Διδυμος και Γαμος

ζωδιο-διδυμος-2015-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Οι Δίδυμοι παίρνουν πολύ λίγα πράγματα στα σοβαρά και ο γάμος δεν αποτελεί εξαίρεση σ’ αυτόν τον κανόνα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν τον εκτιμούν. Θέλουν να βρουν φιλία και συντροφικότητα στο γάμο τους και όσο υπάρχει επικοινωνία, υπάρχει και ελπίδα διατήρησής του. Όταν, όμως, η επικοινωνία πάψει αρχίζουν οι δυσκολίες. Για τους Διδύμους η συζήτηση είναι το ίδιο φυσική λειτουργία όσο και η αναπνοή και αν σταματήσει να υπάρχει τότε η σχέση γίνεται προβληματική. Λίγοι Δίδυμοι δαπανούν χρόνο στη σκέψη του γάμου. Συνήθως φαίνεται να είναι κάτι που τους έρχεται χωρίς να το περιμένουν, χωρίς να το προγραμματίσουν και άσχετα με την ηλικία.

 
Όποιος παντρευτεί με Δίδυμο καλά θα κάνει να προετοιμαστεί για ευελιξία. Οι Δίδυμοι σπάνια μένουν στην ίδια θέση τόσο καιρό όσο χρειάζεται για να ριζώσουν και απεχθάνονται τη ρουτίνα. Επομένως, χρειάζονται ένα σταθερό σύντροφο, που να φροντίζει για τους λογαριασμούς, να κρατά το σπίτι σε τάξη και να είναι ευτυχισμένος όταν ο Δίδυμος ξενυχτά συζητώντας. Οι Δίδυμοι δε φημίζονται για την πίστη τους. Γι’ αυτό, εκτιμούν το σύντροφο που τους προσφέρει αρκετή ελευθερία.

 
Αν ο σύντροφος έχει την τάση να νιώθει ασήμαντος και παραμελημένος ίσως παρουσιαστούν δυσκολίες καθώς οι Δίδυμοι περιστοιχίζονται μόνιμα από κόσμο.

zodia-zvdia-22

 
Είναι σχεδόν αδύνατο να προβλέψει κανείς πως θα λειτουργήσει ο γάμος ενός Διδύμου, γιατί θα αλλάζει συνέχεια. Αυτό το ζώδιο του Ερμή αλλάζει διάθεση, ενδιαφέροντα, τόπους ακόμα και ασχολίες με το παραμικρό και ό,τι ήταν αλήθεια μέχρι χτες δε σημαίνει πως συνεχίζει να είναι και σήμερα. Στους Δίδυμους αρέσουν οι ανεξάρτητοι σύντροφοι.