Άσε με να σου πω γιατί δεν έχεις σχέση

zwdia

Κοινοποίηση:

Καθώς τα χρόνια περνούν θα περίμενε κανείς πως ο κόσμος θα γίνεται εξυπνότερος. Πραγματικά θα ορκιζόμουν πως οι άνθρωποι δεν ακούνε αυτά που σκέφτονται, λένε ή γράφουν, γιατί σε όλα τα επίπεδα η ίδια ηλιθιότητα βγαίνει προς τα έξω.

 

 

Μιλάω για τους ανθρώπους που παραπονιούνται συνεχώς πως δεν έχουν πάλι σχέση, κάτι που τους συμβαίνει συνέχεια. Δεν είναι αστείο να μιλάς χιουμοριστικά για το ότι είσαι μόνος, δεν είναι αστείο όταν υποστηρίζεις πως θες να μείνεις για πάντα μόνος και είναι απίστευτα εκνευριστικό να το παίζεις θύμα όταν βρίσκεσαι σε αυτή τη φάση.

 

 

Θες να μάθεις γιατί είσαι μόνος, μόνη; Ο λόγος που είσαι μόνος είναι επειδή είσαι ανόητος. Για αυτό.

zodia-zvdia-22

 

 

Σταμάτα να χρειάζεσαι μια σχέση. Να είσαι ανεξάρτητος και με αυτοπεποίθηση. Η ανάγκη σου για ένα σύντροφο που θα είναι ο λόγος της ύπαρξής σου, είναι και ο λόγος που σε αποφεύγει.

 

 

 

Ίσως αν βγεις έξω με τη πρόθεση να περάσεις καλά με τους φίλους σου και όχι για να βρεις σύντροφο ζωής από τα 20, θα έχεις μεγαλύτερη επιτυχία.

 

 

 

Μην κατηγορείς τις προηγούμενες σχέσεις σου επειδή είσαι μόνος αυτή τη στιγμή. Τι και αν ο πρώην σου σε κεράτωσε ή η πρώην σου, σου ράγισε τη καρδιά. Αυτό δεν σημαίνει πως και όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι στον πλανήτη θα κάνουν το ίδιο.

 

 

 

Ο φόβος σου είναι σημάδι ανωριμότητας και τελείως αδικαιολόγητος. Υπάρχουν δισεκατομμύρια άνθρωποι στον  πλανήτη: οι πιθανότητες κάποιος να σου κάνει το ίδιο πράγμα είναι μεγάλες, αλλά οι πιθανότητες να βρείτε κάποιον που δεν έχει καμία σχέση με τον πρώην είναι μεγαλύτερες.

 

 

Σταμάτα το τροπάρι του δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Μην ψάχνεις το κινητό του συντρόφου σου. Μην υποθέτεις πάντα το χειρότερο. Σταμάτα να ρωτάς περίεργες ερωτήσεις προσπαθώντας να αναγνωρίσεις ένα ψέμα του. Πρέπει να χαλαρώσεις και να συνειδητοποιήσεις πως σε κανέναν δεν αρέσει να τον ανακρίνουν.

 

 

 

Θυμάσαι τις εποχές που οι γονείς σου δεν πίστευαν τίποτα από ότι τους έλεγες; Ωραία, τώρα θυμήσου πόσο το μισούσες και πόσο ήθελες να φύγεις από το σπίτι. Το ίδιο συναίσθημα υπάρχει και στις σχέσεις ενηλίκων, και μέχρι να το βάλεις καλά στο μυαλό σου θα είσαι ελεύθερος.

 

 

 

Σταμάτα να ζηλεύεις. Ένας ζηλιάρης άντρας ή μια ζηλιάρα γυναίκα είναι τα πιο απωθητικά άτομα. Άσε με να σου πω κάτι: υπάρχει πάντα κάποιος ή κάποια πιο ωραία από εσένα, πιο αστεία από εσένα, πιο πλούσια από εσένα, και καλύτερα να το συνηθίσεις, αλλά ταυτόχρονα… δεν χρειάζεται οι υπόλοιποι να το ξέρουν.

 

 

Ποιος νοιάζεται αν κάποιος έχει κάτι καλύτερο από εσένα; Όσο φέρεσαι σαν να είσαι ο καλύτερος, κανείς δεν πρόκειται να παρατηρήσει τη διαφορά. Όταν δείχνεις τη ζήλεια σου ή ζηλεύεις γενικά, διώχνεις τους ανθρώπους μακριά σου μετά από λίγο καιρό. Μην είσαι ανώριμος και θα βρεθείς 500 βήματα πιο κοντά στο να βρεις κάποιον.

 

 

Τέλος, μην έχεις πολύ μεγάλες προσδοκίες. Δεν πρόκειται ποτέ να βρεις αυτό που ονειρεύεσαι. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να έχεις παραισθήσεις.

 

 

Μην είσαι τόσο επιλεκτικός και σταμάτα να βρίσκεις ελαττώματα σε όλους. Μην φεύγεις από τα καλά παιδιά επειδή σου αρέσουν τα κακά παιδιά, και μην γκρινιάζεις όταν τα κακά παιδιά δεν θέλουν δέσμευση.

 

 

 

Μην είσαι απόλυτος για το πώς πρέπει να είναι η εμφάνιση μιας γυναίκας και άκου αυτά που έχει να σου πει αντί να προσέχεις μόνο το σώμα της. Αφήσου σε συζητήσεις με ανθρώπους και νιώσε τη σύνδεση.

 

 

 

Ακολούθησε αυτούς τους λίγους κανόνες και σταμάτα να παραπονιέσαι για το γεγονός πως είσαι ελεύθερος, ειδικά είσαι σε μια ηλικία που έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου.

 

Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ για αυτό το άρθρο και να το δεις με ανοιχτό μυαλό