Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018 Α

ζωδιο-zwdia-tarw-zodia-ne-night-stand

Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018

Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018 ζώδια Κριός

Πάντα έχετε κάτι να ασχοληθείτε, είτε πρόκειται για μια κανονική σχέση είτε για κάτι περιστασιακό. Εκτός κι αν το ταίρι σας μπορεί να σας κάνει να νιώθετε μοναδικοί, τα προβλήματα πάντα καραδοκούν.

Η 1η Αυγούστου φέρνει ένα τετράγωνο ανάμεσα στον κυβερνήτη σας Άρη και στον ασταθή Ουρανό και πρόκειται για ένα ξέφρενο τετράγωνο, που μπορεί να μετατρέψει μια χαλαρή επαφή σε φλογερή, ερωτική κόλαση. Μπορεί να ερωτευτείτε τρελά και γρήγορα αυτό τον μήνα. Όταν ο Ουρανός γυρίσει ανάδρομος στις 7, μπορεί να ακούσετε τις μακρινές καμπάνες που σας προειδοποιούν ότι η πορεία της ζωής σας πρόκειται να πάρει μια παράκαμψη.

zodia-zvdia-22

Εν τω μεταξύ, ενώ ο κυβερνήτης σας είναι ανάδρομος, δεν νιώθετε μόνο ότι βρίσκεστε σε αναστολή αλλά και σαν να βυθίζεστε σε ερωτική κινούμενη άμμο. Η ηλιακή έκλειψη στις 11 Αυγούστου είναι ένα σημείο καμπής και βρίσκεστε μπροστά στην απόφαση να μείνετε ή να φύγετε. Για εσάς, θα είναι μια δύσκολη επιλογή, γιατί η κλίση σας είναι πάντα προς περιορισμένες δεσμεύσεις (με άλλα λόγια, προς την πόρτα). Το ταίρι σας θα παραξενευτεί όσο κι εσείς από την ξαφνική απόφαση που θα πάρετε.

Η Πανσέληνος στους ονειροπόλους Ιχθύς στις 26 σας κάνει να σχεδιάζετε μια αισθησιακή έξοδο και αυτό, επίσης, μπορεί να καταλήξει με εσάς να μαζεύετε τα ρούχα σας και να βγαίνετε από την σκηνή.

Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018 ζώδια Ταύρος

Η θερμοκρασία της σχέσης σας έχει ρυθμιστεί σε χαμηλό βρασμό, αλλά όταν ένα τετράγωνο την 1η Αυγούστου ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό κάνει τον χαμηλό βρασμό κανονικό βράσιμο, συγκλονίζετε το ταίρι σας τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά.

Η 11η φέρνει μια ηλιακή έκλειψη στον πέμπτο Οίκο σας, που τραβά τα όρια πέρα από το συνηθισμένο. Αυτή η έκλειψη λαμβάνει χώρα στον ανέμελο Λέοντα και μπορεί να σας τυφλώσει ως προς το μονοπάτι που έχετε μπροστά σας, γεγονός τρομακτικό για τους πάντα προσεκτικούς Ταύρους. Ο Αύγουστος είναι 31 ημέρες καυτής ατμόσφαιρας, και δεν μιλώ μόνο για το κλίμα.

zwdia-765

Ο παραπλανητικός Ερμής ορθοδρομεί στις 18 και μαζί με ένα τέταρτο της Σελήνης την ίδια μέρα φέρνουν μια πρόταση που μπορεί να σας αιφνιδιάσει. Το ταίρι σας απαιτεί κάτι και ο συμβιβασμός φαίνεται αδύνατος μπροστά σε αυτή την όλα ή τίποτα στάση του.

Την επόμενη ημέρα, ωστόσο, ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα φέρνει την ήρεμη διάθεση που απαιτείται για να ξεκινήσετε έναν ερωτικό μαραθώνιο που θα σας δώσει την απάντηση. Μπορεί να προσπαθείτε να το κρύψετε, αλλά προτιμάτε να εξερευνάτε την σωματική πλευρά μιας σχέσης πριν ξεκινήσουν να ρέουν τα ποιητικά λόγια. Μιλώντας για κρύψιμο, το μαύρο, μεταξένιο μυστικό που κρατάτε δίπλα απ’ το κρεβάτι σας μπορεί να σας χρησιμεύσει σε περισσότερα από το βοήθημα που σας στέλνει στην χώρα της περιπλάνησης αυτό το μήνα.

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018 ζώδια Δίδυμοι

Φαίνεται πως είστε πάνω σε ένα κύμα άγριας ενέργειας στις 11 Αυγούστου, όταν η ηλιακή έκλειψη στο γενναιότερο απ’ όλα τα ζώδια, του Λέοντα, σας βρίσκει σε κατάσταση ανέμελης και πονηρής λειτουργίας. Αυτή η περσόνα είναι ιδιαίτερα δελεαστική για το ταίρι σας ή για οποιοδήποτε ταίρι που σας κοιτά από την άκρη του ματιού του.

Η ατμόσφαιρα φέρει μυστικά και με τον πονηρό Ουρανό στον Οίκο του παρασκηνιακού έρωτα, μπορεί να παγιδευτείτε στον δικό σας ιστό μυστικότητας. Καθώς είναι γνωστό ότι δεν είναι δύσκολο να παρασυρθείτε από τον πειρασμό, μπορεί να δείτε ότι ένα περιστασιακό φλερτ είναι η θετική εμπειρία που σας κάνει επιτέλους να διαπιστώσετε ότι ο ένας και πιστός σύντροφός σας είναι ο μοναδικός για εσάς.

Δεν είναι ότι διστάζετε ποτέ να πείτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, αλλά στις 18 ο κυβερνήτης σας Ερμής ορθοδρομεί στο ίδιο ζώδιο του Λέοντα και φέρνει αφθονία ευφορίας, ενθουσιασμού και χαράς. Η χαρά σας είναι μεταδοτική και το ταίρι σας κολλάει πυρετό του έρωτα από εσάς. Μια Πανσέληνος στις 26 Αυγούστου στους Ιχθύς σας στέλνει και τους δυο στην αναζήτηση ενός ασφαλούς και πολύ ιδιωτικού περιβάλλοντος, όπου μπορείτε πραγματικά να είστε ο εαυτός σας.

zwdia

Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018 ζώδια Καρκίνος

Με τον πολεμιστή της αγάπης Άρη να είναι ανάδρομος στον όγδοο Οίκο σας, η αγάπη είναι βαθιά, καυτή και γεμάτη νόημα. Σκέφτεστε ότι δεν μπορείτε να περιμένετε την επόμενη φορά και ίσως να μην μπορείτε. Η πεισματάρα θεά Αφροδίτη είναι στον τρίτο Οίκο σας της επικοινωνίας και μπορεί να περάσετε ένα μεγάλο μέρος του μήνα σας στέλνοντας μηνύματα που δείχνουν αληθινή αγάπη, αλλά ως επί το πλείστον, είναι ποιητικό πορνό.

Η ηλιακή έκλειψη ρίχνει φως στον Οίκο του ανήκεις σε μένα στις 11 Αυγούστου και σας προτρέπει να δραπετεύσετε από τα πάντα μαζί με το ταίρι σας. Όχι μόνο θέλετε αλλά πρέπει να χαλαρώσετε το σώμα σας με παραδοσιακό έρωτα, αλλά η δουλειά μπορεί να σας κρατά απασχολημένους. Ξεκινήστε αυτή τη βραδιά κάνοντας μασάζ ο ένας στον άλλο με ζεσταμένα αιθέρια έλαια, επικεντρωθείτε σε οποιαδήποτε ομάδα μυών και η κοιμισμένη τίγρης θα ξυπνήσει. Ποιος θα το φανταζόταν ότι ο ντροπαλός Καρκίνος μπορεί όντως να πάρει τον έλεγχο και να κάνει τον Αύγουστο τον πιο σημαντικό μήνα του έτους;

Ένα τέταρτο της Σελήνης στον παθιασμένο Σκορπιό και με τον Ερμή να ορθοδρομεί στις 18 ανοίξτε το δρόμο στην βαθύτερη πνευματική σύνδεση και σε μια εκστατική σεξουαλική εμπειρία. Η Πανσέληνος στις 26 Αυγούστου φέρνει ακόμα περισσότερα, ακόμα κι αν πιστεύετε ότι αυτό που έχετε βιώσει δεν μπορεί να ξεπεραστεί.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αυγουστος 2018 ζώδια Λέων

Όλοι γνωρίζουν ότι είναι σχεδόν αδύνατον να εξημερώσεις έναν Λέοντα, με το περιπλανώμενο βλέμμα του και το περιπετειώδες πνεύμα του. Στα μάτια των παρατηρητών, εσείς Λέοντες, μοιάζετε να έχετε ικανό και ολισθηρό παρουσιαστικό, παρουσιαστικό που δείχνει ότι δεν είναι εύκολο να προσκολληθείτε πουθενά, αλλά τα λόγια κάποιου ή οι σέξι μανούβρες του σας έχουν κάνει να κολλήσετε.

Ο Άρης, ο μεσάζων και ο φημισμένος ληστής της αγάπης, είναι ανάδρομος και προκαλεί τον αδιόρθωτο Ουρανό την 1η Αυγούστου. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μια διαφωνία. Μάθετε να παραδίνεστε, Λέοντες, αν θέλετε να παραμείνετε σε μια κατάσταση γλυκιά και αισθησιακή.

Μια ηλιακή έκλειψη στο δικό σας γενναίο ζώδιο στις 11 προκαλεί λαχτάρα και αν και οι καυτές νύχτες του Αυγούστου δεν χρειάζονται φωτιά, οι φλόγες φουντώνουν λαμπερές. Ο αδέσμευτος Λέοντας παρασύρει το ερωτικό ενδιαφέρον του σε μια αισθησιακή κατάσταση ευδαιμονίας μόνο με τα λόγια του, αλλά μπορεί να πρέπει να περιμένετε μέχρι την Πανσέληνο στις 26 Αυγούστου για να κατακτήσετε αυτό το πρόσωπο που αντιστέκεται. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να πιστέψετε ότι κάποιος σας έχει κάνει να θέλετε περισσότερα και εσείς οι δυο είστε στον δρόμο της ελεύθερης σχέσης που πάντα αναζητάτε.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018 ζώδια Παρθένος

Καθώς προχωράμε πιο βαθιά στο 2018, είστε εσείς, Παρθένοι, εκείνοι που νοσταλγούν περισσότερο απ’ όλους να βρεθούν στο μέρος που λαχταρούν όλοι να βρεθούν ξανά. Με μια ηλιακή έκλειψη στις 11 Αυγούστου στον δωδέκατο Οίκο σας του παρελθόντος και των κρυφών ερωτικών ιστοριών, μπορεί να έχετε μια επαφή με τον καιρό που πέρασε. Αν και το ξέρετε ότι πρόκειται για παγίδα, περπατάτε κατευθείαν μέσα σε αυτό το καυτό ιντερλούδιο. Μπορεί να μοιάζει με ρομαντικό παραμύθι, αλλά στην πραγματικότητα είστε στο δρόμο προς μια καυτή, ερωτική συνάντηση.

Αργότερα, ένα τέταρτο της Σελήνης στον παθιασμένο Σκορπιό μαζί με την ορθοδρόμηση του Ερμή στις 18 Αυγούστου κάνουν τους ντροπαλούς Παρθένους να εκφράσουν αυτό ακριβώς που νιώθουν. Αυτά τα άτακτα αστέρια υπόσχονται πολλά περισσότερα απ’ όσα μπορούν σίγουρα να πραγματοποιήσουν και μπορεί να βρεθείτε τρελά ερωτευμένοι με το παρελθόν. Την επόμενη ακριβώς ημέρα, ένα όμορφο τρίγωνο ανάμεσα στον Δία και τον Ποσειδώνα –με τη βοήθεια φρούτων καλυμμένων με σοκολάτα και σαμπάνιας– κλείνει τη συμφωνία. Ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι είστε εκεί ακριβώς που έπρεπε να βρίσκεστε.

Η Πανσέληνος στις 26 στους Ιχθύς και στον έβδομο Οίκο σας κάνει τον μαγνητισμό σας να κορυφωθεί και για ακόμα μια φορά σκέφτεστε το παραμυθένιο τέλος.

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love