Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 05/07

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 05/07

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός

Ο μήνας που τρέχει θα σας δώσει πολλές και θετικές αλλαγές μέσα στα εργασιακά – οικονομικά σας, που θα φέρουν και την ισορροπία στην τσέπη σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

zodia-zvdia-22

Ταύρος

Υπάρχει κινητικότητα μέσα στην εργασιακή σας ζωή, και μάλλον έχει έρθει και η ώρα, για να αρχίσετε να παίρνετε και εσείς αυτά που σας αξίζουν.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Δίδυμοι

Δεν είστε τα παιδιά, που θα δυσκολευτείτε να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα αλλά και καταστάσεις που απαιτούν σβελτάδα και πειθαρχεία.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Καρκίνος

Η καταναλωτική σας μανία, δεν έχει όρια και μάλλον περνάτε αυτήν την φάση, καθώς η ερωτική σας ζωή, δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που έχετε τελικά ονειρευτεί.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 05/07

zodia-543

Λέων

Δεν βάζει καν ο νους σας τι συμβαίνει μέσα στην ζωή του ανθρώπου σας, που έχει φτιάξει ένα ολόκληρο πλάνο για τις φετινές σας εξορμήσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Παρθένος

Δεν έχετε χρόνο, για να ασχοληθείτε με τα προβλήματα και τα συμπλέγματα από την μεριά του ανθρώπου σας, που έχει γίνει πραγματικά αυτόν τον καιρό ανυπόφορος.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Ζυγός

Οι ίντριγκες που υπάρχουν μέσα σε φιλικούς και εργασιακούς χώρους, θα πέσουν στην αντίληψη σας και το μόνο βέβαιο, είναι ότι θα σας βάλουν σε σκέψεις.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

zwdia-fotia

Σκορπιός

Μοιράζετε γύρω – γύρω ερωτικές υποσχέσεις, αλλά τελικά δεν λαμβάνετε τίποτα που να ευχαριστεί την καρδιά σας. Ίσως και να κάνετε λάθος επιλογές.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Τοξότης

Θα έχετε το επόμενο διάστημα, πολλές και σημαντικές συναντήσεις, που θα σας κάνουν να δείτε πιο σοβαρά και μόνιμα τον άνθρωπο, που έχετε κοντά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Αιγόκερως

Δεν είστε τα ζώδια που θα αρκεστείτε στα λίγα. Δίνετε πολλά και το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα περιμένετε και για πάντα για να δείτε το αποτέλεσμα.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 05/07

Υδροχόος

Έχετε κάνει πολλά για αυτήν την αισθηματική σχέση, και ο σύντροφος σας θέλει να σας μιλήσει πιο ανοιχτά, για τις προθέσεις – βλέψεις που έχει για την σχέση.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Ιχθείς

Οι εναλλακτικές που έχετε ανακαλύψει, μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες και χόμπυ, σίγουρα θα σας κάνουν πολύ πιο καλά στην ψυχολογία σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιος 2018  για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.