ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 01.08 Τετάρτη

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 01.08 Τετάρτη

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Τετάρτης 02. Το Σπαθί (06 Καρό)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Αντρικές εξηγήσεις
– Προτάσεις – εξηγήσεις
– Χρήματα

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-zvdia-22

Κριός

Δεν έχετε ακόμη μέσα σας κατασταλάξει στο τι ζητάτε από τον ερωτικό τομέα της ζωής σας. Τουλάχιστον, στο τώρα μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Ταύρος

Μπορεί να έχτε κουραστεί, από την υπερβολική εργασία σας, αλλά το καλό είναι ότι από τον νέο μήνα, θα δείτε και τα οικονομικά οφέλη στην τσέπη σας.

Δίδυμοι

Πάνω από εσάς και την οικογένεια σας, δεν βάζετε τίποτα και κανέναν. Αυτό είναι και κάτι που όλοι οι γύρω σας, θα πρέπει απόλυτα να το σεβαστούν.

chartomanteia-44

Καρκίνος

Δεν θέλετε ακόμη να μιλήσετε σε κανέναν για τα ερωτικά σας θέματα. Ίσως και να περιμένετε να γνωριστείτε ακόμη καλύτερα με τον παρόντα σύντροφο σας.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 01.08 Τετάρτη

Λέων

Όσο και να παλεύετε για αυτήν την σχέση, αντιλαμβάνεστε και εσείς ότι δεν υπάρχει κάποια σημαντική πρόοδος. Αυτό που φταίει, είναι ο οικονομικός σας τομέας.

Παρθένος

Δείχνετε προβληματισμένοι και αμήχανοι, μπροστά σε μια νέα πρόταση σχέσης. Μάλλον έχει έρθει ο καιρός να αποβάλλετε όλα τις παλιές σας άσχημα σκέψεις.

taro-zodia-76

Ζυγός

Οι δημόσιες σχέσεις είναι κάτι που δεν θα σας βοηθήσει να βρείτε νέο σύντροφο. Αφήστε τα πράματα να κυλήσουν και θα αντιληφθείτε πολλά μάτια επάνω σας.

Σκορπιός

Αν έχετε κάνει κάτι σημαντικό στην καριέρα σας, μην το αφήσετε, μόνο και μόνο για να κυνηγήσετε επισταμένα και μεθοδικά έναν νέο έρωτα. Όλα με μια σειρά.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 01.08 Τετάρτη

Τοξότης

Ο άνθρωπος σας, έχει κάνει μεγάλα λάθη μέσα στον δεσμό σας, και τα έχει αναγνωρίσει. Αυτό που απομένει είναι και εσείς να του δώσετε χρόνο, για να τα διορθώσει.

zodia-88

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως

Ο δρόμος σας, έχει αλλάξει. Αλλού είχατε σκοπό να πάτε και αλλού πάτε. Αυτό είναι και κάτι που έχει προκύψει μέσα από μια νέα αισθηματική γνωριμία.

Υδροχόος

Δουλεύετε πολύ και μάλλον έχετε αφήσει τον αγαπημένο σας, μόνο! Τώρα που θα έχετε την ευκαιρία, για να είστε μαζί στις διακοπές, σίγουρα πρέπει να το αποζημιώσετε.

Ιχθείς

Οι εξηγήσεις είναι για τους ρομαντικούς. Την αλήθεια την έχετε δει, την ξέρετε άρα όλα τα άλλα είναι λόγοι για να περνάτε τον χρόνο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.