Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 20/10 Παρασκευή

zevgari

Κοινοποίηση:

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 20/10

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Δεν θα χρειαστεί να βάλετε την καρδιά σας … στον πάγο μετά την δύσκολη ερωτική απογοήτευση που περάσετε. Νέος έρωτας θα σας συναντήσει άμεσα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Ταύρος: Από την δική σας την πλευρά, μην πολυτραβάτε τις δύσκολες επικοινωνίες στα άκρα τους. Ο Ερμής από τον Σκορπιό … δεν χαρίζεται σε κανέναν.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι: Είστε σε αναμονή θετικών εξελίξεων. Αυτό έχει την ισχύ του στα αισθηματικά και στα εργασιακά σας, που θα έρθουν όπως τα έχετε σχεδιάσει.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Καρκίνος: Δεν χρειάζεται να αποδίδετε πουθενά τις ευθύνες για αυτά, που έγιναν μέσα στον δεσμό σας. Η ζωή συνεχίζεται ασταμάτητα … για όλους.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Λέων: Εφοδιαστείτε με την καλή σας ψυχολογία και διπλωματικό ταλέντο. Ο άνθρωπος σας … έχει διάθεση για κουβέντα εφ όλης της ύλης.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

zvdia-098

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Έχετε σκοτίσει το μυαλό σας και κουράσει τους γύρω σας, με το παρελθόν σας. Μην το κάνετε λοιπόν. Αυτός που σας θέλει θα κάνει κινήσεις… χωρίς μεσάζοντες.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

Ζυγός: Αν όλα αυτά που έχετε προσφέρει στον άνθρωπο σας, δεν του είναι αρκετά, δεν πειράζει, κάποιος άλλος θα τα βρει… απλά υπέροχα.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Σκορπιός: Αν σκεφτείτε όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας, αυτά τα τελευταία 24ωρα, σίγουρα θα εκπλαγείτε … με την υπομονή σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Τοξότης: Τα άστρα σας χαμογελούν και σας προσφέρουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να βρεθείτε κοντά, στον άνθρωπο που αγαπάτε.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης 19/10 τις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Αιγόκερως: Σκεφτείτε το καλό ενδεχόμενο να βρεθείτε σε μια σοβαρή και ουσιαστική συνάντηση με τον άνθρωπο σας, που έχει απομακρυνθεί, και να πάρετε αποφάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Υδροχόος: Όλοι έχουν καταλάβει ότι είσαστε ερωτευμένοι. Στο τώρα και κάτω από αυτήν την αστρολογική εύνοια … θα έχετε και κάποια ξαφνικά χρήματα.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Ιχθείς: Θα πρέπει να αφήστε τις υπερβολικές τύψεις και ενοχές που έχετε για το παρελθόν και να δείτε … τι μπορείτε να σώσετε στο παρόν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.