ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 03.08 Παρασκευή

lenorman-00

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 03.08 Παρασκευή

χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 15. Η Αρκούδα (Δέκα Σπαθί)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :
– Ερωτικές διαφωνίες
– Αντρική παρουσία
– Επαγγελματικές αλλαγές

χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

zodia-zvdia-22

Κριός

Πιο σωστό θα ήταν για εσάς, να μην δώσετε περιθώριο σε κάποιον από τα παλιά, για να σας πλησιάσει αφού ήδη ξέρετε ότι δεν έχει ακόμη λύσει τα προβλήματα του.

Ταύρος

Έχετε ακούσει πια όλες τις δικαιολογίες, από τον σύντροφο σας, και για ποιον λόγο τελικά αυτή η σχέση δεν προχωρά. Τώρα, πρέπει να μιλήσετε εσείς.

Δίδυμοι

Οι προσθέσεις και οι αφαιρέσεις, δεν είναι για τις σχέσεις. Αν έχετε κάτι που θέλετε να το πείτε στον άνθρωπο σας, τότε αυτό το διάστημα κάντε το.

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 03.08 Παρασκευή

chartomanteia-44

Καρκίνος

Υπάρχουν πολλές καλές γνωριμίες, που έχετε κάνει αλλά συγκεκριμένα μία σας έχει πάρει την σκέψη από το παρελθόν. Μάλλον κάτι νέο ψήνεται.

Λέων

Οι μέρες μέχρι και τα μέσα στου Αυγούστου, θα σας φέρουν εντάσεις και μικρο – διαφωνίες μέσα στην σχέση σας. Δεν θα αλλάξει κάτι, απλά εσείς κρατήστε τις ισορροπίες.

Παρθένος

Αν ξέρετε ότι ο άνθρωπος σας θα φύγει για ένα μικρό διάστημα, λόγω της εργασίας του, μπορείτε και εσείς να κανονίσετε να πάτε κάπου με τους φίλους σας.

taro-zodia-76

ερωτικη χαρτομαντεία λενορμαν 03.08 Παρασκευή

Ζυγός

Τα σκόρπια λόγια από την μεριά του πρώην σας, δεν σας έχουν κάνει ακόμη να πεισθείτε για τις ερωτικές του προθέσεις. Ίσως και τελικά το αντίθετο να έχει συμβεί.

Σκορπιός

Αδειάστε από την καθημερινότητα σας, από γνωστούς – φίλους ακόμη και εραστές, που μάλλον κοιτάνε τις πρακτικές εξυπηρετήσεις που τους προσφέρετε.

Τοξότης

Η σχέση σας, έχει την εύνοια του σύμπαντος, και πιθανόν μέχρι να λήξει ο μήνας αυτός, κάποιος από τους δύο σας, θα έχει κάνει ανακοινώσεις γάμου.

zodia-88

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως

Υπάρχουν σαφώς και μεγάλες ελπίδες για να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο σας, άσχετα το τι άσχημο έχει προηγηθεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Υδροχόος

Έχετε προσφέρει πολλά στον σύντροφο σας, και αυτό να ξέρετε ότι συχνά – πυκνά το συζητάει με τα οικεία – οικογενειακά του περιβάλλοντα.

Ιχθείς

Πολλές οι επικοινωνίες που θα επιδιώξει το άτομο που θέλετε και σας θέλει, έτσι ώστε να σπάσει ο πάγος και να έρθετε πιο κοντά… ερωτικά!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.