ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 02.08 Πέμπτη

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 02.08 Πέμπτη

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 31. Ο Ήλιος ( Άσσος Καρό )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Νέα αγάπη
– Επικοινωνίες
– Εμπορική επιτυχία

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-zvdia-22

Κριός

Αφήστε τις επικοινωνιακές υπερβολές και μιλήστε στο άτομο που αγαπάτε, με μια πιο καθαρή και σωστή γλώσσα. Μόνο έτσι θα βγάλετε και τα συμπεράσματα σας.

Ταύρος

Συνδυάζετε πολλά και καλά χαρακτηριστικά και αυτό είναι το αβαντάζ σας. Άρα, μην το χαραμίσετε και πάλι σε καταστάσεις που δεν σας αξίζουν.

Δίδυμοι

Οι φίλοι σας, έχουν κάτι να σας ανακοινώσουν τις επόμενες ημέρες. Υπάρχει μια πληροφορία, ότι κάποιος πρώην αγαπημένος σας, σας ζητά πίσω.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 02.08 Πέμπτη

chartomanteia-44

Καρκίνος

Οι συνθήκες της καθημερινότητας σας, έχουν αλλάξει και εκεί τώρα υπάρχει χώρος μόνο για εσάς και τους ανθρώπους που έχουν αληθινό πρόσωπο μόνο.

Λέων

Το να παίζετε ερωτικά παιχνίδια με άτομα που έχουν ήδη δεσμεύσεις, πιθανόν και να σας φέρει προσεχώς σε πολλή δύσκολη θέση και το ξέρετε.

Παρθένος

Μετά τον χωρισμό που έχετε περάσει, δηλώνετε σε όλους ότι δεν είστε διαθέσιμοι. Μάλλον έχει έρθει η ώρα για παρατεταμένες διακοπές.

taro-zodia-76

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζυγός

Φυλαχτείτε από άτομα που δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν. Ξέρετε ότι είστε ένας μόνιμος ερωτικός στόχος για πολλούς. Αυτό κάνει καλό και στον εγωισμό σας.

Σκορπιός

Οι γνωστοί σας, έχουν καταπιαστεί με την ερωτική σας σχέση. Αυτό είναι κάτι που έχει ήδη ενοχλήσει τον άνθρωπο σας, που πρέπει να τον προστατεύσετε.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 02.08 Πέμπτη

Τοξότης

Ο σύντροφος σας λείπει από την σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που θέλετε να του πείτε. Οι αποφάσεις για την πορεία βαραίνουν και τους δύο σας.

zodia-88

Αιγόκερως

Τα νέα που έχει να μοιραστεί μαζί σας ο άνθρωπος σας είναι μόνο καλά για την κοινή σας πορεία και μέλλον. Εσείς απλά θέστε και τις δικές σας προτάσεις.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 02.08 Πέμπτη

Υδροχόος

Αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχετε τίποτα κοινό με τον άνθρωπο που είστε μαζί. Αυτός είναι και ο λόγος που συνέχεια είστε μέσα σε καυγάδες.

Ιχθείς

Αν υπάρχει ακόμη έρωτας για τον πρώην σας, δεν χάνετε κάτι από το να τον βρείτε και να τον βάλετε σε διαδικασίες επανασύνδεσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.