ενώ βυθίζεστε σε φλογερές σεξουαλικές φαντασιώσεις, ο ολισθηρός Ερμής ορθοδρομεί στις 18 και οι πάντα προσεκτικοί Αιγόκεροι ρίχνετε κυριολεκτικά στις φλόγες το βιβλίο με τους κανόνες της σεξουαλικής συμπεριφοράς. Παρόλο που είστε επιφυλακτικοί σε θέματα καρδιάς, με τον ληστή του έρωτα Άρη στον Υδροχόο και στον δεύτερο Οίκο σας του ανήκεις σε μένα, μπορεί να αρπάξετε τα κλειδιά σας και να ακολουθήσετε την ερωτική προσέγγιση κάποιου που σας κοιτούσε όλο το βράδυ.

Στη ζωή υπάρχουν λίγες στιγμές τελειότητας, αλλά τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι πλησιάζετε όλο και πιο κοντά σε αυτή την τέλεια στιγμή και ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα στις 19 Αυγούστου σας κάνει να πιστεύετε ότι αυτή είναι σίγουρα μία από εκείνες. Σίγουρα βοηθάει πολύ που το δικό σας ζώδιο εμπλέκεται σε ένα μαγευτικό μεγάλο τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο να στηρίζουν αυτή τη σχέση. Αυτό που συμβαίνει όταν οι δυο σας ξεκινήσετε τις ερωτοτροπίες, μπορεί να σας κάνει να ζαλιστείτε. Προχωρήστε προσεκτικά από τώρα μέχρι την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 26 και προσπαθήστε να συντονίσετε τα όνειρά σας με αυτό το αίνιγμα για να πάρετε κρυφές απαντήσεις.

zodia-astra-tarot

Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018 ζώδια Υδροχόος

Ξεχειλίζετε πάντα από αυτοπεποίθηση και όταν το τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον κυβερνήτη σας Ουρανό ρίχνει αισθησιακή ενέργεια πάνω σας την 1η Αυγούστου, μπορεί να παρατηρήσετε κάποιον στην απέναντι πλευρά ενός γεμάτου δωματίου και να μην μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό να πέσετε μαζί του στο κρεβάτι. Για την ακρίβεια, δεν αντιστέκεστε, αλλά ξέρετε ότι αυτό δεν είναι αγάπη. Είναι ένστικτα μαζί με πάθος και τη δική σας ξεχωριστή τρέλα. Μην ξεχνάτε πως ο Άρης είναι ανάδρομος (και τρέχει ανεξέλεγκτος) στο δικό σας ζώδιο και κάνετε πράξη τα συναισθήματά σας με αυτόν τον πολεμιστή στο πλευρό σας.

Μια ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα και στον έβδομο Οίκο σας στις 11 αλλάζει τη δυναμική αυτού του δεσμού και αρχίζετε να σκέφτεστε (ξανά) την φράση στο τέλος του παραμυθιού: και έζησαν αυτοί καλά… Την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, έχουμε ένα ακόμα από αυτά τα προκλητικά αλλά σέξι τετράγωνα, αυτή τη φορά ανάμεσα στην Αφροδίτη στον πνευματικό ένατο Οίκο σας και στον σεξουαλικό Πλούτωνα στον παρασκηνιακό δωδέκατο. Μπορεί να νιώσετε ένα κύμα ηλεκτρικής ενέργειας να διαπερνά την σπονδυλική στήλη σας, που θα σας δέσει πιο σφιχτά με αυτό το άτομο. Παρά τα πυροτεχνήματα του Αυγούστου, εσείς οδηγείτε με την καρδιά σας και μια παγίδα που θέλετε να αποφύγετε είναι να δεσμευτείτε πολύ σύντομα.

Η Πανσέληνος στους Ιχθύς στις 26 Αυγούστου ρίχνει το φως της στον Οίκο του ανήκεις σε μένα και η αγάπη εντείνεται. Ξέρετε πώς να κάνετε την κάθε στιγμή καλύτερη από την προηγούμενη.

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζοδια-47078

Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018 ζώδια Ιχθύες

Για εσάς, ο έρωτας μοιάζει με κολύμπι σε ζεστή θάλασσα, σχεδόν σαν εμπειρία που θυμίζει την παραμονή στην κοιλιά της μητέρας σας. Τον περισσότερο καιρό ζείτε τη ζωή σας μέσα σε όνειρο και τώρα, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, μπορείτε σχεδόν να δείτε αυτό το όνειρο να προβάλετε στο ταβάνι της κρεβατοκάμαράς σας.

Όταν συμβεί η ηλιακή έκλειψη στον έκτο Οίκο σας της καθημερινής ζωής στις 11 Αυγούστου, ο πειρασμός μοιάζει να είναι παντού γύρω σας. Αν και είστε στα βαθιά μιας ερωτικής σχέσης, δεν μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό να προσθέσετε χαρακτήρες στην τρέχουσα αφήγηση της φαντασιακής ζωής σας.

Με τον Άρη στον δωδέκατο Οίκο σας των μυστικών επαφών, μια παλιά αγάπη μπορεί να βγει ξανά στην επιφάνεια. Μπορεί να μην εγκαταλείψατε ποτέ πραγματικά αυτό το πρόσωπο και, όταν ο Ερμής ορθοδρομήσει στις 18, νιώθετε ξαφνικά ότι έχετε μισοτελειωμένες δουλειές μαζί του. Μπορεί απλώς να θέλετε να βρεθείτε μια ακόμη φορά για ψευδοσυμφιλιωτικό σεξ ή, σε αυτή την περίπτωση, σεξ για να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο. Πείτε ότι το κάρμα ή ο καλός συγχρονισμός κάνουν τα μαγικά τους και μέσα στο κεφάλι σας αυτή η μικρή φωνή σας ουρλιάζει να παραδοθείτε σε αυτές τις άτακτες δραστηριότητες. Η Πανσέληνος στις 26 Αυγούστου στο δικό σας ζώδιο μπορεί να φέρει το τέλος σε αυτή τη σχέση της φαντασίας σας.

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love