Ερωτική Αστρολογία. Η χημεία ανάμεσα στα ζώδια.

zwdia

Κοινοποίηση:

Ερωτική Αστρολογία. Η χημεία ανάμεσα στα ζώδια.

Οι αστρολογικοί συνδυασμοί… βάση ζωδίου και ωροσκόπου είναι δεκάδες … και πραγματικά δεν υπάρχει φόρμουλα που να δένει το τυχερό αποτέλεσμα που ζητούν όλοι στην αγάπη. Είναι μια πλειάδα στοιχείων σε ένα αστρολογικό χάρτη και κατ΄επέκταση σε μια συναστρία …που πρέπει να παρατηρηθούν για να διαπιστωθεί… αν η τάση αυτών των δύο ανθρώπων, μπορεί να είναι συμβατή.

Πιο αναλυτικά:

Κριός : Ζώδιο της Φωτιάς

zodia-zvdia-22

Είσαστε ένα πασπατρού. Το ξέρετε και σας αρέσει. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Ταιριάζετε ιδανικά με τους αέρηδες που η ερωτική χημεία ξεκινάει από το μυαλό και κορυφώνεται την καρδιά…και ότι άλλο προκύψει. Η γήινοι σας κουράζουν, αλλά είναι και οι μεγαλύτερες ερωτικές παγίδες…που πιθανόν και να σας δεσμεύσουν για χρόνια.
Ερωτική εύνοια: 9/10

Ταύρος : Ζώδιο της Γης

Πάντα θα δυσκολεύετε … αυτόν που προσπαθεί να σας κατακτήσει…μόνο και μόνο για να πάρετε τις απτές αποδείξεις των αισθημάτων του προς εσάς. Τα ζώδια της φωτιάς, σας προκαλούν ένταση και σας παρασύρουν σε δρόμους αμαρτίας, που μόνο έχετε φανταστεί. Με τους υδάτινους, σίγουρα είναι σχέσεις που μπορούν να κρατήσουν μια ζωή.
Ερωτική εύνοια: 8/10

Διαβαστε το Ετησιο Eρωτικο Ωροσκοπιο 2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Δίδυμοι : Ζώδιο του Αέρα

Ο έρωτας και οι σχέσεις… σίγουρα αντικατοπτρίζουν εσάς. Είσαστε η ευχή και το όνειρο όλων των υπολοίπων ζωδίων, και ας μην το παραδέχονται. Με τον επικοινωνιακό σας κυβερνήτη, να τραβάει την προσοχή όλων, σίγουρα ποτέ δεν θα ξεμείνετε από σχέσεις. Το άσχημο είναι ότι έχετε βγάλει την φήμη των άπιστων…που πιθανό να έχει να κάνει με τον εκάστοτε ωροσκόπο.
Ερωτική εύνοια: 10/10

Καρκίνος : Ζώδιο του Νερού

Η ζεστή σας η καρδιά, μπορεί να κατακτήσει τους πάντες και ειδικά τα καλά παιδιά του ζωδιακού, που είναι οι πύρινοι… που όμως σε βάθος χρόνου, και δίπλα σας …στρώνουν. Εύνοια έχετε και με τα γήινα ζώδια, που όμως δεν θα πρέπει να σας βαραίνουν ιδιαίτερα με την ρουτίνα τους και την καθημερινότητα τους.
Ερωτική εύνοια: 8/10

Λέων : Ζώδιο της Φωτιάς

Εσάς σας θέλουν όλοι, όλος ο αστρολογικός κόσμος, ψάχνει να βρει έναν Λέοντα που θα τους διασφαλίσει μια καλή ποιοτική ερωτική σχέση. Δεν έχει καμία σημασία, τι περνάει από μπροστά σας, και τι σας τάζει το κάθε ζώδιο, εσείς είστε αυτοί … που πάντα θα έχετε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στους αισθηματικούς σας συσχετισμούς.
Ερωτική εύνοια: 10/10

astrologia-090

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Παρθένος : Ζώδιο της Γης

Το ξέρετε ότι όλοι σας θέλουν στην παρέα και στην συνεργασία τους. Μόνοι κάποιοι … από τους εκπροσώπους του αέρα, πιθανόν και να σας τραβήξουν την προσοχή. Το οξυδερκές πνεύμα, οι συζητήσεις είναι και τα βασικά συστατικά, που θα σας φέρουν μέσα σε μια ερωτική σχέση. Οι πύρινοι και τα ζώδια του νερού, σας προκαλούν μεγάλες ανασφάλειες.
Ερωτική εύνοια: 9/10

Ζυγός : Ζώδιο του Αέρα

Εσείς είστε ο καλός ο μύλος. Είστε ένα από τα δύο παιδιά της Αφροδίτης, που δεν πρέπει να αφήνετε κανέναν με παράπονο….και κάπως έτσι πάντα δημιουργούνται και οι όποιες παρεξηγήσεις. Ιδανικοί για εσάς και τα εκλεπτυσμένα σας γούστα, είναι οι εκπρόσωποι του νερού και της γης. Λέοντες και Κριοί, σας τρομάζουν.
Ερωτική εύνοια: 10/10

Σκορπιός : Ζώδιο του Νερού

Για εσάς έχει χυθεί πολύ μελάνι και άλλο τόσο δάκρυ … από αυτούς που έχουν ακόμη την ερωτική σας θύμηση. Είστε το απόλυτο αισθηματικό κέντρο που αστρολογικού κόσμου. Όλοι θέλουν μια μοιραία γεύση από εσάς…και συνήθως εκεί κολλάνε. Ταιριάζετε με όλους…και για λίγο.
Ερωτική εύνοια: 10/10

Τοξότης : Ζώδιο της Φωτιάς

Με τόσο εγωισμό που έχετε εκ ζωδίου, λίγα είναι αυτά που μπορούν να σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Οι αέρινοι, που μπορούν να παίξουν με το μυαλό σας, πιθανόν και να τους ερωτευτείτε. Όλοι οι άλλοι … θα πρέπει μέσα από γενναίες πράξεις, να σας αποδείξουν την αλήθεια των αισθημάτων τους.
Ερωτική εύνοια: 9/10

zwdia-zodia-astrologia-65

Αιγόκερως : Ζώδιο της Γης

Είστε από τα ζώδια που μπορείτε να έχετε έναν σύντροφο για μια ολόκληρη ζωή. Οι τυχεροί ανήκουν πρώτα…στην ζωδιακή κατηγορία σας, τους γήινους που μπορούν να σας κάνουν εύκολα να τους ανοιχτείτε … και να δέσετε μαζί τους, και σε δεύτερο βαθμό τα ζώδια της φωτιάς, που σας ιντριγκάρουν ερωτικά.
Ερωτική εύνοια: 8/10

Υδροχόος : Ζώδιο του Αέρα

Οι απαιτήσεις σας είναι απαράμιλλες. Ελάχιστα είναι τα ζώδια, που μπορούν να κάνουν μια σοβαρή και μακροχρόνια σχέση με έναν Υδροχόο. Πιο κοντά στην επιτυχία είναι οι Λέοντες και οι Ταύροι, που λέγεται ότι ξέρουν πώς να κατακτήσουν τις δύσκολες καρδιές. Σε δεύτερη μοίρα, έρχονται και οι υδάτινοι, που θα κερδίσουν πόντους από τη μεριά του σεξ.
Ερωτική εύνοια: 8/10

Ιχθείς : Ζώδιο του Νερού

Οι ευαισθησίες σας, έχουν φραγμό σε όλους και μόνο λίγοι μπορεί να είναι αυτοί, που μπορούν να περάσουν την πόρτα της καρδιάς σας. Πράσινο φως λαμβάνουν οι εκπρόσωποι του νερού… που ξέρετε τις τακτικές τους στην αγάπη και ακολουθούν τα ζώδια της γης, που μέσα από αυτούς μπορείτε να βρείτε, τις εσώτερες σας ισορροπίες.
Ερωτική εύνοια: 9/10

taro-tarw