Δίδυμοι και φαγητό

Οι Δίδυμοι έχουν πάντα πολλά πράγματα στο μυαλό τους –αλλά συνήθως δεν ασχολούνται με την τροφή. Στην πραγματικότητα, οι αντιπροσωπευτικοί Δίδυμοι μπορούν να αφοσιωθούν τόσο πολύ σε αυτό που κάνουν ώστε να ξεχάσουν να φάνε. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί κακό για το νευρικό τους σύστημα και να τους οδηγήσει στο να τρώνε πολλά ζαχαρωτά, πρόχειρα φαγητά ή να πίνουν πολύ καφέ για να τονώσουν την πεσμένη ενέργειά τους. Ένα καλό στοκ γρήγορων, υγιεινών πρόχειρων φαγητών, όπως γιαούρτι, φρέσκα και ξερά φρούτα και φρυγανιές ολικής άλεσης, είναι ό,τι τους χρειάζεται. Όσο για τα πιο ουσιαστικά γεύματα, υπάρχουν τα ζυμαρικά, το τυρί, τα αβγά και το ψωμί –που τους αρέσουν όλα ιδιαίτερα.

Όταν οι Δίδυμοι μαγειρεύουν προτιμούν να τελειώνουν όσο γίνεται πιο γρήγορα. Θα ψωνίσουν τα τρόφιμα και θα τα μαγειρέψουν με παρορμητική διάθεση, χωρίς μεγάλο προγραμματισμό. Το ανάθεμα για τους Διδύμους είναι οτιδήποτε προσπαθεί να τους βάλει σε μια ρουτίνα. Έτσι αν και για ευκολία και ταχύτητα συνήθως προσκολλώνται στις βασικές τροφές που μπορούν να μαγειρευτούν εύκολα και γρήγορα, έχουν ποικιλία στη μαγειρική τους και πειραματίζονται με διαφορετικές γεύσεις για να προλάβουν την ανία.

Οι Δίδυμοι αγαπούν το στοιχείο της έκπληξης στα γεύματά τους –κάτι καινούριο και διαφορετικό, όπως η σπεσιαλιτέ ενός τόπου στον οποίο έκαναν πρόσφατα τις διακοπές τους.

zodia-zvdia-22

Οι Δίδυμοι ψωνίζουν τρόφιμα με τον ίδιο τρόπο που τα μαγειρεύουν, από την παρόρμηση της στιγμής, και συχνά οι πρωτότυπες συσκευασίες ή τα εξωτικά υλικά τους βάζουν σε πειρασμό. Απολαμβάνουν το κέφι και τα αστεία που προσφέρουν οι λαϊκές αγορές ή τα καροτσάκια στο δρόμο, όπως και την ευκολία του καταστήματος της γωνίας το οποίο μένει ανοιχτό μέχρι αργά και εξυπηρετεί το στυλ της ζωής τους.