Χαρτομαντεία, Mystic Tarrot. Πού οδηγούνται τελικά οι ερωτικές σχέσεις!

ταρω-ταρο-χαρτια-χαρτομαντεια

Χαρτομαντεία, Mystic Tarrot. Πού οδηγούνται τελικά οι ερωτικές σχέσεις!

Χαρτομαντεία, προβλέψεις για 1 – 2 εβδομάδες:

Κριός: ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΓΑΛΜΑ

Υπάρχουν ακόμη πολλά θέματα και καταστάσεις, που ο άνθρωπος σας δεν θέλει να σας αποκαλύψει. Το μόνο που έχετε και μπορείτε να κάνετε, είναι να περιμένετε, μέχρι να είναι έτοιμος να σας πει αυτά που πρέπει. Καλύτερα θα είναι και τα οικονομικά σας αυτήν την εποχή.
Ερωτική εύνοια: 99%

zodia-zvdia-22

Ταύρος: ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ

Μπορεί να υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή, μέσα στην προσωπική – δεσμευτική ζωή και καθημερινότητα του ανθρώπου σας, που θα σας ανοίξει ένα παράθυρο για εσάς, αλλά θα πρέπει να κινηθείτε με πιο σταθερούς ρυθμούς. Εσείς φροντίστε παραπάνω τα επαγγελματικά – σπουδές σας.
Ερωτική εύνοια: 97%

Δίδυμοι: ΤΑ ΣΕΛΙΝΙΑ

Εσείς που το έχετε ρίξει στην εργασία και στην διασκέδαση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να ανοίξετε και μια μικρή πόρτα, σε αυτούς που θέλουν να σας γνωρίσουν σε έναν πιο προσωπικό και ερωτικό επίπεδο. Όλα τα παλιά και τις άσχημες πια εικόνες του τότε, απλά διαγράψτε τες.
Ερωτική εύνοια: 100%

Καρκίνος: Η ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Δεν έχετε λόγο κανέναν να προσθέσετε μέσα στην ζωή σας, μια νέα προβληματική κατάσταση, απλά και μόνο για να λέτε ότι έχετε σχέση. Αυτό σας κάνει ακόμη πιο εσωστρεφείς εν τέλει. Ο καιρός απαιτεί από την δική σας την μεριά, παραπάνω σωφροσύνη και αγάπη για τον εαυτό σας.
Ερωτική εύνοια: 98%

Χαρτομαντεία, Mystic Tarrot. Πού οδηγούνται τελικά οι ερωτικές σχέσεις!

chartomanteia-44

Λέων: ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΡΤΕΣ

Μην ακούτε πια κανέναν για όλα αυτά, που έχετε κάνει στο παρελθόν. Τώρα αυτήν την καλή περίοδο, αν έχετε βρει κάποιον που να μπορείτε να εμπιστευτείτε και έχει κάποια από τα χαρακτηριστικά που σας γοητεύουν, τότε ανοίξτε τους δρόμους του έρωτα. Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην πορεία.
Ερωτική εύνοια: 97%

Παρθένος: ΤΑ 7 ΑΣΤΡΑ

Μην θέτετε τελικές ημερομηνίες, στον άνθρωπο σας, για να σας φέρει το αποτέλεσμα που εσείς θέλετε. Αν είναι σε κάτι έτοιμος, να είστε σίγουροι ότι θα σας το ανακοινώσει από μόνος του. Οτιδήποτε άλλο θα ήταν περιττή πίεση. Από την νέα εβδομάδα, θα έρθουν και φρέσκιοι έρωτες που θα γοητεύσουν τους εργένηδες.
Ερωτική εύνοια: 99%

Ζυγός: Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΙΜΝΗ

Η αίσθηση πληρότητας που έχετε, δεν θα σας αφήσει αυτήν την εποχή, να κάνετε και πάλι λάθος σε κάποια αισθηματική σας απόφαση. Το καλό είναι ότι πλέον έχετε μάθει από τα λάθη σας και πρέπει να εστιάσετε σε άτομα που μπορούν και ξέρουν πώς να παίξουν, το παιχνίδι της αγάπης και των αισθημάτων.
Ερωτική εύνοια: 98%

taro-zodia-76

Χαρτομαντεία, Mystic Tarrot. Πού οδηγούνται τελικά οι ερωτικές σχέσεις!

Σκορπιός: ΤΟ ΑΝΤΡΟΓΥΝΟ

Μπορεί η εποχή, να έχει φέρει μια τριβή μέσα στην σχέση σας, αλλά ευτυχώς όλα είναι προσπεράσιμα. Οι καταστάσεις που σας έχουν μπλοκάρει ή πικράνει θα λυθούν, αν και εσείς βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας. Επίσης, κάποιες καλές ειδήσεις θα έρθουν από τον επαγγελματικό σας χώρο.
Ερωτική εύνοια: 97%

Τοξότης: ΣΠΑΘΙ ΜΕ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΑΡΧΙΚΟ

Δεν έχετε χρόνο να δώσετε σε πρώην εραστές αλλά και φίλους, που σε παλιότερους χρόνους, δεν σας έδωσαν αυτό που σας άξιζε. Πιθανόν μέσα στο επόμενο 10ήμερο, να σας πλησιάσουν και πάλι, αλλά και πάλι εσείς θα έχετε τον τελευταίο λόγο σε όλα αυτά. Δις…ουκ σοφός.
Ερωτική εύνοια: 99%

zodia-88

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιος 2018  για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΗ

Μην έχετε μεγάλη ανασφάλεια και αγωνία, για το πώς σας παρουσιάζει ο άνθρωπος σας στα φιλικά – οικογενειακά του περιβάλλοντα. Σίγουρα είστε η ερωτική του επιλογή, άρα να μην ανησυχείτε. Εσείς που είστε μόνοι, είναι βέβαιο, ότι θα έχετε νέες επαφές, με πρόσωπα που θα σας δελεάσουν την προσοχή.
Ερωτική εύνοια: 97%

Υδροχόος: ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΠΑΟΥΛΟ

Η ψυχή σας, έχει πολλά απωθημένα και μάλλον ακόμη δεν έχετε κάνει και εσείς κάτι από την δική σας την μεριά, για να τα ξεφορτωθείτε. Ο άνθρωπος που έχει στην ζωή σας, έχει και αυτός από όλα αυτά κάποιο μερίδιο, αλλά καλύτερα θα ήταν πια να μην παρελθοντολογήσετε, αλλά να βρείτε λύσεις.
Ερωτική εύνοια: 98%

Ιχθείς: Η ΓΑΤΑ

Προσέξτε τις φιλίες σας και μην δίνετε αφορμή για σχόλια και κουτσομπολιά, για την ερωτική / οικογενειακή σας ζωή. Όσο δύσκολα και να είναι τα πράματα εκεί, είναι μόνο κάτω από την δική σας ευθύνη, να τα λύσετε και κατά προτίμηση αθόρυβα. Νέες φιλίες στον δρόμο των εργένηδων, που μπορούν να γίνουν έρωτες.
Ερωτική εύνοια: 99%

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia